saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ειχα κανει . θα πρεπει να το διαγραψω;
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα την επαναφορα πατας και update from sd μηπως;
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω φιλε μου.... Δεν ξερω τι φλασαρεις,τι recovery εχεις, δεν νερω τι κανεις.. Η σωστη σειρα ειναι: κατεβαζω την σωστη ρομ απο sammobile. Κατεβαζω οντιν. Εχω ντραιβερς. Φλασαρω με οντιν. Αφαιρεσε και καρτες(σιμ και μνημης) καλου κακου 1
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την βοηθεια σου ,θα το δοκιμασω και αυτο
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτησω και κατι τελευταιο γιατι τα δοκιμασα ολα . μηπως το firmware Θα πρεπει να ειναι το αρχικο που ειχε το κινητο; γιατι εγω βαζω την τελευταια εκδοση
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Την τελευταια ναι. Εκανες τα παντα και αυτος ο mxplayer και ο.τι αλλο εξακολουθουν να βρισκονται εκει;;. Δεν υπαρχει ρομ με προεγκατεστημενες τετοιες εφαρμογες. Κατι ακομα. Αυτες οι εφαρμογες υπαρχουν οταν ανοιγει το κινητο ή εμφανιζονται μολις βαλεις gmail;. Ανεβασε και ενα λινκ της ρομ σε παρακαλω
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον κατεβαζω αυτη την εκδοση firmware που ειναι η τελευταια http://www.sammobile.com/firmwares/download/34566/I9300XXUGNG3_I9300EURGNG1_EUR/ (τωρα προσπαθω με την εκδοση 4.1.2) οι εφαρμογες εγκαθιστονται μεσα απο την αναβαθμιση ,οταν συνδεομαι μου πεταει αναβαθμισεις και της περναει απο μονες του . για να καταλαβεις τι λεω επειδη ειμαι ασχετος το rootαρισμα το εκανα βαση αυτο του βιντεο
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Να μπεις στο play store. Να πας οι εφαρμογες μου, ολες και εκει διεγραψε οσες δεν θες. Επισης οταν συνδεεσαι με το γμαιλ μην επιλεγεις να γινει συγχρονισμος απο καποια αλλη συσκευη
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια σε ευχαριστω πολυ αυτο ηταν τελικα .κατι παιχτηκε με το gmail κατα πασα πιθανοτητα,αν και περασα την 4.1.2. αυτο που εφταιγε δηλαδη ηταν η εκδοση η που τσεκαρα το gmail μου και εκανα συγνχρονισμο αντιγραφων ασφαλειας; απλα το τσεκαρα μονο και μονο για να μην χασω της επαφες μου που της εχω εκει περασμενες. απλα για να ξερω την επομενη φορα τι πρεπει να κανω 1
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν φταιει η ρομ. Ηταν ο συγχρονισμος αντιγραφων ασφαλειας που ειχες ενεργοποιημενο. Μου πηρε και 'μενα ενα βραδυ και ενα πρωι μεχρι να το "πιασω"... Εχω αρχισει να σκουριαζω. Αλλα και 'συ βρε αδερφε.... Μας πηγαινες Λαμια μεσω Κρητης ετσι που τα ελεγες... 1
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 αχαχααχαχα εχεις δικιο παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και την υπομονη σου ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα