Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλω ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος και ποσους πυρηνες εχει..ο core 2 quad ή ο pentium4;core2quad καταλαβαινω πως ειναι τετραπυρηνος..ο πεντιουμ ομως τι ειναι;θελω να αλλαξω αυτον που εχω στο συστημα μ και ειναι σοκετ 775..και δεν ξερω που να παω..εχω τωρα επανω τον ε8300 στο 1.86γιγα.μητρικη asus p5b-e.αξιζει να τον κανω οβερκλοκ;η διαδικασια ειναι ευκολη για να τον ανεβασω λιγο;εστω λιγο πιο κατω απο τα ορια του να φτασει.θα δω διαφορες;

Δημοσ.

Οι core 2 quad είναι καλύτεροι από άποψης συνολικής ισχύος. Η μητρική σου υποστηρίζει quad, οπότε κοιτάς εδώ στις αγγελίες για μεταχειρισμένο q6600 που άνετα τον βρίσκεις με κάνα 30αρι. Κάνε ένα bios update στο τελευταίο bios για την μητρική σου όσο έχεις τον e8300 πάνω και έπειτα κουμπώνεις τον q6600 και τρέχει απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Επομένως άνετα αγοράζεις έναν q6600 μετάχειρο και τον κουμπώνεις απροβλημάτιστα, εκεί στο 30αρι παίζουν στις αγγελίες του insomnia, πάνω από 30 δεν αξίζει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...