Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε το gpuz που είπα. Δύσκολο, αλλά τι έχεις να χάσεις. Μπας και μένεις απο ραμ? Δες στην διαχείριση εργασιών, ή με κανα side gadget.
razorbladeromance Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε το gpuz που είπα. Δύσκολο, αλλά τι έχεις να χάσεις. Μπας και μένεις απο ραμ? Δες στην διαχείριση εργασιών, ή με κανα side gadget. αγαπητε φιλε μου.εχω ακουσει απο την αρχη ολες τις συμβουλες σου.το gpuz και cpuz ειναι εγκατεστημενα ,απο ραμ λες να μενω με 16 γιγα?και 6 βραμ? ακομη αν σε βοηθα ο επεξεργαστης μου πιανει 65 full load βαθμους κελσιου.το μεγιστο που μπορει ειναι 72 απ οτι λεει το σαιτ.λες να ειναι αυτο?την εργοστασδιακη ψυκτρα εχω και ειναι καινουρια.
razorbladeromance Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια το βρηκα νομιζω,το συστημα οταν το εβαζα απο την διαχειρηση ενεργειας στις υψηλες επιδσεις τον εβλεπε ως 3,8ghz και τον πηγαινε εως τα 4. οταν το εβαλα στο ισσοροπημενο δειχνει να εφτιαξε προς το παρων.για τα πρακτικα στις ηψυλες επιδοσεις στο bench του cpuz τον ειχε λιγο πιο κατω απο τον ι7 4790 3,6 .κι αυτο μου κινησε την περιεργεια.sheogorath τι λες? 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με το turbo είχε θέμα όπως έλεγα εξαρχής πρακτικά. Κανονικά είναι 3.6 κανονικά και το turbιζε στα 4 συνέχεια. Τώρα λειτουργεί οκ? Για την μνήμη, ναι δύσκολα να έμενες, αλλά why not, 1 λεπτό υπόθεση είναι, να το αποκλείσουμε 1
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια το βρηκα νομιζω,το συστημα οταν το εβαζα απο την διαχειρηση ενεργειας στις υψηλες επιδσεις τον εβλεπε ως 3,8ghz και τον πηγαινε εως τα 4. οταν το εβαλα στο ισσοροπημενο δειχνει να εφτιαξε προς το παρων.για τα πρακτικα στις ηψυλες επιδοσεις στο bench του cpuz τον ειχε λιγο πιο κατω απο τον ι7 4790 3,6 .κι αυτο μου κινησε την περιεργεια.sheogorath τι λες? αδερφε ενα τεραστιο ευχαριστω δεν εχω κατι παραπανω να σου πω... ειχα ακριβως το ιδιο θεμα και δεν πηγε το μυαλο μ να πειραξω και αυτο με τις υψηλες επειδοσεις γτ και εγω με το o.c. οτν ξεκινησα το ειχα βαλει στο υψηλο και στον cpu minimum και max ναναι στο 100%... με το που το εβαλα στο balanced ειναι ολα ποπα ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!! ειχα ξενερωσει τοσο καιρο 1
razorbladeromance Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε ενα τεραστιο ευχαριστω δεν εχω κατι παραπανω να σου πω... ειχα ακριβως το ιδιο θεμα και δεν πηγε το μυαλο μ να πειραξω και αυτο με τις υψηλες επειδοσεις γτ και εγω με το o.c. οτν ξεκινησα το ειχα βαλει στο υψηλο και στον cpu minimum και max ναναι στο 100%... με το που το εβαλα στο balanced ειναι ολα ποπα ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!! ειχα ξενερωσει τοσο σε τι ρυθμισεις εβαλες τον επεξεργαστη στην διαχειρηση ενεργειας?ποσο τοις εκατο το μινιμουμ και ποσο το μαξιμουμ?
LouCi4er Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε ενα τεραστιο ευχαριστω δεν εχω κατι παραπανω να σου πω... ειχα ακριβως το ιδιο θεμα και δεν πηγε το μυαλο μ να πειραξω και αυτο με τις υψηλες επειδοσεις γτ και εγω με το o.c. οτν ξεκινησα το ειχα βαλει στο υψηλο και στον cpu minimum και max ναναι στο 100%... με το που το εβαλα στο balanced ειναι ολα ποπα ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!! ειχα ξενερωσει τοσο σε τι ρυθμισεις εβαλες τον επεξεργαστη στην διαχειρηση ενεργειας?ποσο τοις εκατο το μινιμουμ και ποσο το μαξιμουμ? Το ιδιο μου κανει και εμενα το συστημα της υπογραφης αλλα ποτε σε παιχνιδια,μονο σε ταινιες,εκει που βλεπω παγωνει η εικονα και ο ηχος για 1 δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει κανονικα.Εννοειται δοκιμασα τα παντα,αν θυμαμαι καλα,αρχισε να το κανει στα 10αρια.Βεβαια δεν το εχω ψαξει και σε βαθος διοτι το κανει μονο σε ταινιες και πολυ αραια.Τεσπα,τον επεξεργαστη στο ελαχιστες επιδοσεις βαλτον στο 5% και μεγιστες επιδοσεις 100%. 1
caterpila Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 το κανει και το toshiba laptop που εχω αλλα οχι ΄πολυ.μαλλον θεμα των windows 10 ειναι Με το turbo είχε θέμα όπως έλεγα εξαρχής πρακτικά. Κανονικά είναι 3.6 κανονικά και το turbιζε στα 4 συνέχεια. Τώρα λειτουργεί οκ? Για την μνήμη, ναι δύσκολα να έμενες, αλλά why not, 1 λεπτό υπόθεση είναι, να το αποκλείσουμε γιατι εσβησες την απαντηση σου?ειχες δικιο ιδιο τροφοδοτικο ειναι σχεδον.
razorbladeromance Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 κοκκινιζει ακομα και με μονο την ram που ειναι σφαιρα και μπολικη η δικη μου ειναι θεμα των windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα