Runner25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 λοιπον παιδια το χθες το πρωι μου ηρθε ο elephas υπενθυμιζω πηρα αυτον http://www.specialprice.gr/el/elephas-portable-led-projector-eb-x6?keyword=elephas&model=1 εχει μεγαλη διαφορα και στο clarity αλλα και στην φωτεινοτητα ο c6 που ειχα παρει απο τοπτομ ειχε φωτεινοτητα 1200 λουμενς ενω ο ελεφας που πηρα τωρα 2600, μεγαλη διαφορα και την νοιωθεις μπορεσα να δω την ψιλη ακομη και πρωι με φουλ ηλιο εχω πολυ φωτεινο δωματιο σπιτι το μενου ειναι ιδιο απλο και αδιαφορο αλλα δουλευει το λαγκ που ειχα στον αλλον τον εχω και σε αυτον προσοχη αν τον παρει καποιος δεν εχει αντροιντ γραφει λαθος στην περιγραφη στα συν οτι μεσα στη πολυ καλη συσκευασια περιλαμβανει και καλωδιο hdmi καθως και 3 ανταλακτικες λαμπες γενικα αξιζει την τριπλασια χρηματικη διαφορα απο αυτους του πενηνταρικου
Runner25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 πηρα σημερα τηλεφωνο στο special price και του εκανα παραπονο στην περιγραφη στο σαιτ ελεγε οτι εχει wifi και αντροιντ κατι που δεν ισχυει προς εκπληξη μου , μου ζητησε αριθμο λογαριασμου για να μου βαλει 30 ευρω σαν αποζημιωση μου προτεινε να τον επιστρεψω και να μου επιστρεψει τα λετφα μου αλλα του ειπα πς θα τον κρατησω γιατι κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικος αψογη συμπεριφορα επαγγελματια να τα λεμε αυτα οχι να επισημενουμε μονο τα κακως κειμενα, τελος καλο ολα καλα λοιπον
nikx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ξερουμε αν υπαρχει πουθενα firmware για Upgrade στον Unic UC46 ,αν αξιζει τον κοπο και αν το εχει δοκιμασει κανεις. Μεσα στο μενου γραφει αναβαθμιση απο usb και ΟΤΑ... Η να τον αφησουμε οπως ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα