Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με ενα θεμα που αντιμετωπιζω.εχω το παρακατω συστημα:

windows 10 anniversary  i7 4790 4ghz ,asus z97-p , gigabyte gtx 1060 windforce 6gb ,ram crucial ddr3 8gb*2(16gb), hdd toshiba d ata100 1tb ,ssd kingston v37300a 240gb.

To προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.σε ορισμενα games οπως τα forza motosport apex 6 , nba2k16 ,doom ,rise of the tomb rider και πολλα ακομα , ενω παιζω και σε υψηλα fps (60 σταθερα η και παραπανω) παγωνει η εικονα για περιπου μισο δευτερολεπτο και μετα το παιχνιδι συνεχιζει κανονικα.για να καταλαβετε τα καρε δεν προλαβαινουν να πεσουν κατω απο 50 αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο ειδικα στα ραλλακια η το μπασκετακι. στο doom κοιταξα με το συγκεκριμενο εργαλειο μονιτοριγκ που διαθετει και το delay στα miliseconds (που φτανουν τα 400-500) προερχεται απο τον επεξεργαστη κι οχι απο την καρτα γραφικων.να παραθεσω οτι εχω αλλαξει καρτα γραφικων (πριν ειχα μια asus r7 370 4gb) και το προβλημα το ειχα και με την παλια και νομιζα οτι μπορει να προερχεται απο εκει. αποδειχτηκε πως οχι. τις μνημες τις κοιταξα με το εργαλειο των windows και δεν εδειξε κατι. εσεις τι νομιζετε? μηπως φταιει ο επεξεργαστης? εχω ακουσει διαφορα για τους hasswell. πως μπορω να το εντοπισω? να παραθεσω οτι εχω κανει φορματ εχω αλλαξει σκληρο δισκο μητρικη (πριν ειχα gigabyte ga z97 ds3h) αλλα το προβλημα παραμενει. θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απ οτι βλεπω δεν ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο.δεν πειραζει πεστε οτι σας ερχεται στο μυαλο.πολλα μυαλα ειναι παντα πολυ καλυτερα απο ενα.προσπαθω να βγαλω μια ακρη και δεν ξερω πως να το εντοπισω.και ενα εργαλειο που να λεει τα μιλισεκ του cpu να ξερετε πειτε το.

Δημοσ.

Αν μπορείς δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Εφόσον έχεις αλλάξει και δίσκο είναι το πρώτο που μου πάει το μυαλό. Αν δεν είναι αυτό , δοκίμασε να βάλεις το πρόγραμμα LatencyMon και άστο να κάνει monitoring . Αν ανιχνεύσει μεγάλο latency θα σου εμφανίσει αν οφείλεται σε κάποιον driver.

Δημοσ.

οκ!ευχαριστω παιδια!θα σας ενημερωσω!!

παιδια βγηκε το αποτελεσμα.απο το page file μαλλον προερχεται το latency. πως μπορω να επικολλησω εδω την εικονα για να μου πειτε κι εσεις?κατι λεει για υψηλο hard page fault.πως μπορω να δημοσιευσω εδω εικονα?

τωρα μου λεει αλλα.πως το συστημα μου εχει προβλημα για real time audio & other tasks.update your bios or check power managment and cpu throtting

Δημοσ.

Τώρα έχω NVidia.την υπογραφή δεν άλλαξα.αυτό μου το έκανε και με την amd .έχω κάνει φορματ και καθαρή εγκατάσταση.το μονό που δεν έχω αλλάξει στο πισι ειναι ο επεξεργαστής.μεχρι και Μητρικη έχω αλλάξει γι αυτόν το λογο

Δημοσ.

Εχεις και ssd και hdd.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχεις το pagefile μοιρασμενο σε δυο δισκους.Απενεργοποιησε το εντελως και ξαναδοκιμασε

Δημοσ.

Εχεις και ssd και hdd.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχεις το pagefile μοιρασμενο σε δυο δισκους.Απενεργοποιησε το εντελως και ξαναδοοταν 

οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εικονικης μνημνης τοτε λεει οτι το εχει στον c: οπου ειναι και ο ssd.θα δοκιμασω χειροκινητη ρυθμιση και θα σου πω.ανν και νομιζω ειναι μνημες η επεξεργαστης.παρ ολα αυτα μπορει να εχεις και δικιο.θα σου απαντησω σε λιγο.σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες και το προσεξες

οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εικονικης μνημνης τοτε λεει οτι το εχει στον c: οπου ειναι και ο ssd.θα δοκιμασω χειροκινητη ρυθμιση και θα σου πω.ανν και νομιζω ειναι μνημες η επεξεργαστης.παρ ολα αυτα μπορει να εχεις και δικιο.θα σου απαντησω σε λιγο.σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες και το προσεξες

εβαλα μνονο τον ssd και κατακοκκινισε!!!!παιζει να εισαι κοντα στο λαπτοπ!!

τελικα εβαλα και τον αλλον και κλατακοκκινιζει κι ο αλλος στο pagefault oriste

αρα κοκκινιζει και με τους δυο δισκουυς οποτε?επεξεργαστης?οι δισκοι ο ενας ειναι καινουριος και στους δυο το hard disk sentinel λεει οτι δουέυουν αψογα ......τι να φταιει...????

post-367218-0-50407000-1473629710_thumb.png

post-367218-0-45441400-1473629781_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...