ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ GAMES ΓΙΑ PANASONIC GD87;
tdohd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 den nomizw oti yparxoun...pera apo to tetris pou yparxei apo thn A39 kai pano
akismei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ GAMES ΓΙΑ PANASONIC GD87;[/b'] στην ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις φιλε οσο και εαν ψαξεις. κατι κολπα εχουν πει στο howardforum αλλα δεν ειμαι ετοιμος να αλλαξω τα φωτα στο κινητο για ενα αποτελεσμα που δεν ενθουσιαζει τελικα. η αλλη λυση ειναι να μετακομισεις στην αγγλια οπου η orange παρεχει τη δυνατοτητα να κατεβασεις παιχνιδια στο gd87 ειτε στην γερμανια(vodafone germany) eite στην ιταλια(vodafone italia) οπως καταλαβαινεις η εδω vodafone μας εχει γραμμενους σε ο,τι αφορα τα παιχνιδια. δεν πειραζει ομως γιατι το κινητο το εχω σχεδον ενα χρονο και ακομα ειναι κομψο ,μουρατο , εχει απο τις καλυτερες οθονες και βγαζει και πολυ καλες φωτος στην οθονη του , και γενικα ειναι ενα κινητο που τραβαει τα ματια του κοσμου
LupinIII Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Ap'oti xerw to GD87 paizei ta idia paixnidia me to Sagem my X6.. To oti den ta yposthrizei h Vodafone GR exei na kanei me to diktio,ara den mporeis na ta katevaseis mesw wap.. Alla den yparxei tropos me kalwdio na perasoun?? -opws p.x. se Nokia(java) kai Sonyericsson(mophun)- ps:to GD87 enos filou mou exei sta games to Sheep pou einai polu kalo!!
akismei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Ap'oti xerw to GD87 paizei ta idia paixnidia me to Sagem my X6..To oti den ta yposthrizei h Vodafone GR exei na kanei me to diktio' date='ara den mporeis na ta katevaseis mesw wap.. Alla den yparxei tropos me kalwdio na perasoun?? -opws p.x. se Nokia(java) kai Sonyericsson(mophun)- ps:to GD87 enos filou mou exei sta games to Sheep pou einai polu kalo!![/quote'] οχι φιλε δεν γινεται οπως στα νοκια, δυστυχως. απλα σε οποιοδηποτε gd87 με εκδοση λογισμικου α39 και πανω υπαρχουν 2 παιχνιδια ,το tetris και to sheep που αναφερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.