Mariosap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα μια ερώτηση θέλω να κάνω.. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω αναβάθμιση στο lg g3 από 5.1 σε 6.0 Είναι της γυναίκας μου είναι Ελληνικό αλλά δεν της έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση και μου κάνει εντύπωση.. Θα της την έκανα μέσω του προγράμματος της LG αλλά δυστυχώς δεν έχει το γνήσιο καλώδιο και φορτίζει με ένα της samsung
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε με αυτο της σαμσουνγκ. Εγω εχω δουλεψει μεχρι και απο ps4 γιατι με βολευει το μακρος του... Λολ. Απο σβησμενο και κρατωντας το volume+ κουμπωσε του το καλωδιο. Εννοειται οτι η αλλη ακρη ειναι ηδη πανω στο pc. Αν μπει σε download mode,εισαι ενταξει(θα μπει σιγουρα)
shooterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για να το κανεις αναβαθμιση πρεπει να το συνδεσεις με τον υπολογιστή μεσω προγράμματος της lg. Σου προτεινω να μην το κανεις Γιατί πολλοί έχουν αναφέρει bootloop μετα την αναβάθμιση οπως εγινε και σε εμενα και αλλαξα την μπαταρία
Mariosap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για να το κανεις αναβαθμιση πρεπει να το συνδεσεις με τον υπολογιστή μεσω προγράμματος της lg. Σου προτεινω να μην το κανεις Γιατί πολλοί έχουν αναφέρει bootloop μετα την αναβάθμιση οπως εγινε και σε εμενα και αλλαξα την μπαταρία Το έχω κάνει με το καλώδιο της samsung και μου λέει ότι δεν κάνει και ότι θέλει το δικό του .. απλά δεν το είχα σβήσει για αυτό μπορεί να μην μου το αναγνωρίζει.. Όσο για την μπαταρία που λες πιο χάλια από αυτό που είναι δεν γίνεται και το κινητό κυριολεκτικά σέρνεται χάλια κάμερα κτλ.
GianniSM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για να το κανεις αναβαθμιση πρεπει να το συνδεσεις με τον υπολογιστή μεσω προγράμματος της lg. Σου προτεινω να μην το κανεις Γιατί πολλοί έχουν αναφέρει bootloop μετα την αναβάθμιση οπως εγινε και σε εμενα και αλλαξα την μπαταρία Το πρόβλημα είναι στην μπαταρία όχι στην συσκευή και βεβαίως δεν έχει να κάνει με την rom. Επίσης ο φίλος μπορεί να δοκιμάσει μέσω υπολογιστή χωρίς καλώδιο, η LG δίνει επιλογή να χρησιμοποιήσει το τοπικό δίκτυο.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σου βγαζει τετοιο μνμ μην προχωρας. Βρες καποιο αλλο
Thanos233 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αν αλλάξω την μπαταρία θα σταματήσουν τα bootloop? Και ένας φίλος μου το έχει πάθει αυτό από τότε που έβαλε την mm, αλλά έπαθε 2 bootloop σε διάστημα 6 μηνών..
zananiro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μήνυμα σου έβγαλε για το καλώδιο? Περίεργο μου φαινεται, εγώ όταν έκανα τις αναβαθμίσεις χρησιμοποιούσα ένα καλώδιο από ένα παλιό κινητό huawei χωρίς πρόβλημα. Εν τω μεταξύ το καλώδιο της LG είναι από τα χειρότερα. Πλέον η αναβάθμιση σε ΜΜ γίνεται μόνο με το LG pc suite και όχι με ΟΤΑ update. Επίσης αν κάνεις την αναβάθμιση σβήσε το κινητό από την αρχή σαν καινούργια συσκευή,μην κάνεις επαναφορά μέσω backup.
Mariosap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μήνυμα σου έβγαλε για το καλώδιο? Περίεργο μου φαινεται, εγώ όταν έκανα τις αναβαθμίσεις χρησιμοποιούσα ένα καλώδιο από ένα παλιό κινητό huawei χωρίς πρόβλημα. Εν τω μεταξύ το καλώδιο της LG είναι από τα χειρότερα. Πλέον η αναβάθμιση σε ΜΜ γίνεται μόνο με το LG pc suite και όχι με ΟΤΑ update. Επίσης αν κάνεις την αναβάθμιση σβήσε το κινητό από την αρχή σαν καινούργια συσκευή,μην κάνεις επαναφορά μέσω backup. Όχι απλά όταν το συνδέω το κινητό με το pc με το καλώδιο μου βγάζει λες και φορτίζει δεν έχει σαν επιλογή για να διαλέξω για αρχεία κτλ.
Mariosap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ντραιβερς υπαρχουν;;; Ναι.. και το περίεργο είναι ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια.. Εκτός και αν πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στο κινητό και δεν το ξερω
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στην μπαρα ειδοποιησεων δεν σου βγαζει ειδοποιηση οτι συνδεθηκε usb και να επιλεξεις πως να συνδεθει;;. Mtp ,φορτιση μονο κτλ;
Mariosap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στην μπαρα ειδοποιησεων δεν σου βγαζει ειδοποιηση οτι συνδεθηκε usb και να επιλεξεις πως να συνδεθει;;. Mtp ,φορτιση μονο κτλ; Όχι δεν βγάζει τπτ μόνο αργεί φόρτιση λέει τπτ αλλο
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μια φορα το συναντησα μεχρι τωρα, ηρθε η ωρα να το χρησιμοποιησω.... Usb debugging... Ξετικαρε το
zananiro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι απλά όταν το συνδέω το κινητό με το pc με το καλώδιο μου βγάζει λες και φορτίζει δεν έχει σαν επιλογή για να διαλέξω για αρχεία κτλ.Άρα δεν φταίει το καλώδιο. Επέλεξε αρχικά το usb debugging που γράφει πάνω το παιδί. Επίσης, όταν το συνδέσεις με το pc να έχεις ξεκλείδωτη την οθόνη, κανονικά πρέπει να σου βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη ο υπολογιστής να έχει πρόσβαση στο κινητό, να επιλέξεις Ναι. Τέλος, το LG pc suite το έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα