Προς το περιεχόμενο

projector unic uc46 or blitzwolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όντως αργεί και δεν εμφανίζει καθημερινά την κατάσταση του δέματος.

Εγώ σε παρόμοιες καταστάσεις τσεκαρω ανά 3-4-5 μέρες και έχει αλλάξει κάτι έστω.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρε παιδια εκανα παραγγελια τον προβολεα στις 30/09 εχουμε 21/10 και το δεμα ειναι ακομα κινα μου λεει αυτος που μιλησα με το λαιβ τσατ οτι κατι κολησε τελωνειο ταχυδρομειο ξερω γω κια θα κανει ακομη 2 βδομαδες

τι λεει θα μου φαει τα λεφτα, πως πρεπει να κινηθω?

Δημοσ.

βρε παιδια εκανα παραγγελια τον προβολεα στις 30/09 εχουμε 21/10 και το δεμα ειναι ακομα κινα μου λεει αυτος που μιλησα με το λαιβ τσατ οτι κατι κολησε τελωνειο ταχυδρομειο ξερω γω κια θα κανει ακομη 2 βδομαδες

τι λεει θα μου φαει τα λεφτα, πως πρεπει να κινηθω?

Απο που το πηρες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον πηγα το πηρα σημερα δε μου εκανε καμια τρελη εντυπωση ενταξει καλουτσικο ειναι η τηλεοραση δεν δουλευει οποτε κριμα που δεν πηρα τον αλλο με το ασυρματο αλλα δεν πειραζει

παντως για χαβα και καμια ταινια κανα βραδυ καλος ειναι

ουτε πολυ μεγαλη οθονη ουτε πολυ τρελη φωτεινοτητα η ευκρινια απλα πραματα μετρια καλουτσικςο για τα λεφτα του

μηπως ξερει κανεις τι θα χρειαστω για να συνδεσω ενα galaxy note tab 2014 edition samsung?

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Εαν μιλας για τον uc46 δεν ειχε δεκτη οποτε πως θα δουλευε ως τηλεοραση?

Τα tablet της samsung εχουν καποιες ιδιοτροπιες.

Κανονικα απο kit-kat και μετα, εαν τραβηξεις κατω το μενου(εκει που βλεπεις το wifi/bluetooth κτλ) θα πρεπει να εχει καποιο tab που να λεει "cast"(ισως κ screen mirroring/miracast).

Μολις πατησεις πανω του θα σου εμφανισει της συμβατες συσκευες.Λογικα θα ειναι μεσα και το προτζεκτορακι.

Μολις συνδεθεις θα σου εμφανιζει οτι βλεπεις στην οθονη του tablet.

Δημοσ.

εγω πηρα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html τον ηθελα για τον τηλεοπτικο δεκτη αλλα τελικα δεν δουλευει

μαλλον θα συνδεσω το ταμπλετ με κρομε καστ

Απο οσο βλεπω εχει αναλογικο δεκτη, μηπως για αυτο δεν πιανεις?(πλεων ολα εκπεμπουν ψηφιακα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα τον πουλησα τον προβολεα και θα αγορασω αυτον εδω σημερα εκανα την παραγγελια

http://www.specialprice.gr/el/elephas-portable-led-projector-eb-x6?keyword=elephas&model=1

Απο Ελλαδα τον πηρες?

Σαν specs παντως ειναι ιδιος με τον uc46.

Θα μπορουσες να πας σε αυτον+ εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη για την tv+ αν χρειαζοσουν και ενα tv box.Θα σου βγαινε στο 100ευρω.

Οπως και να εχει πες εντυπωσεις οταν παραλαβεις.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Ελλαδα τον πηρες?

Σαν specs παντως ειναι ιδιος με τον uc46.

Θα μπορουσες να πας σε αυτον+ εναν εξωτερικο αποκοδικοποιητη για την tv+ αν χρειαζοσουν και ενα tv box.Θα σου βγαινε στο 100ευρω.

Οπως και να εχει πες εντυπωσεις οταν παραλαβεις.

δεν ειναι ιδιος με αυτους του 50 ρικου ειναι αρκετα καλος μιλησα με ατομο που τα ψαχνει, πρωτα εχει πανω απο τη διπλασια φωτεινοτητα σε λουμενς απο αυτον που μου λες πως τους συγκρινεις

τον πηρα απο ελλαδα ναι αλλα ειναι κινεζικος την αλλη βδομαδα θα τον εχω σημερα εκανα τη παραγγελια

εννοειται φιλε μου θα γραψω εντυπωσεις για οποιον τον ενδιαφερει :-)

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Κανενα κουπονι για τους uc46/αντιστοιχο blitzwolf?Τον θελω για δωρακι..

Το ειχα βαλει στο καλαθι του geekbuying~50 ευρω, αλλα οι "μαγκες" δεν ειχαν επιλογη για δωρεαν αποστολη και πηγαινε +40 ευρω η αποστολη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...