Mariosap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα δεν φταίει το καλώδιο. Επέλεξε αρχικά το usb debugging που γράφει πάνω το παιδί. Επίσης, όταν το συνδέσεις με το pc να έχεις ξεκλείδωτη την οθόνη, κανονικά πρέπει να σου βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη ο υπολογιστής να έχει πρόσβαση στο κινητό, να επιλέξεις Ναι. Τέλος, το LG pc suite το έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστη? Το τι τικαρα εχτές το usb debugging και προσπάθησα και όταν το συνδεσα νέα το pc μου έβγαζε 2 επιλογές επάνω η μία ήταν αυτό της αρχής φόρτισης και η άλλη ήταν αυτή που σε έβαζε κατευθείαν στο μενού που ήταν το usb debugging . Καμία επιλογή δεν μου έβγαζε να διαλέξω τπτ.. Και έχω δοκιμάσει καλώδιο από s7 από note 5 και ένα άλλο που ήταν στο συρτάρι που δεν θυμάμαι από πιο κινητό ήταν
GianniSM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε γιατί παιδεύεσαι; αφού μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά μέσω του wifi σου.
Mariosap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε γιατί παιδεύεσαι; αφού μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά μέσω του wifi σου. Πώς γίνεται το είδα μια αλλά δεν μου έβγαζε της αναβάθμισης αλλά μόνο όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό δλδ φοτο μουσική κτλ μου έλεγε για αναβαθμηση χρειάζεται να έχει σύνδεση μέσω usb
Thanos233 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα πάθει και εγώ αυτό που δεν σου αναγνωρίζει το κινητό. Απλά κάνε απεγκατάσταση όλους τους drivers και δοκίμασε να συνδέσεις πάλι το κινητό και άσε να φορτώνει αυτή η πράσινη μπάρα, μετά από λίγη ώρα θα το αναγνωρίσει. Διαφορετικά εγκατέστησε ξανά τους drivers και θα είσαι κομπλέ.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε αλλο καλωδιο και αλλη usb στο pc. Προτιμαμε τις πισω παντα
GianniSM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για να με ειλικρινής δεν θυμάμαι αν κάνει αναβαθμίσεις, να το ψάξω το απόγευμα αν θες να σου πω, το χει η γυναίκα μου τώρα. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις αυτό που λέει ο Θάνος και είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει
Mariosap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω το βράδυ όταν πάω σπίτι. Πάντως δεν βγάζει νόημα 3 καλώδια να μην κάνει κανένα μάλλον εγώ κάτι έχω κάνει λάθος θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνετε και θα σας πω
GianniSM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω το βράδυ όταν πάω σπίτι. Πάντως δεν βγάζει νόημα 3 καλώδια να μην κάνει κανένα μάλλον εγώ κάτι έχω κάνει λάθος θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνετε και θα σας πω Δεν είναι θέμα καλωδίου, κατά 99% είναι τα drivers
Mariosap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα μπορεί να κλείσει τελικά κάτι έπαιζε με το pc κατέβασα drivers κτλ αλλά πάλι τπτ μετά δοκίμασα στο λαπτοπ και το αναγνώρισε αμέσως και έκανα την αναβάθμιση ευχαριστώ
Sarandis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μου το έκανε πριν κάτι μήνες με τη διαφορά οτι δεν έβγαζε ούτε το debugging στο status bar. Tελικά μου άλλαξαν τη usb θύρα στο κινητό. Ήταν λέει σπασμένη. Χωρίς τούμπες και βίαια τραβήγματα καλωδίων όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα