saul32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα .εχω ενα θεματακι με το κινητο μου s3 .παντα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βλεπω εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες απο πριν.να τονισω οτι ηταν ροοταρισμενο το κινητο
blueangel3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Για να καταλάβω,εννοείς ότι κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και υπάρχουν οι εφαρμογές που είχες ο ίδιος εγκαταστήσει ?
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι... Εννοει προεγκατεστημενες εφαρμογες που ξηλωσε μετα το ρουτ. Αυτο επιασα εγω
stsamp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς εννοεί ότι όταν πηγαίνει στο play store βρίσκει στο πεδίο εφαρμογές τις εγκατεστημένες και δίπλα το πεδίο όλες όπου βρίσκονται και παλιότερες εφαρμογές που τις έχει απεγκαταστήσει. Αποστολή από το BlackBerry DTEK 50 με τη χρήση Insomnia App
saul32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 π.χ εχω εγκατεστημενη εφαρμογη του mxplayer η του sport24 μετα απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν διαγραφονται
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θα κανω μια υποθεση,μιας και ο φιλος φαινεται λιγακι ασχετος. Ρουταρε το φονι,μετετρεψε σε εφαρμογες συστηματος με το link2sd ή καποιο αλλο εφαρμογες σαν το mxplayer, και θελει να τις δει να σβηνονται με το χαρντ ριζετ....
saul32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 η αληθεια ειναι πως ειμαι πανασχετος , και που καταφερα να το rootαρω και να περασω αλλη rom το εκανα απο ατυχημα . το θεμα ειναι οτι τωρα θελω σε καθε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να γινεται κανονικο φορματ και να διαγραφονται τα παντα.μπορει καποιος να βοηθησεις πως μπορω να το επαναφερω;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 η αληθεια ειναι πως ειμαι πανασχετος , και που καταφερα να το rootαρω και να περασω αλλη rom το εκανα απο ατυχημα . το θεμα ειναι οτι τωρα θελω σε καθε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να γινεται κανονικο φορματ και να διαγραφονται τα παντα.μπορει καποιος να βοηθησεις πως μπορω να το επαναφερω; Αφου εισαι ρουτ μπορεις να σβησεις οτι θελεις, αν κανεις επαναφορα θα χασεις το ρουτ, και θα εμφανιστούν και οι προεγκατεστημενες εφαρμογές του εργοστάσιου
saul32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το ξεκαθαρισα αυτο .. το ξερουταρισα αλλα και παλι εμφανιζονται οι εφαρμογες αυτες που εδωσα στο παραδειγμα .δεν εννοω της εργοστασιακες
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με καμια επαναφορα δεν χανεται το ρουτ ουτε και εμφανιζονται οι εργοστασιακες εφαρμογες. Το χαρντ ριζετ(επαναφορα εργοστασιακων) σε γυρνα παντα στην ηδη εγκατεστημενη ρομ. Αν εχεις μαμα,στην μαμα. Αν εχεις cyanogenmod,σε αυτην. Παντα με ο.τι ειχε προεγκατεστημενο δεν το ξεκαθαρισα αυτο .. το ξερουταρισα αλλα και παλι εμφανιζονται οι εφαρμογες αυτες που εδωσα στο παραδειγμα .δεν εννοω της εργοστασιακες Τι εννοεις ξερουταρισες;;;. Μονο με εργοστασιακη ρομ και φλασαρισμα με οντιν θα ξερουταρεις. Και δεν ξερω αν ο κνοξ γραφει και στα s3. Τιποτα σπουδαιο... Δεν εισαι σε εγγυηση ουτως ή αλλως
saul32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εχω κανει unroot με βαση αυτο το βιντεο και παρο ολα αυτα παραμενουν οι εφαρμογες σε καθε επαναφορα. παντως δεν ξερω οταν ειχα εγκαταστησει cyanogenmod οταν εκανα επαναφορα με γυρνουσε παλι στην μαμα ρομ ..καποια πατατα εκανα
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ο τυπος στο βιντεο κανει αυτο που σου εγραψα. Φλασαρει επισημη ρομ μεσω οντιν.... Αυτο δεν λεγεται επαναφορα εργοστασιακων. Αυτο λεγεται φλασαρισμα επισημης(μαμα...σαμσουνγκ)ρομ Φιλε μου χωρις παρεξηγηση... Στο θεμα με τις ρομς εισαι λιγακι ασχετος. Το εγραψες παραπανω.... Αν θες να βοηθησουμε πες απλα τι θες. Ασε τις επαναφορες και συναφη. Αλλη η επαναφορα,αλλο εννοεις εσυ.... Αν πεις θελω να το κανω οπως βγηκε απο το κουτι,καταλαβαινουμε τι θες. Αν πεις θελω cyanogenmod παλι καταλαβαινουμε. Αυτο που φλασαρεις ρομς και το ονομαζεις επαναφορα,δεν το καταλαβαινουμε.... Μιλα απλα...
saul32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αυτο κανω και εγω , δλδ θελω να ξερουταρω το κινητο μου και ακολουθησα αυτα τα βηματα . εβαλα δλδ την εργοστασιακη ρομ και φλασαρα μεσω οντιν ..αμεσως μετα κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μου εμφανιζει εφαρμογες που ανεφερα .. απλα δεν καταλαβαινω γιατι μου της εμφανιζει
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις καποιο μπακαπ της ρομ στην καρτα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα