gogos47 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια χαρα λοιπον αφου κλειδωθεικε στις προσφορες θελω να ρωτησω με τις τρεχουσες τιμες ποιον να επιλεξω σαν πρωτη φορα που αγοραζω προτζεκτορα http://www.gearbest.com/projectors/pp_323147.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale ή http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MP1-Mini-WiFi-Display-Projector-Full-Color-130Inch-Image-800x480p-Video-1200-Lumens-p-1036438.html αν και μοιαζουν παρομοιοι τι παιζει με τον blitzwolf?? εχω και κουπονι οποτε ο blitzwolf μου βγανει στα 65 αξιζει μηπως καλυτερα αυτος??ευχαριστω Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2016 από gogos47
john_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να είναι οι ίδιοι; Μάλλον ναι με βάση το review του blitzwolf Blitzwolf BW-MP1 LED Projector Review: It's Amazing How Much $100 Gets You | Home Theatre Life Πάντως εγώ κάθομαι και βλέπω μέρα παρά μέρα σχεδόν, παλιές ταινίες σε μπόλικες ίντσες με τον UC46. Αν εξαιρέσω το blurring και το oversaturating που κάνει με τα χρώματα(μπορείς να μειώσεις το πρόβλημα μέσω των settings σε έναν βαθμό, με όμως το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει κάπως μουντό, οπότε αναγκαστικά επιστρέφεις σε ρυθμίσεις πιο κοντά στις εργοστασιακές), η χαμηλή ανάλυση δεν αποτελεί πρόβλημα - μάλλον είναι το μόνο πράγμα που δεν με απασχολεί καθόλου, ενώ η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση με μια TV αν είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο, είναι κάτι που το συνηθίζεις από ένα σημείο και μετά. 2
gogos47 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 λοιπον πλεον ειμαι σιγουρος για τον unic και θα τον αγορασω περιμενω μπας και πεσει η τιμη θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ειχα ακουσει οτι δεν παιζει καποια αρχεια ηχου??πως τα παει με το kodi εκει θελω πιο πολυ να βλεπω καμια ταινια,και κατι ακομα θα μπορω να το συνδεσω με το ps3 θα εχει καλη εικονα ευχαριστω 1
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 λοιπον πλεον ειμαι σιγουρος για τον unic και θα τον αγορασω περιμενω μπας και πεσει η τιμη θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ειχα ακουσει οτι δεν παιζει καποια αρχεια ηχου??πως τα παει με το kodi εκει θελω πιο πολυ να βλεπω καμια ταινια,και κατι ακομα θα μπορω να το συνδεσω με το ps3 θα εχει καλη εικονα ευχαριστω Παρτο απο το geekbuying που ειναι αρκετα φθηνοτερος.
Runner25 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 παιδια πηρα και εγω εναν προτζεκτορα απο κινα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html φαινεται πολυ καλος και εχει και τηλεοπτικο δεκτη αυτο που με απασχολει ειναι μη μου βγει κανα τελωνειο αλλα ειναι φθηνο τι τελωνειο στα 65 ευρω
@topos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 παιδια πηρα και εγω εναν προτζεκτορα απο κινα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html φαινεται πολυ καλος και εχει και τηλεοπτικο δεκτη αυτο που με απασχολει ειναι μη μου βγει κανα τελωνειο αλλα ειναι φθηνο τι τελωνειο στα 65 ευρω Ιδια τιμη με τον σχετικα "γνωστο" πλεων uc46 στα ιδια χρηματα/αναλυση αλλα χωρις το screen mirroring. 1
john_dr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια πηρα και εγω εναν προτζεκτορα απο κινα αυτον εδω http://www.tomtop.com/mini-projectors-1331/p-v2492eu.html φαινεται πολυ καλος και εχει και τηλεοπτικο δεκτη αυτο που με απασχολει ειναι μη μου βγει κανα τελωνειο αλλα ειναι φθηνο τι τελωνειο στα 65 ευρω Αυτόν τον σκεφτόμουν πριν πάρω των UC46. Τον είχε το GearBest παλιά στα 48€(τώρα νομίζω κάπου στα 70€), αλλά μόλις έβαλε και τον UC46 σε χαμηλή τιμή, πήγα τελικά σε αυτόν λόγω και του wireless. Το αν έκανα καλά ή όχι δεν ξέρω, αλλά αν σου έρθει κάνε ένα mention αν έχεις όρεξη και αν θυμηθείς, και πες μας τις εμπειρίες σου. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από john_dr 1
Runner25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτόν τον σκεφτόμουν πριν πάρω των UC46. Τον είχε το GearBest παλιά στα 48€(τώρα νομίζω κάπου στα 70€), αλλά μόλις έβαλε και τον UC46 σε χαμηλή τιμή, πήγα τελικά σε αυτόν λόγω και του wireless. Το αν έκανα καλά ή όχι δεν ξέρω, αλλά αν σου έρθει κάνε ένα mention αν έχεις όρεξη και αν θυμηθείς, και πες μας τις εμπειρίες σου. ναι θα γραψω, πρεπει να μου ερθει από βδομαδα εκτος αν κανει 10 μερες, εγω τον πηρα γιατι εχει τηλεοπτικο δεκτη το ασυρματο δε με ενδιεφερε τοσο στη συγκεκριμενη φαση. επισης αυτος ειχε την υψηλοτερη φωτεινοτητα σε λουμενς παιδια γενικα ποσες μερες κανει να ερθει και εχει τελωνεια? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από Runner25 1
john_dr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ναι θα γραψω, πρεπει να μου ερθει από βδομαδα εκτος αν κανει 10 μερες, εγω τον πηρα γιατι εχει τηλεοπτικο δεκτη το ασυρματο δε με ενδιεφερε τοσο στη συγκεκριμενη φαση. επισης αυτος ειχε την υψηλοτερη φωτεινοτητα σε λουμενς Ο δέκτης είναι κάτι που και εμένα με ενδιέφερε μόλις είδα την υποδοχή για κεραία. Μετά διάβασα "TV (Analog Television) port" στα τεχνικά χαρακτηριστικά και κατάλαβα ότι δεν κάνει για Ελλάδα, μιας και πλέον έχουμε ψηφιακή αναμετάδοση. 1
Runner25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο δέκτης είναι κάτι που και εμένα με ενδιέφερε μόλις είδα την υποδοχή για κεραία. Μετά διάβασα "TV (Analog Television) port" στα τεχνικά χαρακτηριστικά και κατάλαβα ότι δεν κάνει για Ελλάδα, μιας και πλέον έχουμε ψηφιακή αναμετάδοση. οοοχι ρε φιλε και εγω το ειδα αυτό αλλα ελπιζα να είναι λαθος, κατσε να ρθει να δουμε με κοβω συνδεση με hdmi με το mac mini και τηλεοραση από τον safari τι να κανουμε, βγαζει αραγε 1080π μεσω hdmi Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από Runner25
arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εμένα για απλή coaxial είσοδος κεραίας μου φαίνεται. Εάν βρεις κανένα τέτοιο: http://www.insomnia.gr/topic/611758-wifi-tv-tvman-pocket-zdp-1-mobility-wind-990/ το πιθανότερο είναι ότι θα παίζει κανονικά. 1
Runner25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω πολυ αρχαγγελε μολις ερθει θα το ψαξω και θα ενημερωσω εδω το τοπικ
Runner25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια ποσο καιρο εκανε να σας ερθει το βλεπω 2 μερες ειναι κινα σταματημενο εκανα την παραγγελια την προηγουμενη παρασκευη επισης θα εχω τελωνειο?
john_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ρε παιδια ποσο καιρο εκανε να σας ερθει το βλεπω 2 μερες ειναι κινα σταματημενο εκανα την παραγγελια την προηγουμενη παρασκευη επισης θα εχω τελωνειο? Κάπου 20 μέρες σε μένα, παραγγελία από GearBest. Μην περιμένεις καθημερινά να βλέπεις κάποια ανανέωση στην κατάσταση του δέματος. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις και αρκετές μέρες μέχρι να δεις κάποια αλλαγή όσον αφορά το που είναι το δέμα. Λογικά θα έρθει μέσω άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, οπότε δεν θα έχεις τελωνεία. Θα χρειαστεί όμως να πας στο ταχυδρομείο μιας και ο ταχυδρόμος δεν θα κουβαλάει μαζί του τέτοιου όγκου πακέτο και άρα απλά θα σου αφήσει ειδοποίηση. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από john_dr 1
Runner25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κάπου 20 μέρες σε μένα, παραγγελία από GearBest. Μην περιμένεις καθημερινά να βλέπεις κάποια ανανέωση στην κατάσταση του δέματος. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις και αρκετές μέρες μέχρι να δεις κάποια αλλαγή όσον αφορά το που είναι το δέμα. Λογικά θα έρθει μέσω άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, οπότε δεν θα έχεις τελωνεία. Θα χρειαστεί όμως να πας στο ταχυδρομείο μιας και ο ταχυδρόμος δεν θα κουβαλάει μαζί του τέτοιου όγκου πακέτο και άρα απλά θα σου αφήσει ειδοποίηση. ναι εχεις δικιο δεν παρατηρω καθε μερα κινηση του πακετου, παντως ειναι ακομα κινα που να τους παρει τους σχιστοματηδες και το παραγγειλα την προηγουμενη παρασκευη αρχες του μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα