Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα LG G4 το οποίο θα πάει μία βόλτα στο σέρβις για αλλαγή οθόνης και μετά θα πάει για πούλημα μάλλον. Σκέφτομαι να πάρω ένα Nexus 5X αλλά με φοβίζουν μερικά πράγματα. Ένα είναι ότι η πρώτη μου εμπειρία με LG Smartphone ήταν η χειρότερη όλων, και φοβάμαι να δώσω πάλι λεφτά για LG. Δεύτερο είναι τα 2 gb ram, που δεν ξέρω κατά πόσο θα φτάσουν για τα επόμενα 2+ χρόνια. Τέλος λένε πως το DAC είναι μέτριο προς κακό και πως δεν έχει δυνατότητα να οδηγεί τα ακουστικά όσο καλά τα οδηγούν τα flagships. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κανένα monitoring headset πάνω, κάτι ακουστικά ψείρες xiaomi έχω, απλά να ακούγονται όπως πρέπει.

Σε κάθε περίπτωση κοιτάζω από σκρουτζ και το μοντέλο με τα 32gb.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τα GB (RAM) κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Δεν θα έχεις πρόβλημα λόγο του ότι έχει καθαρό android και όχι τις τόσες αλλαγές που κάνουν οι εταιρίες στα κινητά τους. (τα nexus είναι Google, απλά λέει η Google σε μια εταιρία να φτιάξει το υλικό / smartphone)

Αν θες περιμένε να δεις τα επόμενα "nexus" (pixel phones) που θα βγάλει η HTC, μάλλον για Οκτώβριο λένε.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τα GB (RAM) κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Δεν θα έχεις πρόβλημα λόγο του ότι έχει καθαρό android και όχι τις τόσες αλλαγές που κάνουν οι εταιρίες στα κινητά τους. (τα nexus είναι Google, απλά λέει η Google σε μια εταιρία να φτιάξει το υλικό / smartphone)

Αν θες περιμένε να δεις τα επόμενα "nexus" (pixel phones) που θα βγάλει η HTC, μάλλον για Οκτώβριο λένε.

Και να περιμενει θα αργησουν να ερθουν Ελλαδα κι οταν θα ερθουν η τιμη θα ειναι στο θεο.
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να πιάσω part time δουλειά :P

Αν με πάρουν θα πάρω το 6P, αν όχι το 5X. Έχω δει αρκετά reviews και λένε για καλή μπαταρία, πολύ καλή κάμερα και ταχύτητα. Δεν παίζω παιχνίδια, οπότε δεν θα δουλεύει πολύ με πίεση. Απλά θέλω το καθαρό Android σαν τρελός.

• Like 1
Δημοσ.

Θες και μία άποψη, από κάποιον που έδωσε το G4 και πήγε στο 5X;

Λοιπόν, καταρχάς θα κερδίσεις σε ταχύτητα. Το 5X πήγαινε σφαίρα και δε μου ζορίστηκε ποτέ, σε αντίθεση με το G4. Επίσης, ήταν πολύ πιο κρύο ως συσκευή σε αντίθεση με το G4, το οποίο, με το παραμικρό ζόρι, ανέβαζε θερμοκρασίες για πλάκα.

Το καθαρό Android, προσωπικά το λάτρεψα. Για αυτό, και κάθε συσκευή που αγοράζω πλέον, κοιτάω πάντα αν υποστηρίζεται από AOSP ROMs. :D

Η κάμερα του, είναι πάρα πολύ καλή. Την ημέρα, είναι εφάμιλλη με το G4 στις περισσότερες συνθήκες. Και η μπροστινή επίσης, πολύ καλή.

Όσο αναφορά την μπαταρία του, αν και την κράζουν αρκετοί, εμένα μου έβγαζε αρκετά παραπάνω από το G4 και η γρήγορη φόρτιση που είχε, με βόλεψε πάρα πολύ.

Το DAC είναι ίσως το μόνο αγκάθι της συσκευής (μαζί με το ηχείο και ίσως την μπαταρία για κάποιους). Κακό δεν είναι, αλλά δε φτάνει τις ναυαρχίδες σε αυτόν τον τομέα, όπως ανέφερες και εσύ. Πιστεύω θα σε καλύψει πάντως, αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

Δημοσ.

Ολα αυτα ομως ειναι ασχετα με το κεντρικο θεμα το οποιο ειναι οπως παντα το διαθεσιμο budget. Αν τα χρηματα σου περιοριζονται στα 250-260ευρω και φυσικα θες pure android εμπειρια,τοτε το nexus ειναι μονοδρομος για ευνοητους λογους.

κοινως το θεμα ειναι,οπως και τις περισσοτερες φορες,περισσοτερο χρηματικο.

Δημοσ.

^That

@AlienTechGR

Η μπαταρία πόσο σου βγάζει SOT;

Το G4 ήταν για εμένα ο τρόπος να κάνω τα πάντα όταν είμαι εκτός σπιτιού. Έτρεχε μόνιμα όλα τα social media + emails + forums + gps για περιοχές που δεν ήξερα στην αθήνα + spotify. Πλέον θα έχει λιγότερο βάρος επειδή πήρα ένα laptop, άρα όπου μπορώ να έχω full size μηχάνημα θα έχω το laptop μου. Πιστεύω πως το 5X θα με καλύψει και δεν βλέπω πολύ advantage στο να δώσω πολλά λεφτά, σε φάση που αν πιάσει το G4 230, θα δώσω 10 ευρώ για το 5X και είμαι τζετ.

Δημοσ.

^That

@AlienTechGR

Το G4 ήταν για εμένα ο τρόπος να κάνω τα πάντα όταν είμαι εκτός σπιτιού. Έτρεχε μόνιμα όλα τα social media + emails + forums + gps για περιοχές που δεν ήξερα στην αθήνα + spotify. Πλέον θα έχει λιγότερο βάρος επειδή πήρα ένα laptop, άρα όπου μπορώ να έχω full size μηχάνημα θα έχω το laptop μου. Πιστεύω πως το 5X θα με καλύψει και δεν βλέπω πολύ advantage στο να δώσω πολλά λεφτά, σε φάση που αν πιάσει το G4 230, θα δώσω 10 ευρώ για το 5X και είμαι τζετ.

Δεν την έχω πλεον τη συσκευή, και δυστυχώς όταν την είχα δεν συγκράτησα στατιστικά.

Πάντως, με χρήση 2-3 ώρες YouTube-browsing και κάνα παιχνιδάκι (συν κάποιες κλήσεις βέβαια) το G4, έμπαινε πολύ πιο γρήγορα στην πρίζα για φόρτιση. Το 5X μου έδινε την εντύπωση ότι είχε πάντα ένα 10-15% παραπάνω μπαταρία. Μιλάω πάντα, για την ίδια χρήση και στις δύο συσκευές.

Δημοσ.

Δεν την έχω πλεον τη συσκευή, και δυστυχώς όταν την είχα δεν συγκράτησα στατιστικά.

Πάντως, με χρήση 2-3 ώρες YouTube-browsing και κάνα παιχνιδάκι (συν κάποιες κλήσεις βέβαια) το G4, έμπαινε πολύ πιο γρήγορα στην πρίζα για φόρτιση. Το 5X μου έδινε την εντύπωση ότι είχε πάντα ένα 10-15% παραπάνω μπαταρία. Μιλάω πάντα, για την ίδια χρήση και στις δύο συσκευές.

Μα καλά τι το έκανες :P
Δημοσ.

Μα καλά τι το έκανες :P

Το έδωσα. :D Βασικά, άλλαξα κατηγορία πλέον, στα κινητά, κυρίως επειδή προέκυψαν κάποιες άλλες ανάγκες, οπότε βολεύομαι με αρκετά φθηνότερες συσκευές.

Πάντως, ως κινητό το είχα λατρέψει. Είναι μακράν το αγαπημένο μου smartphone μαζί με το LG G2. Ειδικά με την Android Nougat (DP3 τότε) το κινητό είχε ονειρεμένη εμπειρία χρήσης. Ταχύτατο, δε κολλούσε πουθενά, το multitasking άριστο και γενικά ήταν μια συσκευή που δε μου εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα προσωπικά, ούτε σε hardware, ούτε και σε software.

Κάποια στιγμή, θα το ξανατιμήσω σίγουρα. :P

Πιστεύω, θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

^That

@AlienTechGR

Εγώ που το έχω,με lite χρήση,αρκετό ίντερνετ wi-fi/4G & photos βγάζω άνετα πάνω από 4 ώρες sot.Παιχνίδια δέν έχει τύχει να παίξω.

Η φώτο είναι με 19% μπαταρία.

post-242006-0-15433800-1473037694_thumb.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...