Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα σας πώ τί παίχτηκε.. Χτές το απόγευμα στεναχωρημένος άνοιξα πάλι το μηχανημα πεπεισμένος ότι θέλει αλλαγή το ανεμιστηράκι και είδα ότι δέν κουνιόταν καθόλου..

χάρηκα γιατί κατάλαβα ότι κάτι το εμποδίζει και είναι από βρωμιά.. και τί έκανε το γατάκι για να το φτιάξει???

το αφήνω ανοιχτό και αρχίζω να το γυρνάω από την ανάποδη!

αφού το γύρναγα για 4-5 λεπτά ξαφνικά άρχισε να δουλεύει κανονικά στο φούλ!!!

Με παραδέχεστε?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας πάντως..

Οι θερμοκρασίες στα core κατέβηκαν κάτω από 40 C

Θα την πάρω αυτή τη βάση ψύξης αλλά δέν ξέρω πόσο κοστίζει..

Δημοσ.

Πρέπει να το λύσεις , να το καθαρίσεις , σε λίγο θα κολλήσει ξανά και θα τρέχεις , σε ρώτησα κάτι πριν , αυτό είναι το μοντέλο του ; :eek:

post-151794-0-36172100-1473077902_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να το λύσεις , να το καθαρίσεις , σε λίγο θα κολλήσει ξανά και θα τρέχεις , σε ρώτησα κάτι πριν , αυτό είναι το μοντέλο του ; :eek:

σορρυ σε ξέχασα από τη συγκίνηση.. αυτό είναι το μοντέλο μου..

δέν θέλω να το ανοίξω γιατί θα φύγουν τα πλακέ καλώδια από τις βάσεις και μετά θα το τρέχω για κόλλημα.. αμα ανοίξω το καπάκι εμποδίζουν τα καλώδια και δέν έχω χώρο να βάλω τα χέρια μου μέσα.. 

θα το πάω πάλι στο βενζινάδικο για φύσημα και ελπίζω να μήν ξανακολλήσει..

πάντως καλό θα ήταν να το άλλαζα τελείως

Δημοσ.

Ακομα καλυτερο θα ητανε να το ανοιξει καποιος, να το καθαρισει σωστα και να αλλαχτει και η παστα

Δημοσ.

Μην πας σε βενζινάδικο , εαν δεν ξέρουν πως να το φυσήξουν θα σου κάνουν ζημιά , όχι , απλά ένα καθάρισμα θέλει , μια βάση σαν κι αυτή

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36384&cat=7

και τελείωσες , σε μαξιλάρια το έχεις το laptop ακουμπημένο ; Ελπίζω όχι :eek:

Δημοσ.

σορρυ σε ξέχασα από τη συγκίνηση.. αυτό είναι το μοντέλο μου..

δέν θέλω να το ανοίξω γιατί θα φύγουν τα πλακέ καλώδια από τις βάσεις και μετά θα το τρέχω για κόλλημα.. αμα ανοίξω το καπάκι εμποδίζουν τα καλώδια και δέν έχω χώρο να βάλω τα χέρια μου μέσα..

θα το πάω πάλι στο βενζινάδικο για φύσημα και ελπίζω να μήν ξανακολλήσει..

πάντως καλό θα ήταν να το άλλαζα τελείως

Ο μονος λογος πιυ δεν το χεις παρει ακομα στα χερια ειναι λογω intel graphics (στην cpu)

Παρε και εναν φθηνο i3 i5 και αλλαξε τον p6200

Ποσα diy θες να δεις απο το youtube?

Η αστο και ετσι να το χασεις για 5 ευρω(2 κιλα γατοτροφη)

Δημοσ.

Μην πας σε βενζινάδικο , εαν δεν ξέρουν πως να το φυσήξουν θα σου κάνουν ζημιά , όχι , απλά ένα καθάρισμα θέλει , μια βάση σαν κι αυτή

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36384&cat=7

και τελείωσες , σε μαξιλάρια το έχεις το laptop ακουμπημένο ; Ελπίζω όχι :eek:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.

Εγώ το βαράω με τον αέρα.. επειδή μου έσπασε ένα κομμάτι πλαστικό στην εισαγωγη από κεί που πέρνει αερα το ανεμιστηράκι το έσπασα τελείως! 

Το προσέχω φυσικά να πέρνει αέρα και να μήν έχει σκουπίδια το γραφείο..

Θα βάλω το πιστόλι αέρα από πάνω και θα το περιστρέψω γύρω γύρω.. δεν θα χτυπήσω τίποτε ηλεκτρονικά.. τα μεταλλικά μόνο..

Βασικά το μηχάνημα έχει την ηλικία του και δέν θέλω να του κάνω αναβαθμίσεις.. μόνο για δουλειά το έχω.. μαζεύω χρήματα ήδη να αγοράσω ένα καινούργιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...