PANOS93GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας θέλω να συζητήσουμε τρόπους που να μυρίζει ωραία το αυτοκίνητο μας μέσα εγώ περνώ αυτά τα δεντράκια που τα κρεμάς άλλα δεν κρατάνε πολύ για πείτε και εσείς τι βάζετε?
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ενας φιλος βαζει σκονη βανιλια (αυτη που βαζουμε στο κεικ) στο φιλτρο καμπινας. Ομολογουμενως εχει εκπληκτικά αποτελεσματα, αρκεί να σου αρέσει το άρωμα βανιλιας!
PANOS93GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ενας φιλος βαζει σκονη βανιλια (αυτη που βαζουμε στο κεικ) στο φιλτρο καμπινας. Ομολογουμενως εχει εκπληκτικά αποτελεσματα, αρκεί να σου αρέσει το άρωμα βανιλιας! θέλει διαδικασία αυτό
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για αρχή κάνεις καθαρισμό σαλονιού με ατμό. Εάν τα καθίσματα και ο ουρανός έχουν πιάσει μπίχλα και μικροοργανισμούς δε θα μυρίσει ωραία ότι και να κάνεις. Το κόστος είναι κάπως αυξημένο φυσικά (50+). Έπειτα σταματάς να καπνίζεις ή να... κλάνεις στο αμάξι. Τα αρωματικά άστα για το τέλος, το βασικό είναι να μην μυρίζει άσχημα. 2
PANOS93GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για αρχή κάνεις καθαρισμό σαλονιού με ατμό. Εάν τα καθίσματα και ο ουρανός έχουν πιάσει μπίχλα και μικροοργανισμούς δε θα μυρίσει ωραία ότι και να κάνεις. Το κόστος είναι κάπως αυξημένο φυσικά (50+). Έπειτα σταματάς να καπνίζεις ή να... κλάνεις στο αμάξι. Τα αρωματικά άστα για το τέλος, το βασικό είναι να μην μυρίζει άσχημα. το έχω κάνει πρόσφατα και γιαυτό τώρα ψάχνω τι να βάλω για να κρατάει και να μυρίζει ωραία
teddy71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το έχω κάνει πρόσφατα και γιαυτό τώρα ψάχνω τι να βάλω για να κρατάει και να μυρίζει ωραία Για αρχή κάνεις καθαρισμό σαλονιού με ατμό. Εάν τα καθίσματα και ο ουρανός έχουν πιάσει μπίχλα και μικροοργανισμούς δε θα μυρίσει ωραία ότι και να κάνεις. Το κόστος είναι κάπως αυξημένο φυσικά (50+). Έπειτα σταματάς να καπνίζεις ή να... κλάνεις στο αμάξι. Τα αρωματικά άστα για το τέλος, το βασικό είναι να μην μυρίζει άσχημα. Αντριστροφο συνδιασμο των παραπανω, τρως πολλα γλυκά με βασικο υλικο τα φρουτα και οταν αεριζεσαι θα εχεις μια φρουτωδη εσανς , οποτε επιλεγεις μονο τι αρωμα φρουτων σου αρεσει Τωρα περά απο την πλακα. Η λυση ειναι μονο αυτο που σου προτειναν παραπανω, βιολογικος καθαρισμος και κοψιμο το καπνισμα εντος. Τωρα οσο αναφορα το να μυριζει ωραια το θεμα αυτο σηκωνει συζητηση. Προσωπικα θα προτιμουσα να μην μυριζει ασχημα αλλα ουτε και να μυριζει ωραια δηλαδή θα προτιμουσα η οσμη να ειναι μια ουδετερη, της φυσης. Ολα τα αρωματα αυτοκινητου γινονται απο προσμιξεις χημικων δεν εχουν κατι το φυσικο. Οποτε μπορει βαζοντας ενα αρωματικο να μυριζει ωραια και ευχαριστα ο χωρος αλλα εισπνεις αδικα χημικα επιβλαβή. Επειδη και η ροη των αρωματων δεν ειναι σταθερη και ο χωρος της καμπινας ειναι μικρος και κλειστος αν αφηνεις καιρο το αυτοκινητο και να το χτυπαει και ο ηλιος το αρωμα τους γινεται εντονο και σε πνιγει και αισθανεσαι οτι μποχιαζει και θελει να περιμενεις να ξεβρωμιζει να μπορεσεις να οδηγησεις. Αν δες τοσο να μυριζει ωραια κανε μια στο τόσο ενα ψεκασμο με το αρωμα που φοράς σου στο αερα ή στο ουρανο αφου δοκιμασεις σε καμμια γωνία οτι δεν αφηνει λεκε και δεν ξεβαφει την επιφανεια που πεφτει. Τα αρωματα που φοραμε ειναι πολυ πιο φιλικα απο τα αρωματα χωρου. Ειδικα αμα βαζεις μεσα παιδια και κυριως μωρα μακρια απο αρωματα. 1
giorgos.taz.9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εριξα στο φιλτρο καμπηνας αρωμα. "Επεσε" λγ παραπανω..αλλα νταξ καμοια σχεση..μυριζε ωραια..κ ακομα κραταει μετα απο 1 μηνα
dollyyy19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 απο τζαμπο,τα μπουκαλακια τα μικρα,με 79 σεντσ,στον καθρεπτη,και μοσχοβολαει για μηνα και βαλε.αν το βλεπει ο ηλιος,μυριζει πολυ και κραταει λιγοτερο απο μηνα. 1
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 απο τζαμπο,τα μπουκαλακια τα μικρα,με 79 σεντσ,στον καθρεπτη,και μοσχοβολαει για μηνα και βαλε.αν το βλεπει ο ηλιος,μυριζει πολυ και κραταει λιγοτερο απο μηνα. Μπουκαλάκια, όταν λες; Έχουν υγρό μέσα; Εάν ναι, πολύ προσοχή, διότι πολλά αρωματικά υγρά λιώνουν το πλαστικό. Δεν θέλεις να συμβεί κάποιο ατύχημα και να τρέξει τέτοιο υγρό πάνω στην κονσόλα του αυτοκινήτου!
saleit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μπουκαλάκια, όταν λες; Έχουν υγρό μέσα; Εάν ναι, πολύ προσοχή, διότι πολλά αρωματικά υγρά λιώνουν το πλαστικό. Δεν θέλεις να συμβεί κάποιο ατύχημα και να τρέξει τέτοιο υγρό πάνω στην κονσόλα του αυτοκινήτου! Σημαντικό ρόλο παίζει να καθαρίζεις το φίλτρο καμπίνας, και αν βάζεις a/c, πριν φτάσεις στον προορισμό σου(10- 15 λεπτά), κλείνεις τον κλιματισμό και βάζεις τον αέρα στο φουλ. Έτσι κάνεις καλό στο φίλτρο μην πιάσει μούχλα, αλλά και στον οργανισμό σου (απότομη αλλαγή κλίματος). Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως δεντράκια ή άλλα παρόμοια εμποτισμένα και ποιο σπάνια υγρό που προσαρμόζεται στον αεραγωγό.
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 απο τζαμπο,τα μπουκαλακια τα μικρα,με 79 σεντσ,στον καθρεπτη,και μοσχοβολαει για μηνα και βαλε.αν το βλεπει ο ηλιος,μυριζει πολυ και κραταει λιγοτερο απο μηνα. Πολυ προσοχή. Τα έπαιρνα και εγω αυτα και όντως ειναι καλα ωστοσο τις 3 τελευταίες φορές μου εχει ξεβιδωθει απο μονο του και μαλιςτα τις δυο εν κινήσει και έπεσε στο ταμπλω και στα καθίσματα. Την Τρίτη πήγε έπεσε στα ξαφνικά στο δέρμα του λεβιέ και το έκανε επισης σκατα και παραλίγο να τράκαρω γιατι με τρόμαξε. Αν δε το καθαρίσεις μαλιςτα αμέσως υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να κανει ανεπανόρθωτη ζημιά. Προσωπικά δε το ξανααγοραζω και ας ηταν τίμιο για τα λεφτά του 2
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μπουκαλακια με το υγρο ουτε καν. Τρυπανε απο τη ζεστη και οπου σταξουν απλα διαλυουν τα παντα , μιλαμε για διαβρωση που θα σας αφησει εκπληκτους. Σε οτι αφορα τα αρωματα να εχετε υποψιν οτι μιλαμε για ακρως τοξικα πραγματα, οσο ευχαριστα κι αν ειναι, ειναι οτι χειροτερο για την υγεια. Καλυτερα κρατηστε καθαρο το αμαξι σας (και τον εαυτο σας ) ωστε να μη βρωμαει το εσωτερικο και τα αρωματακια αφηστε τα. 1 1
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που πήρε χαμπάρι ότι τα υγρά αρώματα είναι ικανά να διαλύσουν το αμάξι. Πάλι καλά. Οπότε μακριά. Είχα πάρει ένα από το Praktiker και για καλή μου τύχη είδα τι έκανε στο πλαστικό καπάκι του (δεν έτρεξε καθόλου στο αμάξι). Εννοείται ότι το πέταξα αμέσως. Από τότε που και που παίρνω κάνα "δεντράκι" κι αυτό εννοείται το χαντακώνω σε καμιά εσοχή να μη φαίνεται, μιας και το αμάξι το θέλω τελείως μίνιμαλ, χωρίς χαϊμαλιά. 2
telis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι καλό να ασαναπνέουμε χημικά σε τόσο κλειστό και μικρό χώρο. Κανένα άρωμα 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα