stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι όντως αργεί και δεν εμφανίζει καθημερινά την κατάσταση του δέματος. Εγώ σε παρόμοιες καταστάσεις τσεκαρω ανά 3-4-5 μέρες και έχει αλλάξει κάτι έστω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από stelios18120 1
Runner25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 βρε παιδια εκανα παραγγελια τον προβολεα στις 30/09 εχουμε 21/10 και το δεμα ειναι ακομα κινα μου λεει αυτος που μιλησα με το λαιβ τσατ οτι κατι κολησε τελωνειο ταχυδρομειο ξερω γω κια θα κανει ακομη 2 βδομαδες τι λεει θα μου φαει τα λεφτα, πως πρεπει να κινηθω?
@topos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 βρε παιδια εκανα παραγγελια τον προβολεα στις 30/09 εχουμε 21/10 και το δεμα ειναι ακομα κινα μου λεει αυτος που μιλησα με το λαιβ τσατ οτι κατι κολησε τελωνειο ταχυδρομειο ξερω γω κια θα κανει ακομη 2 βδομαδες τι λεει θα μου φαει τα λεφτα, πως πρεπει να κινηθω? Απο που το πηρες?
Runner25 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 σημερα ηρθε θεσσαλονικη αυριο μπορω να παω να το παρω, παλι καλα τελος καλο ολα καλα 1
Runner25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) λοιπον πηγα το πηρα σημερα δε μου εκανε καμια τρελη εντυπωση ενταξει καλουτσικο ειναι η τηλεοραση δεν δουλευει οποτε κριμα που δεν πηρα τον αλλο με το ασυρματο αλλα δεν πειραζει παντως για χαβα και καμια ταινια κανα βραδυ καλος ειναι ουτε πολυ μεγαλη οθονη ουτε πολυ τρελη φωτεινοτητα η ευκρινια απλα πραματα μετρια καλουτσικςο για τα λεφτα του μηπως ξερει κανεις τι θα χρειαστω για να συνδεσω ενα galaxy note tab 2014 edition samsung? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2016 από Runner25
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εαν μιλας για τον uc46 δεν ειχε δεκτη οποτε πως θα δουλευε ως τηλεοραση? Τα tablet της samsung εχουν καποιες ιδιοτροπιες. Κανονικα απο kit-kat και μετα, εαν τραβηξεις κατω το μενου(εκει που βλεπεις το wifi/bluetooth κτλ) θα πρεπει να εχει καποιο tab που να λεει "cast"(ισως κ screen mirroring/miracast). Μολις πατησεις πανω του θα σου εμφανισει της συμβατες συσκευες.Λογικα θα ειναι μεσα και το προτζεκτορακι. Μολις συνδεθεις θα σου εμφανιζει οτι βλεπεις στην οθονη του tablet.
Runner25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 εγω πηρα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html τον ηθελα για τον τηλεοπτικο δεκτη αλλα τελικα δεν δουλευει μαλλον θα συνδεσω το ταμπλετ με κρομε καστ
@topos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 εγω πηρα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html τον ηθελα για τον τηλεοπτικο δεκτη αλλα τελικα δεν δουλευει μαλλον θα συνδεσω το ταμπλετ με κρομε καστ Απο οσο βλεπω εχει αναλογικο δεκτη, μηπως για αυτο δεν πιανεις?(πλεων ολα εκπεμπουν ψηφιακα) 1
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 τελικα τον πουλησα τον προβολεα και θα αγορασω αυτον εδω σημερα εκανα την παραγγελια http://www.specialprice.gr/el/elephas-portable-led-projector-eb-x6?keyword=elephas&model=1
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πόσο τον έδωσες; 67 τον πηρα τον εδωσα 50 1
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) τελικα τον πουλησα τον προβολεα και θα αγορασω αυτον εδω σημερα εκανα την παραγγελια http://www.specialprice.gr/el/elephas-portable-led-projector-eb-x6?keyword=elephas&model=1 Απο Ελλαδα τον πηρες? Σαν specs παντως ειναι ιδιος με τον uc46. Θα μπορουσες να πας σε αυτον+ εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη για την tv+ αν χρειαζοσουν και ενα tv box.Θα σου βγαινε στο 100ευρω. Οπως και να εχει πες εντυπωσεις οταν παραλαβεις. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από @topos
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο Ελλαδα τον πηρες? Σαν specs παντως ειναι ιδιος με τον uc46. Θα μπορουσες να πας σε αυτον+ εναν εξωτερικο αποκοδικοποιητη για την tv+ αν χρειαζοσουν και ενα tv box.Θα σου βγαινε στο 100ευρω. Οπως και να εχει πες εντυπωσεις οταν παραλαβεις. δεν ειναι ιδιος με αυτους του 50 ρικου ειναι αρκετα καλος μιλησα με ατομο που τα ψαχνει, πρωτα εχει πανω απο τη διπλασια φωτεινοτητα σε λουμενς απο αυτον που μου λες πως τους συγκρινεις τον πηρα απο ελλαδα ναι αλλα ειναι κινεζικος την αλλη βδομαδα θα τον εχω σημερα εκανα τη παραγγελια εννοειται φιλε μου θα γραψω εντυπωσεις για οποιον τον ενδιαφερει Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από Runner25
@topos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κανενα κουπονι για τους uc46/αντιστοιχο blitzwolf?Τον θελω για δωρακι.. Το ειχα βαλει στο καλαθι του geekbuying~50 ευρω, αλλα οι "μαγκες" δεν ειχαν επιλογη για δωρεαν αποστολη και πηγαινε +40 ευρω η αποστολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα