Kazeta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις από τα power options των Windows σε high performance όπως και απο το control panel της κάρτας γραφικών.
razorbladeromance Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εχεις κανει unpark τα cores ? αν οχι δοκιμασε το... Unpark-CPU-App oxi doyleyon ola Δοκίμασε να βάλεις από τα power options των Windows σε high performance όπως και απο το control panel της κάρτας γραφικών το εχω κανει ηδη.εκτος εαν εννοεις να τα βγαλω Αν μπορείς δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Εφόσον έχεις αλλάξει και δίσκο είναι το πρώτο που μου πάει το μυαλό. Αν δεν είναι αυτό , δοκίμασε να βάλεις το πρόγραμμα LatencyMon και άστο να κάνει monitoring . Αν ανιχνεύσει μεγάλο latency θα σου εμφανίσει αν οφείλεται σε κάποιον driver. ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ DIRECTX ΚΑΙ ΣΤΟ NVIDIA ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜ,Α ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΠΟ AMD SE NVIDIA ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ?ΜΝΗΜΕς?ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗς?
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να κλεισεις το turbo στον επεξεργαστή και κατέβασε το voltage στα 1.15 απο το bios. Μάλλον για throttle το κάνει. Με τόσο αδύναμο σύστημα τροφοδοσίας, λογικό. 1
razorbladeromance Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να κλεισεις το turbo στον επεξεργαστή και κατέβασε το voltage στα 1.15 απο το bios. Μάλλον για throttl τωρα δεν εχω αυτην την μητρικη εχω την asus z97-p και τοτροφοδοτικο ειναι αρκετα βατ παραπανω απο οτι χρειαζονται ο επεξεργαστης και η καρτα 1060. το throte και το turbo πως κλεινουν?ξερεις την ακριβη διαδικασια να το κανω?
razorbladeromance Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αλλαξε τιποτε με το τουρμπο mode.οποτε δεν ειναι αυτο.μνημες μηπως?
Sakiz105 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 λεπον θα σου πω μερικες ακομα επιλογες να δοκιμασεις 1η κανεις απεγκατασταση με ddu σε safe mode τους drivers (και amd και nvidia πατα,αρα δυο φορες) 2ο κανεις εγκατασταση drivers αλλα μονο driver/physx.τιποτα αλλο (θα πατησεις advanced κατα την εγκατασταση) 3ο πας στην xbox app στα windows 10 και κλεινεις το xbox dvr
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αλλαξε τιποτε με το τουρμπο mode.οποτε δεν ειναι αυτο.μνημες μηπως? Κατέβασες και την τάση? Πόσο είναι στοκ? Κανα 1.25?
razorbladeromance Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 οι drivers δεν νομιζω να εχουν θεμα γιατι το κανει και μετα απο φορματ.μνημες αλλαξα σημερα και δεν αλλαξε κατι προς το καλυτερο.αρα ουτε αυτο ειναι.θα κλεισω και το xbox,αυτο μενει.η ταση δεν ανεβαινει κατεβαινει ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος νιμιζω.θα κλεισω το xbox και θα δουμε αν και ....
Sakiz105 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο latencymon λεει οτι ειναι οι drivers ομως.... Εχεις κανει o.c. στην καρτα? αν ναι βγαλτο Και αν μπορεις κανε αυτο που σου ειπα,βγαλε drivers και βαλε μονο driver + physx.ουτε gfe ουτε τιποτα αλλο.Θες να σου πω τι μπορει να φταιει? 1ο ενεργοποιημενο shadowplay και να χτυπαει με κατι καθε λιγο και λιγακι (πχ αν εχεις να γραφει το τελευταιο λεπτο καθε φορα,καθε ενα λεπτο θα χτυπαει) 2ο να βγαζει screenshots και να ανεβαζει latency 3o μια μαλακια που ειναι για να streamareis στο tablet της nvidia Μετα απτον πινακα ελεγχου 1ο μπορει θελει λειτουργεια μονης οθονης 2ο ειναι μια βλακεια για το virtual reality δεν το θυμαμαι δεν εχω ποια gpu 3o και καντο ετσι και αλλιως,βαλε λειτουργεια max επιδοσης στον πινακα ελεγχου Και επισης εχουνε θεμα με το dpc ολοι οι drivers στην σειρα 1000,αλλα οχι ολοι οι χρηστες επισης εχει βγει ο 372,70 εσυ εχεις τον ,54 καντα ολα αυτα και ξαναδοκιμασε.Αν ερθεις και πεις οτι εχεις ξαναβαλει drivers και δεν ειναι αυτο εγκαταλειπω το thread
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 οι drivers δεν νομιζω να εχουν θεμα γιατι το κανει και μετα απο φορματ.μνημες αλλαξα σημερα και δεν αλλαξε κατι προς το καλυτερο.αρα ουτε αυτο ειναι.θα κλεισω και το xbox,αυτο μενει.η ταση δεν ανεβαινει κατεβαινει ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος νιμιζω.θα κλεισω το xbox και θα δουμε αν και .... Πόση τάση έχει? Δες με CPUZ τρέχοντας κάτι βαρύ. Πχ, 1.15-1.25-1.3
razorbladeromance Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια τους τελευταιους εχω βαλει τωρα και δεν αλλαζει κατι(drivers)οσο για το cpuz θα το κοιταξω αυτο ειναι σε idle αρα 1.18
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να το πας 1.15 στο bios (αν δεν αλλάξει κάτι το ξαναπας default). Κάτι κάνει throttle για να έχει τον λόξιγκα. Τσέκαρε και το GPUZ μετά απο το παιχνίδι μην μένεις απο Vram. Εκεί που λέει τα MB πάτα το μια δυο φορές να σου πει το max. Το ανοίγεις πριν το παιχνίδι, και το βλέπεις μόλις αρχίσει τον λόξιγκα.
razorbladeromance Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίταξε .απο βραμ δεν ξεμενω γιατί έχω την 1060 6γιγα.με το τροτ η χωρίς που το δοκίμασα το ίδιο κάνει.παιζει να ειναι χαλασμένος ο επεξεργαστής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα