Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ξαναγραφτεί αρκετές φορές στο φόρουμ. Οι επεξεργαστές όμως επίσημα δεν υποστηρίζουν DDR3. Δεν εγγυάται κανείς λοιπόν πόσο θα αντέξει ο memory controller.

Έχεις δίκιο , δικό μου λάθος. Δεν μπορεί να μεταφέρει τις μνήμες τους οπότε θα πάει σε μητρική με DDR4

Δημοσ.

Κάνε ένα ελαφρύ OC τον επεξεργαστή στα 4GHz και πάρε μια RX 470-480 και καθάρισες.

Όταν βγει ο ZEN το πρώτο τρίμηνο του 2017 βλέπεις και για τα υπόλοιπα.

Η μητρική αυτή κάνει throttle @ stock clocks οπότε μην κάνει OC.

2+1 power phase...  :shock:

asrock-960gc-gs-fx-left-550-0834066.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γενικα η Mobo ειναι σκουπιδι...αλλα δεν ειχα και πολες επιλογες τοτε θυμαμαι τα χρηματα ητανε λιγα,τελικα να προχωρησω σε μια αλλη καρτα και του χρονου για cpu ?

Δημοσ.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω σε τι ακριβως δεν θα βολεψει τον ενδιαφερομενο ενας i5 6500 και να πρεπει να περιμενει τους Zen με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας(για Ελλαδα),επιδοσεις(λογικο αυτο)και τιμες πρωτων ημερων,οπως και πιθανα προβληματα στις πρωτες παρτιδες.

Αλλωστε και τον fx 6300(δεν ξερω και τι ψυκτρα εχει) τοσο καιρο τον ειχε σε stock ρυθμισεις αρα το overclock δεν φενεται να τον πολυ ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή όπως ειπώθηκε οι Zen αργούν και το σύστημα που έχεις σε περιορίζει στα παιχνίδια, για εμένα πας σε i5 6500 + GTX 1060 + 16GB ram και σε μια μητρική των 100€ περίπου και είσαι ξανά onstage.

Δημοσ.

Επειδή όπως ειπώθηκε οι Zen αργούν και το σύστημα που έχεις σε περιορίζει στα παιχνίδια, για εμένα πας σε i5 6500 + GTX 1060 + 16GB ram και σε μια μητρική των 100€ περίπου και είσαι ξανά onstage.

1060 6gb εκδοση ομως(αυτονοητο για μας που ασχολουμαστε αλλα δεν ειναι για ολους :P).

• Like 1
Δημοσ.

Μια άσχετη παρατήρηση όμως...βρε παιδιά ή κάποιος moderator ή το παλικάρι που ξεκίνησε το θέμα ας διορθώσουν την ορθογραφία στον τίτλο...και το σχετικό επειδή και εγώ είμαι στο παίρνω τώρα ή περιμένω zen, τελικά νομίζω ότι αυτό το δίλημα πάντα θα υπάρχει στον χώρο καθώς οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από ότι μπορούμε να αναβαθμίζουμε...αν περιμένεις τους zen λίγο καιρό μετά θα έρθει και η 7η γενιά της intel και πάλι από την αρχή;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...