Προς το περιεχόμενο

Sony KDL40RD450 FULL HD 40'' TV [299€] [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαγώνιος   40 "

Ευκρίνεια            Full HD

Μέγιστο Refresh Rate (Κατασκευαστή)        200 Hz
Ρυθμός Ανανέωσης Panel           50Hz

Kotsovolos:

Ανταγωνισμός στα 397

post-302690-0-20715600-1473022855_thumb.jpg

Δημοσ.

Αναλόγως φίλε, αν πχ τη βάλεις σε υπολογιστή δε σε νοιάζει να είναι smart μιας και το όποιο pc είναι πολύ πιο ικανό από οποιαδήποτε έξυπνη τηλεόραση

Επίσης έναν media player που είναι το βασικό έχουν όλες πλέον συν ότι δεν έχεις και τα λαγκαρισματα που έχουν οι σμαρτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνουμε στη γενιά των 4Κ. Δε νομίζω οτι αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά για FHD, εκτός αν τη θέλει μόνο για digea.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
Δημοσ.

Και οι φτηνές smart δε δίνουν και κάτι το τρομερό.

Βέβαια πριν κάτι μέρες είχε το media markt 40άρα smart 4k με 350€ που άξιζε περισσότερο κατα την δικιά μου άποψη.

Δημοσ.

Μπαίνουμε στη γενιά των 4Κ. Δε νομίζω οτι αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά για FHD, εκτός αν τη θέλει μόνο για digea.

Πώς μπαίνουμε; Με τα παιχνίδια που δε γίνεται να παίξουμε σε 4κ με λογικό κόστος ή με τις ταινίες που δεν υπάρχουν ακόμα;

Μόνο σε μερικά πράγματα στο Netflix έχεις 4κ και στο YouTube (και στο μενού των νεων κονσολων :lol: )

Βέβαια δε λέω ότι είναι κακό να κοιτάς το μέλλον, αλλά σε καλή τιμή γιατί οι περισσότεροι που έχουν σήμερα 4κ το έχουν απλά για να το λένε

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν παίρνεις μία τηλεόραση για 1 χρόνο. Και όπως πάνε τα πράγματα το 17 θα ανέβει αρκετά το 4k

• Like 2
Δημοσ.

Πώς μπαίνουμε; Με τα παιχνίδια που δε γίνεται να παίξουμε σε 4κ με λογικό κόστος ή με τις ταινίες που δεν υπάρχουν ακόμα;

Μόνο σε μερικά πράγματα στο Netflix έχεις 4κ και στο YouTube (και στο μενού των νεων κονσολων :lol: )

Βέβαια δε λέω ότι είναι κακό να κοιτάς το μέλλον, αλλά σε καλή τιμή γιατί οι περισσότεροι που έχουν σήμερα 4κ το έχουν απλά για να το λένε

Δες πόσο είχαν οι 4Κ πριν 2 χρόνια και πόσο έχουν τώρα. Το ΧΟΝΕ S φλερτάρει με 4Κ, του χρόνου βγαίνει ps4 kai xbox με 4κ αναλύσεις, ανάλογα θα κινηθούν και οι κάρτες γραφικών.

Το άμεσο μέλλον αυτό είναι. Και οι τιμές θα προσαρμοστούν. Η τεχνολογία τρέχει ραγδαία και σε δυο χρόνια κανείς δεν θα μιλάει για Full HD.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Δημοσ.

Καποιος απο τους γνωστες να πει αν αξιζει γιατι το σκεφτομαι :)

Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KDL-42W650.html?from=drop

Την είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια στα 500€ όταν όλοι την είχαν 600€.Σωστά χρώματα και καλή ευκρίνεια,αρκετά χαμηλό input lag.Επειδή με ενδιέφερε να συνδέσω PS4 το είχα ψάξει και είναι 17 ms(χωρίς να είμαι σίγουρος).Samsung και LG έχουν 25-40 ms.Επίσης οτι το panel είναι 100 Hz πραγματικά.

Αυτή του θέματος είναι σε καλή τιμή.Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το smart αξίζει,εκτός αν είναι 50Hz πραγματικά και προορίζεται για gaming.

Αν φυσικά μπορείς να βρείς με 50-100€ παραπάνω 4κ τότε είναι καλύτερη επιλογή.Πιστεύω πως η επόμενη TV που θα πάρω θα είναι διαφορετικού τύπου,μάλλον 4κ γιατί οι oled θα είναι ακριβές.

Εξαρτάται πόσα χρήματα διαθέτεις,τι απαιτήσεις έχεις και για τι χρήση την θές.Υπόψην οτι το smart και ο media player της Sony υστερεί σε σχέση με της Samsung ισως και με της LG.Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ,την έχω συνδεδεμένη στο PC.

Εχε υπόψιν και αυτό που έγραψε ο SwAToNeR για το 4k.Αν έχεις ήδη TV καλύτερα να κάνεις υπομονή.

Δημοσ.

Προσωπικα αντί να δώσω 800 για μία full HD 55 έδωσα 1000 και πήρα 4k. Αντί για 1300 που έχει τώρα. Ήταν προσφορά.

Δεν αξίζει πχ να δώσεις +400€ για 4k. Αλλά 50 ή 100€ αξίζει γιατί σε 2 χρόνια που θα θέλεις να δεις 4k θα πρέπει να πάρεις άλλη τηλεόραση.

Και πήρα αυτην που πήρα γιατί ακόμα και σε 1080 είναι καλύτερη απο την j6200. Πολύ καλύτερο upscale.

Δημοσ.

ρε παιδια το 4Κ εχει νοημα στις 40 ιντσες αν εισαι σε αποσταση λιγοτερα απο 1.5 μετρο στην τηλεοραση. Εκτος κι αν καποις εχει 40αρα για desktop. Στις 40 ιντσες στα 2.5 μετρα ειναι ηδη οριακο το 1080. Εκτος αν ολοι καθεστε στο 1 μετρο απ την τηλεοραση...

optimal-viewing-distance-television-grap

• Like 5
Δημοσ.

Για 300ευρω μιλαμε.... τι 4k λες... για σοβαρη 4κ θες πανω απο χιλιαρικο,...

μια χαρα ειναι για τα 300 ευρω...

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να παίρνετε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εικόνα λόγω scaling σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ 4Κ, το έχετε σκεφτεί? Εδώ στις πρώτες LCD γινόταν χαμός με το λεγόμενο ''1-1'' ή ''dot to dot'' και εσείς το παραβλέπετε, επειδή σας πλασάρουν ''υψηλότερη ανάλυση''..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...