ideal09 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Χαιρεται.Φετος το καλοκαιρι,με τη φωτεινοτητα να φτανει στα υψη,αρχισε το κλασικο φαινομενο με τα ειδωλα που μενουν στην οθονη.Αρχικα ξεκινησαν τα εικονιδια πανω δεξια να μενουν και σιγα σιγα αρχισε να παραμενει ολοκληρη η μπαρα και τωρα τα κεντρικα πληκτρα.Αλλα αν το εχω για καποιες ωρες κλειστο και τ ανοιξω θα εξαφανιστουν αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Δεν με ενοχλει αλλα καλυτερα θα ηταν να μην συνεβαινε αυτο.Η εγγυηση καλυπτει αυτη τη βλαβη η θεωρειται φυσικη φθορα;
ideal09 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ευρωπαικο ειναι(Τσεχια),το εχω 1χρονο παρα κατι μερες.Φανταζομαι το καλυπτει.2 χρονια δινει εγγυηση η Lgετσι;
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται image-retention, όχι burn-in. Το burn-in αφορά μόνιμη αποτύπωση ειδώλου στην οθόνη. Δε φεύγει δηλαδή αν το αφήσεις κλειστό για κάποιο διάστημα. Γενικά δε φεύγει με τίποτα. Μου κάνει εντύπωση που το παρουσιάζει συσκευή με IPS LCD οθόνη. Να ήταν AMOLED, θα το καταλάβαινα.
ideal09 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Υποτιθεται πας σε IPS για να γλειτωσεις τετοιες ιστοριες αλλα και δω τα ιδια.Πολυ κακη η Lg.
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς πολλοί πέφτουν θύμα του marketing. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε στο Insomnia ανώτερες τις AMOLED, ενώ το μόνο που "προσφέρουν" είναι ευπάθειες και χαμηλότερη διάρκειας ζωής, κάκιστη χρωματική απόδοση με υπερ-κορεσμένα χρώματα και μικρότερη φωτεινότητα από τις IPS LCD. Κι όλα αυτά, με μεγαλύτερο κόστος! Αλλά τι να κάνεις, άμα έχουν "εντυπωσιακά" και "ζωηρά" χρώματα, ο κόσμος ψαρώνει και τις θεωρούν "οθονάρες" (όπως χαρακτηριστικά λένε). Εσύ πας ντουγρού για εγγύηση. Αν θα βγάλεις άκρη δεν ξέρω, αλλά γιατί να το αφήσεις; Μάλλον ελατωμματικό κομμάτι θα είναι, διότι IR / burn-in σε LCD και μάλιστα μέσα σ' ένα μόλις χρόνο... δεν... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και τώρα το έπαθα 2η φορά στο G4. Αν σου ανεβάζει θερμοκρασίες άστο να κρυώνει γιατί από αυτό το παθαίνει.
ideal09 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! Εδω παραθετω δυο εικονες ενδεικτικα αν και εδω περα ειναι λιγα λεπτα αφου το ανοιξα.Κανονικα γινεται και πιο εντονο.
2.1Ohm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σε γκρι φοντο θα το καταλαβεις ακομα πιο εντονα!ειχα το ιδιο προβλημα με το g2 το αντικατεστησαν κατευθειαν! Γνκα τα πανελ τις LG προσωπικα ειναι τα αγαπημενα μου κ πολυ ποιοτηκα αλλα μετρια φωτεινοτητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα