pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το ανεμιστηράκι που βγάζει τον ζεστό άερα από τα πλάγια δέν δουλεύει συνεχόμενα αλλά περιοδικά και σταματάει σύντομα... βασικά κάνει ένα βουύρ.. και σταματάει.. ξανά μετά βουυύρ και σταματάει.. Το πήγα στο βενζινάδικο να το χτυπήσω με πεπιεσμένο αέρα και το καθάρισα καλά.. δέν είναι από μπίχλα το πρόβλημα.. τελευταία είχα κάνει εγκατάσταση το FanSpeed και πειραματιζόμουν.. πχ τσέκαρα το κουτάκι που λέει αυτόματη λειτουργία και το ξετσέκαρα.. απλα την τελευταία φορά που είδα μπλέ οθόνι με το μήνυμα ότι το ανεμιστηράκι δέν δουλεύει κανονικά το έπαθα με αυτό το πρόγραμμα όταν πήγα να βγάλω γράφημα με θερμοκρασία και μου πέταξε μήνυμα "δεν μπορεί να φτιάξει κλειδί".. Λοιπόν έψαξα και τα registries για Fan και μου έβγαλε αυτό στη φωτογραφία.. Δεν θέλω να το πειράξω όμως χωρίς να μου πείτε για να μην διαλύσω το λειτουργικό.. Για να έχει πρόβλημα τάσης δέν νομίζω γιατί είτε δέν θα γύρναγε καθόλου είτε θα γύρναγε πολύ αργά.. Στο BIOS έχω επιλέξει το ανεμιστηράκι να δουλεύει συνεχόμενα. Τί μπορεί να φταίει?
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο είναι το μοντέλο του φορητού ; http://www.quicklaptopcash.com/identify-my-laptop Μην πειράζεις το bios , άσε το στις Default Settings
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 παλιό είναι το μηχάνημα.. HP Pavillion G6.. αυτά έχουν πρόβλημα με υπερθέρμανση απο τη μάνα τους.. αλλά θυμάμαι το ανεμιστηράκι πάντα έπαιζε στο φούλ.. Υποπτεύομαι ότι κάτι πειράχτηκε από αυτό το SpeedFan.. κάτσε να βάλω τα default στο BIOS μπάς και φτιάξει..
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Διέγραψε το speedfan , το ακριβές μοντέλο ποιο είναι ; Start - Run - Γράψε cmd μόλις η μαύρη οθόνη εμφανιστεί δώσε αυτό και πάτα enter wmic csproduct get name, identifyingnumber Τι λειτουργικό φοράει ;
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 CNF1083HP4 HP Pavilion g6 Notebook PCκαι φοράει Windows 7 64bit [Version 6.1.7601] το δίεγραψα το SpeedFan.. έβαλα τις default ρυθμίσεις στο BIOS αλλά το πρόβλημα παραμένει.. ο σκληρός είναι στους 45 C, η CPU στους 78 C και οι core 1/2 στους 72 C.. και έχω ανοιχτό μόνο τον brower! Τουλάχιστον να καταλάβω άν ειναι θέμα software ή hardware.. Μήπως φταίει κανα power plan?
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δίπλα από το μοντέλο δεν γράφει κάποιο κωδικό ; Εαν θες γύρισε το φορητό , θα έχει ένα χαρτάκι με το μοντέλο του
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Identifynumber μου βγαζει CNF1083HP4... χαρτάκι έχει από πίσω αλλά είναι ξεφτισμένο και δέν φαίνεται τίποτα.. Υπάρχει στο εμποριο κάποια φτηνή λύση ψύξης για λαπτοπ άσχετα με τα ανεμιστηράκια? Μήπως παίζει κάτι με τα services? γιατί κάποια τα άλλαξα από αυτόματο σε μάνουαλ.. μηπως πείραξα κάτι?
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μπες στο bios , δες εαν γράφει στην πρώτη σελίδα το μοντέλο του ή κλείσε το laptop , βγάλε την μπαταρία , εκεί θα είναι το μοντέλο του μάλλον σε ένα ταμπελάκι
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αυτα που γράφει το system information από το control panel δεν σου κάνουν? OS Name Microsoft Windows 7 Home PremiumSystem Name WIN-QKNUK5U5G4H
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον μπηκα παλι στο bios στο F2 και γραφει serial number CNF1083HP4...και Product ID LH746EA#B1A... αλλαξα όλα τα power plans στο default και τα δοκίμασα όλα αλλά το πρόβλημα παραμένει..
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον μπηκα παλι στο bios στο F2 και γραφει serial number CNF1083HP4...και Product ID LH746EA#B1A... θα πειραματιστώ με τα power plans μπας και στρώσει.. Πες στο System Information τι γράφεις στην έβδομη επιλογή System Model
pilotosF16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 System Model HP Pavilion g6 Notebook PCαυτό μου γράφει μόνο.. μήπως να του ξαναβάλω το bios?
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε Start - δεξι κλικ στο Computer - Properties δες τι επεξεργαστή έχεις , πόση Ram έχεις ; Λογικά αυτό είναι http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02732789
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με 72C στον επεξεργαστή μάλλον θέλει αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. Πάρε μια βάση ψύξης θα βοηθήσει να παίρνει αέρα και όχι μην του ξαναπεράσεις το bios δεν χρειάζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα