Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πειτε καμια ιδεα. (5 χρονια μετα).

Βρωμουσε το ac σαν εμετιλα, το πηγα για απολυμανση σε συνεργειο, φαινεται να εστρωσε απλα θελω να βαλω και κατι να μυριζει ωραια μεσα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. ένας πολύ καλός βιολογικός καθαρισμός (να βγει το σαλόνι μοκέτες κλπ ολα)
2. πολύ καλός καθαρισμός και απολύμανση αεραγογον
3, αλλαγη φίλτρου με ενεργού άνθρακα

4. βαζεις οποίο αρωματικό γουστάρεις

αν δεν γίνουν πρώτα τρία οτιιιιιιιι και να κάνεις απλά θα επικαλύπτει της βρομιές και θα κάνει μια μίξη αρώματος με βρόμα.... καθώς σχεδόν πάντα όλο το σαλόνι ποτίζεται με βρομιά

• Like 1
Δημοσ.

1. Εκανα 2 βιολογικους σε παλια αμαξια και ηταν μεγαλο λαθος. Κρεμασαν τα υφασματα των καθισματων, στο πλαι στις πορτες καθως και στην οροφη. Τραγωδια.

2.Εγινε

3.Αλλαξα φιλτρο αλλα δεν πρεπει να ειναι ενεργου, οκ θα το ξανααλλαξω αργοτερα με ενεργου

4. Ενας εδω εγραψε για βανιλια στο φιλτρο. Οντως δουλευει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwfys είπε

Βρωμουσε το ac σαν εμετιλα, το πηγα για απολυμανση σε συνεργειο, φαινεται να εστρωσε απλα θελω να βαλω και κατι να μυριζει ωραια μεσα

Απλό δεντράκι στον καθρέφτη, η πιο απλή λύση. Το έχω εδώ και δυόμιση μήνες και ακόμα δίνει πόνο (ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι θερμοκρασίες είναι αυξημένες). 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giwfys είπε

1. Εκανα 2 βιολογικους σε παλια αμαξια και ηταν μεγαλο λαθος. Κρεμασαν τα υφασματα των καθισματων, στο πλαι στις πορτες καθως και στην οροφη. Τραγωδια.

ο ατμός είναι ρίσκο

θα σου πρότεινα να μη βάλεις κανένα αποσμητικό ειδικά για να καταλάβεις αν έγινε σωστή απολύμανση των αεραγωγών

το φίλτρο άνθρακα δε λύνει κάποιο υπάρχων πρόβλημα, απλά βοηθά στη συγκράτηση εξωτερικών οσμών

λογικά θα την πάτησες με το AC , πάντα να το κλείνεις και να αφήνεις τον αέρα λίγα λεπτά πριν σβήσεις το αυτοκίνητο :)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, giwfys είπε

2.Εγινε

3.Αλλαξα φιλτρο αλλα δεν πρεπει να ειναι ενεργου, οκ θα το ξανααλλαξω αργοτερα με ενεργου

4. Ενας εδω εγραψε για βανιλια στο φιλτρο. Οντως δουλευει?

το φαινόμενο αυτό ήταν σχεδόν σε όλα τα vag και κάποια opel εκεί μετά απο καμία 10 χρόνια χρήσης οχιματος (δλδ σε άλλες χώρες θεωρείτε και πρεσσα) ειναι απαγορευτικός ο βιολογικός

Δημοσ.
Στις 5/9/2016 στις 2:04 ΜΜ, paylidis είπε

ενας φιλος βαζει σκονη βανιλια (αυτη που βαζουμε στο κεικ) στο φιλτρο καμπινας. Ομολογουμενως εχει εκπληκτικά αποτελεσματα, αρκεί να σου αρέσει το άρωμα βανιλιας!

Ισχύει όντως αυτό;

Εγώ  τους τελευταίους 14 μήνες βάζω το δεντράκι κρεμασμένο στο χειρόφρενο. Είναι σε θέση που δεν ενοχλεί καθόλου την οδήγηση και κρατάει περισσότερο από το να κρέμεται στον καθρέφτη. Ναι δεν μυρίζει τόσο έντονα, αλλά νιώθεις το διακριτικό του άρωμα όταν μπαίνεις στο αμάξι.

Δημοσ.

Μια γνωστή μου διέλυε μαλλακτικό σε νερό και το ψέκαζε στα καθίσματα. Μύριζε πάντα ωραία αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά το έκανε και κρατούσε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Μια γνωστή μου διέλυε μαλλακτικό σε νερό και το ψέκαζε στα καθίσματα. Μύριζε πάντα ωραία αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά το έκανε και κρατούσε.

Στα πατάκια ακόμα καλύτερα.

Αλλά θέλει και ρεγουλα με τα αρώματα στο αμάξι.Με την ζεστη μπορούν να γίνουν επικινδυνα για την υγεία.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Ισχύει όντως αυτό;

Εγώ  τους τελευταίους 14 μήνες βάζω το δεντράκι κρεμασμένο στο χειρόφρενο. Είναι σε θέση που δεν ενοχλεί καθόλου την οδήγηση και κρατάει περισσότερο από το να κρέμεται στον καθρέφτη. Ναι δεν μυρίζει τόσο έντονα, αλλά νιώθεις το διακριτικό του άρωμα όταν μπαίνεις στο αμάξι.

Ναι ναι… κ κάνει καλή δουλίτσα… ομοιως το κόλπο με το μαλακτικό στα πατακια δουλεύει 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2016 στις 10:04 ΜΜ, saleit είπε

Σημαντικό ρόλο παίζει να καθαρίζεις το φίλτρο καμπίνας, και αν βάζεις a/c, πριν φτάσεις στον προορισμό σου(10- 15 λεπτά), κλείνεις τον κλιματισμό και βάζεις τον αέρα στο φουλ. Έτσι κάνεις καλό στο φίλτρο μην πιάσει μούχλα, αλλά και στον οργανισμό σου (απότομη αλλαγή κλίματος).

Αυτος ειναι ο τροπος που περιγραφεις,ή υπαρχει και πιο "tech" τροπος που πρεπει να γινει;

Δημοσ.

πήγαινε σε ένα αρωματοπωλείο που πουλανε χυμα αρωματα και πάρε ένα που σου αρέσει.

μπορεί να είναι και το ίδιο αρωμα που φοράς. μετά ψεκάζεις στα πατάκια του αυτοκινήτου.

το πόσο θα ψεκάσεις έχει να κάνει με το πόσο έντονα θέλεις να μυρίζει

Δημοσ.
Στις 10/8/2021 στις 1:47 ΜΜ, StamTheMan είπε

Αυτος ειναι ο τροπος που περιγραφεις,ή υπαρχει και πιο "tech" τροπος που πρεπει να γινει;

Αυτό που λέει, πράγματι λειτουργεί και έχει και πολύ καλά αποτελέσματα. Απλώς κλείνεις κλιματιστικό (με εξωτερική ροή πάντα) 300μ. πριν φτάσεις στον προορισμό σου ή εναλλακτικά, φτάνεις, κλείνεις A/C και μένεις για λίγο με εξωτερικό αέρα. 

Μου το είχε πει ηλεκτρολόγος που είχα πάει για συμπλήρωση φρεον και έκτοτε δεν έχω κανένα πρόβλημα δυσάρεστων οσμών.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αυτό που λέει, πράγματι λειτουργεί και έχει και πολύ καλά αποτελέσματα. Απλώς κλείνεις κλιματιστικό (με εξωτερική ροή πάντα) 300μ. πριν φτάσεις στον προορισμό σου ή εναλλακτικά, φτάνεις, κλείνεις A/C και μένεις για λίγο με εξωτερικό αέρα. 

Μου το είχε πει ηλεκτρολόγος που είχα πάει για συμπλήρωση φρεον και έκτοτε δεν έχω κανένα πρόβλημα δυσάρεστων οσμών.

Το θελω και εγω,γιατι η κοπελα μου καπνιζει και μετα βρωμαει το αμαξι και βιδωνω άσχημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...