Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μωρέ ο κόφτης καλό κάνει να υπάρχει, οι τέρμα υψηλές στροφές και ειδικά χωρίς φορτίο, πέρα απο άχρηστες είναι και πολύ χειρότερες απο το να πας με 5η και κόφτη σε ευθεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 5η και κόφτη ρε θηρίο !!! Για να πέσω εγώ με 6η (γιατί 6 εχω) σε κόφτη πρέπει να πηγαίνω με πάνω από 280, που στην πραγματικότητα δεν πάει γιατί μετά κάποια χλμ δεν δίνει το πλέον το μοτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 5η και κόφτη ρε θηρίο !!! Για να πέσω εγώ με 6η (γιατί 6 εχω) σε κόφτη πρέπει να πηγαίνω με πάνω από 280, που στην πραγματικότητα δεν πάει γιατί μετά κάποια χλμ δεν δίνει το πλέον το μοτέρ. Xsara VTS με κοντό κιβώτιο, κοφτιάζει κάπου στα 210 αρκετά γρήγορα. Αλλά φυσικά μια φορά το πήγα και απο τότε μέχρι 160... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Xsara VTS με κοντό κιβώτιο, κοφτιάζει κάπου στα 210 αρκετά γρήγορα. Αλλά φυσικά μια φορά το πήγα και απο τότε μέχρι 160... Αρκετά γρήγορα σε σχέση με τι ; 8.7 θέλει για τα 100 .. οπότε για τα 210 ανάβεις τσιγάρο πας τουαλέτα και ξαναγυρνάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αρκετά γρήγορα σε σχέση με τι ; 8.7 θέλει για τα 100 .. οπότε για τα 210 ανάβεις τσιγάρο πας τουαλέτα και ξαναγυρνάς Καλά μωρέ, και τα 1600αράκια ίσως έχουνε (ή πούνε ότι έχουνε) τα 210 αλλά είναι σε κατηφόρα και βγάζεις μούσια μέχρι να πάει 150-210. Σε σχέση με αυτά. Με το κοντό έχει btw κάτω απο 7.5 αλλά και πάλι. Offtopic είμαστε, απλά για αναφορά είπα το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 5η και κόφτη ρε θηρίο !!! Για να πέσω εγώ με 6η (γιατί 6 εχω) σε κόφτη πρέπει να πηγαίνω με πάνω από 280, που στην πραγματικότητα δεν πάει γιατί μετά κάποια χλμ δεν δίνει το πλέον το μοτέρ. ,btw ειναι δυο οι κοφτες. 1 για στροφες και αλλος για χλμ/ωρα. Οι μηχανες αν δεν κανω λαθοςβεχους στα 300χλμ ωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ,btw ειναι δυο οι κοφτες. 1 για στροφες και αλλος για χλμ/ωρα. Οι μηχανες αν δεν κανω λαθοςβεχους στα 300χλμ ωρα Nαι οι χιλιάρες ή έχουν εκεί ή δεν γράφει πάνω απο 299 το ηλεκτρονικό ταχύμετρο (ενώ ανεβαίνουν οι στροφές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα