FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σας. Θελω να αγορασω ενα κινητο στη γυναικα μου με πρωτο πρωτο χαρακτηριστικο να εχει καλη καμερα μερα-νυχτα,γιατι μεχρι τωρα εχει ενα redmi note γρηγορο μεν αλλα στις φωτο και βιντεο ειδικα το βραδυ μονο θορυβος και μαυριλα και μου παραπονιεται. Δυστυχως δεν μπορω να παρω καποια καλη ναυαρχιδα γιατι ειναι πολυ παραπανω απο αυτα που δινω. Σκεφτηκα και g3 αλλα φοβαμαι απο αυτα που εχω διαβασει. Οποτε η χρηση θα ειναι μονο facebook viber και φωτογραφιες. Θα παρακαλεσω επειδη ειμαι σε νησι και δεν εχω τη δυνατοτητα να δω απο κοντα και τα 2 κινητα ειδικα το nexus,η απαντησεις να ειναι απο ατομα που γνωριζουν και τα εχουν δει για να μη κανω καποια λαθος επιλογη. Αν υπαρχει κατι αλλο στα ιδια χρηματα εκτος απ τα 2 πιο πανω ευχαριστως.
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου πρότεινα το nexus 5x. Μπορεί σαν κατασκευή να μην είναι τόσο όμορφο όσο το a5, αλλά έχει κάμερα ναυαρχίδας και πολύ καλές επιδόσεις λόγω του καθαρού λογισμικού.
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Nexus 5x κάτοχος εδώ. Με κλειστά μάτια παρτο. Καμια σύγκριση σ αυτά τα 2.
AggelosTz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 To βράδυ όλα τα κινητά ειδικά από την μπροστινή κάμερα βγάζουν χάλια φωτο είτε είναι ναυαρχίδα είτε όχι . Ειδικά αν προσπαθείς να βγαλεις σελφιε σε δωμάτιο με χάλια φωτισμό . Ίσως μία olympus epl7 να είναι καλύτερη λύση
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 To βράδυ όλα τα κινητά ειδικά από την μπροστινή κάμερα βγάζουν χάλια φωτο είτε είναι ναυαρχίδα είτε όχι . Ειδικά αν προσπαθείς να βγαλεις σελφιε σε δωμάτιο με χάλια φωτισμό . Ίσως μία olympus epl7 να είναι καλύτερη λύση Δε μιλαω για επαγγελματικες φωτο αδερφε.Ουτε σελφι.Μονο τη πισω καμερα θελει να μη βγαζει θορυβο και θολουρα οσο γινεται.π.χ στο δρομο με φωτα μονο απο τις κολονες και τα αυτοκινητα.
eidikos33 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 μπορει να μου βρει καποιος κανονικο καταστημα στην αθηνα να παρω το nexus 5x? οχι ηλεκτρονικο
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Άμα θέλεις να δεις φωτογραφίες από Nexus 5x το βράδυ, στείλε inbox. Νομίζω υπάρχουν σχετικά βιντεακια στο YouTube που συγκρίνουν το s7 edge, iPhone 6s plus και Nexus 5x. Μάντεψε πιο τα κατουραει ολα. (Σε θέμα φωτογραφίας εννοώ)
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 μπορει να μου βρει καποιος κανονικο καταστημα στην αθηνα να παρω το nexus 5x? οχι ηλεκτρονικο To tokinit.gr ειναι αξιολογο καταστημα, αλλα δεν ξερω αν σε βολευει εκει που ειναι.
haHa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μιλαω για επαγγελματικες φωτο αδερφε.Ουτε σελφι.Μονο τη πισω καμερα θελει να μη βγαζει θορυβο και θολουρα οσο γινεται.π.χ στο δρομο με φωτα μονο απο τις κολονες και τα αυτοκινητα. To nexus 5x εχει αισθητα καλυτερη καμερα απο το samsung a5.
jimzak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 To nexus 5x εχει αισθητα καλυτερη καμερα απο το samsung a5. Και από s7 έχει λίγο καλύτερη κάμερα για φωτογραφιες σχεδόν σε όλες τις συνθήκες,βιντεο κλασικά το s7 έχει ανώτερο μιας και στο 5χ πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι λόγω έλλειψης OIS. Επίσης το s7 έχει καλύτερο macro και πιο γρήγορο autofocus.Σαν σταθερή φωτογραφία πάντως το nexus πιάνει παραπάνω λεπτομέρεια.Τα έχω δουλέψει και τα 2 και από τις φωτογραφίες που είχα περάσει στον υπολογιστή αν ήταν να επιλεξω θα διαλεγα του 5Χ.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και από s7 έχει λίγο καλύτερη κάμερα για φωτογραφιες σχεδόν σε όλες τις συνθήκες Kαι δε του το ειχα.
GianniSM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Kαι δε του το ειχα. Υπερβολές. Καλή κάμερα έχει, αλλά χειρότερη από του Nexus 6P που είναι χειρότερη από του S7 που κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη φετινή με αυτή του G5. Είπαμε καλή του 5x αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο. Αν πάντως αυτό είναι το κριτήριο για την συγκεκριμένη περίπτωση και εγώ αυτό προτείνω
jimzak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Υπερβολές. Καλή κάμερα έχει, αλλά χειρότερη από του Nexus 6P που είναι χειρότερη από του S7 που κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη φετινή με αυτή του G5. Είπαμε καλή του 5x αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο. Αν πάντως αυτό είναι το κριτήριο για την συγκεκριμένη περίπτωση και εγώ αυτό προτείνω Είναι ακριβώς ή ίδια με του 6p,η μόνη διαφορά είναι στο video που στο 6p έχει επιλογή 240fps slow motion & eis.Κατα τα άλλα ίδια και απαράλλαχτη. Μιλάς για το τι λένε τα reviews;Γιατί είχα το s7 για 20 μέρες και το είχα τσεκαρει,βγαλε μία φώτο με το 6p και μία με το s7 και πέρασε τες στον υπολογιστή για σύγκριση,αν εβγαζες φωτογραφία με s7 και nexus και εβαζες τα κινητά δίπλα δίπλα σίγουρα στο s7 θα φαινόταν καλύτερη λόγω της οθονάρας που έχει,το s7 είναι σαν να κάνει επεξεργασία τις φωτογραφίες για να εξαφανίσει τον ψηφιακό θόρυβο με αποτέλεσμα στο ζουμ να φαίνονται σαν ζωγραφιά και να χάνουν λεπτομέρειες που στο nexus φαίνονται πιο καθαρά.Επισης είπα ΛΙΓΟ καλύτερη,οχι ότι ειναι και ή μέρα με την νύχτα... Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία το ξανά λέω. Για το g5 δεν έχω άποψη καθώς δεν το έχω πιάσει καθόλου στα χέρια μου. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα βιντεακι που δείχνει περίπου αυτο που θέλω να σου πω με λόγια,αν το βρω θα το ποσταρω εδώ. Edit: https://youtu.be/pQ8UHu_4qTc 1
chris_g92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε φωτογραφίες έχω κάνει τεστ ανάμεσα σε s7 και nexus 5x το βράδυ πολύ καλύτερο το nexus. Την ημέρα στα ίδια περίπου αν και το White balance που επιλέγει το nexus κατά συνθήκη νομίζω είναι πιο σωστό. Τώρα όσο αναφορά το βίντεο το s7 δεν παίζεται είναι απλά τέλειο ενώ το nexus μέτριο όσο αναφορά το focus και τη έλλειψη ois 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα