Προς το περιεχόμενο

κοφτες

snow22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα χλμ ειναι αρκτα για παπι.. (γιατι παπι εχεις μην γελιομαστε)

κατα τα αλλα χοντα ειναι πολυ καλα μοτερ :)

Δεν είναι παπί .. υπάρχει παπί που να είναι τόσο άνετο και να χωράει 13 λίτρα βενζίνη ; αν αναφέρεσαι στην ιπποδύναμη προφανώς και είναι στην ίδια κατηγορία με τις πάπιες ...ίσως είναι  και πιο αργό από παπί.To μηχανάκι αυτό φτιάχτηκε με σκοπό την λιγότερη κατανάλωση ..Με ένα 20 ευρώ βγάζω μήνα , και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι παπί .. υπάρχει παπί που να είναι τόσο άνετο και να χωράει 13 λίτρα βενζίνη ; αν αναφέρεσαι στην ιπποδύναμη προφανώς και είναι στην ίδια κατηγορία με τις πάπιες ...ίσως είναι  και πιο αργό από παπί.To μηχανάκι αυτό φτιάχτηκε με σκοπό την λιγότερη κατανάλωση ..Με ένα 20 ευρώ βγάζω μήνα , και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

ναι κυριως υποδυναμη, και πλατος ελαστικων.. αν και μοιαζει "μηχανη" , δεν "γονατιζεις" στις στροφες..

με αυτη την εννοια το λεω.. καλη επιλογη παντως

Σοβαρά τώρα, επειδή βλέπω το γράφουν πολλοί έτσι, δεν βγαίνει ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Τι εννοείς ; βγάζει 350 -400 xιλιόμετρα με 13 λίτρα βενζίνης .

ναι κυριως υποδυναμη, και πλατος ελαστικων.. αν και μοιαζει "μηχανη" , δεν "γονατιζεις" στις στροφες..

με αυτη την εννοια το λεω.. καλη επιλογη παντως

Σε σχέση με το παπί φυσικά και γονατίζει ..

Το ίδιο είναι λοιπόν αυτό που έγραψες τώρα, που λες και τα χιλιόμετρα και τα λίτρα με το "με 20€ βγάζω ένα μηνα"?

• Like 1

Σε σχέση με το παπί φυσικά και γονατίζει ..

Η παπια μου 2.09 στα 100χλμ

τσουλώντας το πας ;

Καθόλου παράλογη κατανάλωση για παπί. Μην κοιτάς που σχεδόν όλοι οι "παπιάδες" κοφτιάζουν σταματημένοι στα φανάρια γιατί έτσι τους τη βίδωσε και ανοίγουν το γκάζι τέρμα απλά για να ξεκινήσουν από στάση. Με νορμάλ οδήγηση πόσο να κάψει ένα μοτεράκι 125cc; Σκέψου ότι αμάξια με δεκαπλάσια σε χωρητικότητα και ισχύ μοτέρ, μπορούν να κάψουν 5 λίτρα.

τελικα τι γινεται με τους κοφτες ; 

μαθαμε αν το παιδι εκανε το μοτορι φριτεζα κ συμπληρωνει λαδια σαν σε φαουβε καροτσι ;

• Like 1

τελικα τι γινεται με τους κοφτες ; 

μαθαμε αν το παιδι εκανε το μοτορι φριτεζα κ συμπληρωνει λαδια σαν σε φαουβε καροτσι ;

μαλλον πηρε τις μπιελες και τον εκεντροφορο στο χερι :D

α και θα κανει σκουλαρικια τις βαλβιδες :P

• Like 1

μαλλον πηρε τις μπιελες και τον εκεντροφορο στο χερι :D

α και θα κανει σκουλαρικια τις βαλβιδες :P

δεν παθαινει τιποτα το μοτερ με κοφτες, γι'αυτο υπαρχει αλλωστε.

είναι ολοφανερο κι απ'τα πειραγμενα που πωλουνται, το γραφουν ξεκαθαρα : το μοτερ λειτουργει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ !!!!

• Like 1

Εκτός από τους κοφτες, εδω μιλάνε για ένα μοτερ honda, έχετε ακούσει κανείς να πάρει το μοτέρ στα χέρια ότι και να του κανει;

Εγω εχω ενα χοντακι 250cc παρατημένο καμια 20αρια χρόνια και αν πατήσεις την μανιβέλα παίρνει μπροστά, απίστευτο.

Εκτός από τους κοφτες, εδω μιλάνε για ένα μοτερ honda, έχετε ακούσει κανείς να πάρει το μοτέρ στα χέρια ότι και να του κανει;

Εγω εχω ενα χοντακι 250cc παρατημένο καμια 20αρια χρόνια και αν πατήσεις την μανιβέλα παίρνει μπροστά, απίστευτο.

ιαπωνας φιλε μου... παμπολλα τα παραδειγματα, ειτε απο αυτοκινητα/μηχανες ειτε γενικα απο κινητηρες εσωτ. καυσης... χρονια μπροστα...

εχουμε σουμπαρου ρομπιν γεννητρια στο σπιτι, απειρες ωρες λειτουργιας, απλα αθανατη.. μονο με αλλαγες λαδιου

τα μοτερ χοντα κλπ ειναι μια χαρα, τα μυαλα των επιστημονων δε βλεπω ουτε με ρεκτιφιε να επανερχονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...