Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να εχω έναν user στα windows 10 χωρίς να βλέπει τα αρχεία από τον κύριο λογαριασμό?
δοκιμάζω από control panel users να φτιάξω αλλα μόλις μπαίνω στο account βλέπω και της εφαρμογές του admin και τα αρχεία του και ας έχω standard user

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν admin με κωδικό και έναν τυπικό χρήστη στην ομάδα users χωρίς κωδικό και ο free δε μπορεί να δει το προφίλ του admin, δηλαδή desktop, documents κτλ. Μήπως δεν έχεις κωδικό στον δικό σου admin;

Όσο για τα προγράμματα, μάλλον εννοείς τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και στο μενού έναρξη.

Αυτό ρυθμίζεται εύκολα, αρκεί να πας c:\χρήστες\κοινόχρηστα\dekstop το οποίο είναι κρυφό και θα πρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία από τις ρυθμίσεις φακέλων για να τον δεις. Αλλιώς δώσε C:\Users\Public\Desktop στη γραμμή διεύθυνσης στην εξερεύνηση των windows και θα σε πάει εκεί. Μετά μετέφερε ότι δεν θέλεις να βλέπουν όλοι οι χρήστες στην επιφάνεια του admin με drag-n-drop, εννοείτε ότι θα είσαι στο προφίλ του admin. Έτσι θα εξαφανιστούν από την επιφάνεια όλων των χρηστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...