Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το pc στην υπογραφη και θα ηθελα να του κανω σιγα σιγα μια αναβαθμιση,για αρχη σκευτομαι να αλαξω το mobo-cpu-ram(ram αμα ειναι αναγκη 2χ4 vengeance ddr3 εχω)Σκευτομαι πολυ για ιντλε καθως θελω πιο μελλον να παω σε 1060 ή 1070 η αναλυσης μου ειναι εως 1080p,Αλλα δεν ξερω .. να περιμενω για τους zen τι λετε εσεις?(Γενικα παιζω games...Witcher,fallout,path of exile ,guild wars 2 βαρια games...)

Δημοσ.

Εχω το pc στην υπογραφη και θα ηθελα να του κανω σιγα σιγα μια αναβαθμιση,για αρχη σκευτομαι να αλαξω το mobo-cpu-ram(ram αμα ειναι αναγκη 2χ4 vengeance ddr3 εχω)Σκευτομαι πολυ για ιντλε καθως θελω πιο μελλον να παω σε 1060 ή 1070 η αναλυσης μου ειναι εως 1080p,Αλλα δεν ξερω .. να περιμενω για τους zen τι λετε εσεις?(Γενικα παιζω games...Witcher,fallout,path of exile ,guild wars 2 βαρια games...)

Συγνωμη που θα στο χαλασω το παραπανω αλλα αν οντως επαιζες βαρυα παιχνιδια οπως λες δεν θα ησουν ακομα με την R9 270.

Και για να μην ακουστω κακος σε αυτο που γραφω,η gtx 1070 κατω απο 400-430ευρω μην περιμενεις να κοστιζει φετος,και επισης λογικη αναβαθμιση για αυτη την καρτα ειναι ενας i5 6400-6500 των 200ευρω.

Αν λοιπον μπορουσες να ξοδεψεις τοσα χρηματα για υπολογιστη θα ησουν τοσο καιρο με το συστημα της υπογραφης?

Κοινως αν δεν μιλαμε για αμεση αγορα,αλλα για αγορα απο το 2017 και μετα τοτε δυστηχως δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε αφου δεν γινεται να γνωριζουμε στο μελλον τι θα υπαρχει στην αγορα και το κυριοτερο ποσο θα κοστιζει.

Δημοσ.

Συγνωμη που θα στο χαλασω το παραπανω αλλα αν οντως επαιζες βαρυα παιχνιδια οπως λες δεν θα ησουν ακομα με την R9 270.

Και για να μην ακουστω κακος σε αυτο που γραφω,η gtx 1070 κατω απο 400-430ευρω μην περιμενεις να κοστιζει φετος,και επισης λογικη αναβαθμιση για αυτη την καρτα ειναι ενας i5 6400-6500 των 200ευρω.

Αν λοιπον μπορουσες να ξοδεψεις τοσα χρηματα για υπολογιστη θα ησουν τοσο καιρο με το συστημα της υπογραφης?

Κοινως αν δεν μιλαμε για αμεση αγορα,αλλα για αγορα απο το 2017 και μετα τοτε δυστηχως δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε αφου δεν γινεται να γνωριζουμε στο μελλον τι θα υπαρχει στην αγορα και το κυριοτερο ποσο θα κοστιζει.

Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος χωρις να ξερεις την οικονομικη κατασταση καποιου... κανω οικονομιες τον τελευταιο καιρω γιαυτο τον λογο.Και οταν λεω παιζω αυτα τα παιχνιδια οντος τα παιζω αλλα σε ποιο χαμηλα γραφικα και κανω μια ερωτηση τωρα σε ενα forum που ειναι ποιο εμπειρο απο εμενα... να περιμενω ή οχι να δοσω λευτα στην intel ή οχι γιατι οπως και να το κανουμε θα φυγουν 400-500 που σημερα ειναι λευτα...Συγνωμη αν ακουγομε καπως επιθετικος και εγω.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικος χωρις να ξερεις την οικονομικη κατασταση καποιου... κανω οικονομιες τον τελευταιο καιρω γιαυτο τον λογο.Και οταν λεω παιζω αυτα τα παιχνιδια οντος τα παιζω αλλα σε ποιο χαμηλα γραφικα και κανω μια ερωτηση τωρα σε ενα forum που ειναι ποιο εμπειρο απο εμενα... να περιμενω ή οχι να δοσω λευτα στην intel ή οχι γιατι οπως και να το κανουμε θα φυγουν 400-500 που σημερα ειναι λευτα...Συγνωμη αν ακουγομε καπως επιθετικος και εγω.

Δεν καταλαβες τι εννοουσα με τα παραπανω.Γραφεις οτι παιζεις γενικα βαρια games και συγχρονα πραγμα δεκτο.

Αν ομως υπολογισουμε οτι το Quantum Break μαζι με το Deus ex που ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια αυτη την στιγμη στην αγορα,κοστιζουν και τα δυο γυρω στα 110ευρω,δηλαδη ακριβοτερα απο τον επεξεργαστη που εχεις τωρα,ειναι λογικο φανταζομαι να δημιουργουνται αποριες οπως αυτα που εγραψα παραπανω.

Το οτι μαζευεις χρηματα για αναβαθμιση λογικο και σεβαστο.Το θεμα ειναι ομως οτι με το να λες οτι οι αναβαθμισεις θα γινουν στο μελλον καποτε χωρις να γινεσαι συγκεκριμενος οδηγει σε αυτο ακριβως που εγραψα.

Επισης η Gtx 1070 συγκεκριμενα αν δεν μπει σε i5 επεξεργαστη συγχρονης γενιας θα εχει bottleneck απο τον 6300.

Επισης δεν αναφερεις καπου για τι χρηματα μιλαμε, γιατι μην περιμενεις οι zen να ειναι πχ πολυ φθηνοτεροι απο τους τωρινουν κλειδωμενους i5.

Κοινως με το να μιλαμε γενικα και αοριστα δεν καταληγουμε καπου.Οι Zen βγαινουν καλο 2017(ποτε πανω κατω,τι επιδοσεις θα εχουν,και ποσο θα κοστιζουν δεν γνωριζουμε),αρα προσωπικα δεν θεωρω οτι εχει νοημα να μιλαμε για αυτους.Θες να κανεις υπομονη μεχρι τοτε οκ.Αν παλι διαθετεις μεχρι 180-190ευρω που εχει ενας i5 σημερα ειναι προτιμοτερη αγορα αφου οπως και να το κανουμε και ειναι υπεραρκετος για τα σημερινα και οχι μονο παιχνιδια,και δεν θα περιμενεις ποτε θα ερθουν οι zen στην Ελλαδα(και ποσο θα κοστιζουν τις πρωτες μερες).

Διαλέγεις και παιρνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω να μιλαμε γενικα και αοριστα... και λεω οτι μονο την gpu μελοντικα λεω να την αλαξω ολα τα αλλα μενουν δηλαδη αν αξιζει να παω σε ενα i5 ναι τοτε να την κανω την αγορα αυριο το πρωι αυτο συζηταμε εδω ,το ποσο δεν ξερω ... 300-400 δεν ξερω πραγματικα πειτε μου εσεις μια λυση,εγω εχω ενα ποσο στην ακρη αλλα δεν χρειαζεται να το χαλασω ολο.

Δημοσ.

Δεν θελω να μιλαμε γενικα και αοριστα... και λεω οτι μονο την gpu μελοντικα λεω να την αλαξω ολα τα αλλα μενουν δηλαδη αν αξιζει να παω σε ενα i5 ναι τοτε να την κανω την αγορα αυριο το πρωι αυτο συζηταμε εδω ,το ποσο δεν ξερω ... 300-400 δεν ξερω πραγματικα πειτε μου εσεις μια λυση,εγω εχω ενα ποσο στην ακρη αλλα δεν χρειαζεται να το χαλασω ολο.

Προφανως και ο i5 ειναι αναβαθμιση απο τον 6300 που εχεις,ειδικα αν δεν ασχολεισαι αρκετα και με oc.Και βεβαια δεν χρειαζεται να δωσεις ολα τα λεφτα οπως αλλωστε θες.Ενας i5 6500,μια H110 μητρικη και 8-16gb ram σου ειναι υπεραρκετα για gaming pc για αρκετο καιρο.

Και σου ξαναλεω.Οι Zen βγαινουν του χρονου.Δεν εχουμε επισημη ημερομηνια,ουτε γνωριζουμε επιδοσεις ή τιμες.Δεν μπορουμε να σου πουμε κατι σε αυτο. Αν βγαινανε σε 1-2μηνες ναι να περιμενες αλλα τωρα να σου πω προσωπικα ,οπως κανουν αρκετοι αλλοι ,περιμενε γιατι κατι που στην ουσια δεν γνωριζουμε δεν το κανω.

Δημοσ.

Καλησπερα,προσφατα ειχα μια συζητηση με εναν φιλο μου και μου ελεγε οτι υπαρχουν και mobo με ddr3 ισχυει ? και αν ναι αξιζει?μιλω παντα για την αγορα ενος i5 6500 

https://www.skroutz.gr/s/7827076/Gigabyte-B150M-D2V-DDR3-rev-1-0.html

Δημοσ.

Υπάρχουν mobo με DDR3L και όχι με DDR3. Οι τιμές είναι πανομοιότυπες οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάς σε μια τέτοια μητρική.

Δημοσ.

Κάνε ένα ελαφρύ OC τον επεξεργαστή στα 4GHz και πάρε μια RX 470-480 και καθάρισες.

Όταν βγει ο ZEN το πρώτο τρίμηνο του 2017 βλέπεις και για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Υπάρχουν mobo με DDR3L και όχι με DDR3. Οι τιμές είναι πανομοιότυπες οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάς σε μια τέτοια μητρική.

Υποστηρίζουν και DDR3 και DDR3L όπως αυτή που ανέφερε ο φιλος πιο πάνω. Το ρωτάει για να μεταφέρει τις μνήμες από το προηγούμενο συστημα που έχει.

Δημοσ.

Υποστηρίζουν και DDR3 και DDR3L όπως αυτή που ανέφερε ο φιλος πιο πάνω. Το ρωτάει για να μεταφέρει τις μνήμες από το προηγούμενο συστημα που έχει.

Η μητρική μπορεί να υποστηρίζει απλές DDR-3 αλλά ο Memory Controller στους Skylake χαλάει αν δουλεύει πάνω από 1.35V.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει ξαναγραφτεί αρκετές φορές στο φόρουμ. Οι επεξεργαστές όμως επίσημα δεν υποστηρίζουν DDR3. Δεν εγγυάται κανείς λοιπόν πόσο θα αντέξει ο memory controller.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ... ελεγα να παω στην 1060 μετα το upgrade της cpu αρα να περιμενω να δουμε για cpu και να παω για την 1060?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...