Gio96 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφερομαι για μια καφετέρια εσπρεσο που να λειτουργεί χωρίς κάψουλες αλλά με αλεσμένο καφέ! Δεν ζητάω ζεστό αφρογαλα και τα λοιπά σε καλό επίπεδο ,απλα να βγάζει ωραίο όσο γίνετε καφέ !τιμή το πολύ 80 ευρώ !(για φοιτητή ).να προσθέσω οτι δεν με πειράζει να πάρω μια μεταχειρισμενη αν αξίζει το κόπο!αλλά δεν βρισκω και πολλές σε άγγελιες !περιμενω τις απαντήσεις σας ευχαριστώ πολύ !
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δές για Ronshon r-967 & Delonghi , Έχω την 1η και ειμαι ευχαριστημένος.Μετ/σμενη σε αυτά τα χρήματα μήν κοιτάξεις. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2016 από meletis_m
dimzi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/6341053/Delonghi-EC156.html Αν ψαχνεις για μια φθηνη , αξιοπιστη και με σχετικα καλη ποιοτητα καφε δοκιμασε την παραπανω. Την εχω δεκα μηνες και εχω να πω μονο τα καλυτερα. Πιο πριν ειχα μια saeco των 200+ ευρω και δεν ειδα καποια τεραστια διαφορα στην ποιοτητα του καφε ωστε να δικαιολογει την διαφορα στην τιμη.
Gio96 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία το εψηαα για την delonghi μόλις την πάρω απο βδομάδα θα σας πω εντυπώσεις !ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν μπορείς να πάρεις και 1 Tampers (απο 25 ευρώ ξεκινάει). Αυτά που έχουν στις συσκευασίες είναι μη ποιοτικά(πλαστικοι).Είμαι παθών για αυτο στο λέω.
dimand Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες απλά ένα ρόφιμα τύπου εσπρέσσο και με αυτό το budget, θα σου συνιστούσα καψουλομηχανή. Αν από την άλλη έχεις πιεί ποτέ σου σωστό εσπρέσσο (φρεσκοψημένο, φρεσκοκομμένο, σωστή μηχανή, σωστός barista), και θες κάτι προς τα εκεί μεριά, ψάξε στο greekespresso.gr .
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες απλά ένα ρόφιμα τύπου εσπρέσσο και με αυτό το budget, θα σου συνιστούσα καψουλομηχανή. Αν από την άλλη έχεις πιεί ποτέ σου σωστό εσπρέσσο (φρεσκοψημένο, φρεσκοκομμένο, σωστή μηχανή, σωστός barista), και θες κάτι προς τα εκεί μεριά, ψάξε στο greekespresso.gr . greekespresso.gr forum που αν ήταν για αμάξια και ρωτούσες "θέλω ένα αμάξι οικονομικό για μέσα στην πόλη" θα σου απαντούσαν "μόνο ferrari φίλε , άντε και Lamborghini, όλα τα άλλα δεν αξίζουν και θα το μετανιώσεις" )) καψουλομηχανη ωραία , αλλά λίγο ασύμφορη βέβαια (κι άντε να βρεις καλές που να είναι παρόμοιες με τις Nespresso) τεσπα και εγώ την κλασική Rohnson έχω , τη δουλειά της θεωρώ την κάνει (δεν κάνει και θαύματα) , μόνο για freddo espresso την χρησιμοποιώ (έχω και Nespresso που κάνει καλύτερο καφέ αλλά δε συμφέρει τόσο) αλλά παίζει και ρόλο κι ο καφές φυσικά από όσους δοκίμασα ο lavazza rosa μου άρεσε πιο πολύ
dimand Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 greekespresso.gr forum που αν ήταν για αμάξια και ρωτούσες "θέλω ένα αμάξι οικονομικό για μέσα στην πόλη" θα σου απαντούσαν "μόνο ferrari φίλε , άντε και Lamborghini, όλα τα άλλα δεν αξίζουν και θα το μετανιώσεις" )) Και εγώ τα ίδια έλεγα, αλλά η παρομοίωση είναι εν τέλει λάθος. Είναι σα να ζητάς να πάρεις με 200 ευρώ αμάξι. Δεν παίρνεις αμάξι, παίρνεις τηλεκατευθυνόμενο. Αν ζητάς τηλεκατευθυνόμενο σε φόρουμ αυτοκινήτων, ε, για αυτοκίνητα θα σου πουν. Ως εκ τούτου, σε αυτά τα χρήματα ότι και να πάρεις λίγο πολύ το ίδιο θα είναι.
akefaloskavalaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν μπορείς να πάρεις και 1 Tampers (απο 25 ευρώ ξεκινάει). Αυτά που έχουν στις συσκευασίες είναι μη ποιοτικά(πλαστικοι).Είμαι παθών για αυτο στο λέω. Φίλε μου κι εγώ κάτοχος της Delonghi EC-155 και πρόσφατα μου έσπασε το ποτήρι που χρησιμοποιούσα για tamper (είχε τις τέλεις αναλογίες!), οπότε έχεις να προτείνεις κάποιο σωστό tamper για την μηχανή μας;
kodorevi8ulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ τα ίδια έλεγα, αλλά η παρομοίωση είναι εν τέλει λάθος. Είναι σα να ζητάς να πάρεις με 200 ευρώ αμάξι. Δεν παίρνεις αμάξι, παίρνεις τηλεκατευθυνόμενο. Αν ζητάς τηλεκατευθυνόμενο σε φόρουμ αυτοκινήτων, ε, για αυτοκίνητα θα σου πουν. Ως εκ τούτου, σε αυτά τα χρήματα ότι και να πάρεις λίγο πολύ το ίδιο θα είναι. λάθος δεν είναι , υπερβολική μπορεί να είναι αλλά πιο υπερβολικό είναι ότι θα πάρεις τηλεκατευθυνόμενο , θα πάρεις αμάξι , μπορεί να μην έχει τις ανέσεις και την ταχύτητα , αλλά θα είναι αμάξι οπότε γιατί να μπει σε ένα forum με "ακριβά αμαξια" για να πει να εγώ έχω λεφτά για lada ;
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφερομαι για μια καφετέρια εσπρεσο που να λειτουργεί χωρίς κάψουλες αλλά με αλεσμένο καφέ! Δεν ζητάω ζεστό αφρογαλα και τα λοιπά σε καλό επίπεδο ,απλα να βγάζει ωραίο όσο γίνετε καφέ !τιμή το πολύ 80 ευρώ !(για φοιτητή ).να προσθέσω οτι δεν με πειράζει να πάρω μια μεταχειρισμενη αν αξίζει το κόπο!αλλά δεν βρισκω και πολλές σε άγγελιες !περιμενω τις απαντήσεις σας ευχαριστώ πολύ ! Σε ποια περιοχή ψάχνεις για καφετέρια;
savkat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 kalhspera πηρα πριν λιγες εβδομαδες μια καφετερια ΚRUPS xp3440 προσπάθησα να φτιάξω καφέ και δεν έτρεχε.Την έκλεισα και τώρα δεν ανοίγει. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα