Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το θελω και εγω,γιατι η κοπελα μου καπνιζει και μετα βρωμαει το αμαξι και βιδωνω άσχημα. 

Καπνιζει με A/C ; Αιτία χωρισμού φίλε, ξεκάθαρα, 😂

• Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Καπνιζει με A/C ; Αιτία χωρισμού φίλε, ξεκάθαρα, 😂

Οχι οχι,το κλεινω οταν καπνιζει,αλλα αν πχ καπνιζει ακομα  οταν παρκαρω, η μυρωδια μενει και με παιρνει ο διαολος μολις ξαναμπω. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γενικά το αμάξι είναι περίεργο στο να το ξεμυρίσεις γιατί ποτίζει εύκολα. Εγώ δουλεύω πωλήτρια σε κατάστημα με είδη αυτοκινήτου και όλα όσα πουλάμε δυστυχώς είναι προσωρινές λύσεις και τίγκα στο χημικό. Τώρα τελευταία όμως παίζει πολύ η γεννήτρια όζοντος που χρησιμοποιούν πολλοί για να διώξουν τις μυρωδιές και σε πλυντήρια αυτοκινήτων και ιδιώτες. 

Δημοσ.

Λοιπόν, ανακάλυψα ένα προϊόν και έχω εκστασιαστεί. Λέγεται Αποσμίνη, το πουλάνε στα σούπερ και είναι κυρίως για χώρους με ζώα και σχετικές επίμονες οσμές. Παίζει να είναι ένα τσακ πιο βλαβερό από τον αντιδραστήρα νο. 4 στο Τσερνόμπιλ, αλλά ρίχνεις ένα καπάκι στην τουαλέτα (χάνονται αυτόματα 15 καρέτα-καρέτα και ένα πηγάδι στη Μαγνησία) και μυρίζει όλο το σπίτι σαν δάσος από ιτιές δυο μέρες, ρίχνεις μια σταγόνα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και σβήνει τσιγαρίλες, κλεισούρες, όλα.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Λοιπόν, ανακάλυψα ένα προϊόν και έχω εκστασιαστεί. Λέγεται Αποσμίνη, το πουλάνε στα σούπερ και είναι κυρίως για χώρους με ζώα και σχετικές επίμονες οσμές. Παίζει να είναι ένα τσακ πιο βλαβερό από τον αντιδραστήρα νο. 4 στο Τσερνόμπιλ, αλλά ρίχνεις ένα καπάκι στην τουαλέτα (χάνονται αυτόματα 15 καρέτα-καρέτα και ένα πηγάδι στη Μαγνησία) και μυρίζει όλο το σπίτι σαν δάσος από ιτιές δυο μέρες, ρίχνεις μια σταγόνα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και σβήνει τσιγαρίλες, κλεισούρες, όλα.

Δεν το είχα προσέξει ποτέ στα s/m, γράφουν ότι είναι πολύ δυνατό, θα το έχω υπόψιν όταν ξαναπάω για ψώνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...