anrim27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Τα χαρακτηριστικα του κινητου θελω να ειναι: μικροτερη οθονη απο 5"(να χωραει στην τσεπη) την καλυτερη δυνατη ποιοτητα κατασκευης(δηλ. οχι μονο πλαστικουρα) η μπαταρια του να βγαζει ανετα την μερα το πολυ εως 400€ Πιο κοντα σε αυτα τα χαρακτηριστικα, φαινεται να ειναι το sony xperia z5 compact(αλλα αμφιβαλλω για την μπαταρια του...). Τι γνωμη εχετε για αυτο το κινητο; Και τι αλλο θα μου προτεινατε; (δεν εχω προβλημα με αγορα απο εξωτερικο)
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνα με αυτα που θες, εγω θα κοιταζα το oneplus X. Θα σου προτεινα και το iPhone SE, αλλα το κοστος για τα 64gb παραπαει (480 ευρω)
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μα βαση αποκλειστικα την οθονη και την ποιοτητα κατασκευης το καλυτερο κινητο οντως ειναι το Z5 compact.Οσο για την μπαταρια κακως αμφιβαλεις αγαπητε απο την στιγμη που η αναλυση ειναι στα 720p.Σε συνδυασμο με τις 4.6ιντσες η αυτονομια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. βασικα απο το iphone εχει πολυ καλυτερη αυτονομια με διαφορα http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5_compact-review-1318p3.php http://www.gsmarena.com/apple_iphone_se-review-1424p3.php και επισης σε διαστασεις ειναι ιδιο με το iphone,αρα στην περιπτωση του Z5 compact εχεις και μεγαλυτερη οθονη. Πραγματικα δεν υπαρχει κατι αλλο κατω απο 5ιντσες αξιολογο εκτως του Z5 compact. 1
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Galaxy S6, είναι στις 5 ίντσες. Μετά πας σε Z5 compact.
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Τα χαρακτηριστικα του κινητου θελω να ειναι: μικροτερη οθονη απο 5"(να χωραει στην τσεπη) Galaxy S6, είναι στις 5 ίντσες. Μετά πας σε Z5 compact. 5.1ιντσες ειναι,αλλα και 5 να ηταν θελει κατω απο 5 ο ενδιαφερομενος
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 5.1ιντσες ειναι,αλλα και 5 να ηταν θελει κατω απο 5 ο ενδιαφερομενος Ναι το είδα, άρα πάει μόνο σε Z5 Compact, iPhone SE, 5S με λιγότερα χρήματα.
xgol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το se είναι το καλύτερο απο αυτα που μπορεις να αγοράσεις.
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το se είναι το καλύτερο απο αυτα που μπορεις να αγοράσεις. Όντως, αλλά κοστίζει 480 ευρώ η έκδοση με τα 64gb (και μην μου πεις να πάρει αυτή με τα 16 θα τσακωθούμε )
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως, αλλά κοστίζει 480 ευρώ η έκδοση με τα 64gb (και μην μου πεις να πάρει αυτή με τα 16 θα τσακωθούμε ) Γλυκό μου αγοράκι μπορεί ο Άνθρωπος να μην βάλει πολλές εφαρμογές να αδειάζει φωτογραφίες και να μην έχει μουσική και να του φτάσουν τα 16. Logic.
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γλυκό μου αγοράκι μπορεί ο Άνθρωπος να μην βάλει πολλές εφαρμογές να αδειάζει φωτογραφίες και να μην έχει μουσική και να του φτάσουν τα 16. Logic. Ναι καλε μου ανθρωπε, οτι πεις εσυ. Αλλα απο τη στιγμη που δεν δευκρινιζει τιποτα σε σχεση με τον χωρο θες να μυρισω τα νυχια μου για να το μαθω οτι μπορει να μην βαζει εφαρμογες μεσα; Συνηθως στον περισσοτερο κοσμο δεν φτανουν τα 16 gb γι αυτο και δεν προτεινω το μοντελο των 16.. Logic. 1
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι καλε μου ανθρωπε, οτι πεις εσυ. Αλλα απο τη στιγμη που δεν δευκρινιζει τιποτα σε σχεση με τον χωρο θες να μυρισω τα νυχια μου για να το μαθω οτι μπορει να μην βαζει εφαρμογες μεσα; Συνηθως στον περισσοτερο κοσμο δεν φτανουν τα 16 gb γι αυτο και δεν προτεινω το μοντελο των 16.. Logic.Οκ. Χαίρομαι που τελικά ανακαλύπτω ότι υπάρχουν άνθρωποι με Logic, γιατί με αυτό το ποστ άρχισα να φοβάμαι. 970919.jpg
anrim27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το iphone se φαινεται να ειναι καλο, αλλα: 1)οντας συνιθισμενος με android, το λειτουργικο του- itunes , θα με παιδεψει μαλλον 2)ισως ειναι αρκετα μικρο.Το εχει ενας φιλος και μου εχει πει οτι η πληκτρτολογηση λογω του μικρου του μεγεθους, δεν ειναι τοσο ανετη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα