mahone1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασε το παραπανω ποστ μου... Εφοσον δεν το εχεις και δεν γνωριζεις καλυτερα να μην εκφερεις γνωμη τα κινητα της samsung απο το s6 και μετα δεν αντιμετωπιζουν κανενα θεμα λαγκ και με το update 6.0.1 δεν το λες καθολου βαρυ... οσο για το memory leak εχεις μεινει πισω δεν υπαρχει αλλα να το παω πιο γενικα αμα λες την γνωμη σου ετσι γενικα και αοριστα τον εκαψες τον αλλον.. φιλικα παντα.
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν λεω τη γνωμη μου, λεω τι εχει ακουστει. Μετα απο 6 με 7 μηνες το κινητο κανει σκαλωματα. Λιγο να γεμισεις τον χωρο αρχιζει τα κολληματα. Και πιστεψε με γνωριζω σρκετα τη samsung και τα προιοντα της,
poihths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν λεω τη γνωμη μου, λεω τι εχει ακουστει. Μετα απο 6 με 7 μηνες το κινητο κανει σκαλωματα. Λιγο να γεμισεις τον χωρο αρχιζει τα κολληματα. Και πιστεψε με γνωριζω σρκετα τη samsung και τα προιοντα της, καμια σχεση... εχω το 6 1.5 χρονο κ ειδικα οταν πηγε στο android 6.0.1'εγινε αλλο κινητο δεν λαγκαρει ποτε. το μειον του ειναι η μπαταρια... οπως κ στα περισσοτερα samsung
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει, για να το λετε εσεις που το εχετε, καπου θα στεκει αυτο που λετε. Απλα καποτε ειχα μπει σε μερικα site που ελεγαν για θεματα lag στο s6 μετα απο ενα μεγαλο διαστημα.
Rollyre Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 να ξερετε πως πηγα σε samsung s6 edge 32 gb,ευχαριστω για την βοηθεια 1
dimips Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Η ram στο s6 έχει θέμα και στο 6.0.1 αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αλλά κινητά με 3 gb ram φυσικά και δεν το αντιλαμβάνεστε. Το s6 κρατάει μέχρι 6 εφαρμογές ενώ αλλά μπορεί και 20. Βέβαια με root και αλλαγές στο build prop φτάνει και το s6 στις 20. Επίσης η μπαταρία είναι μέτρια, όχι κατά πολύ κατώτερη των καλύτερων μπαταριών των Android. Τέλος ναι έχει θέματα με lag αν το γεμίσεις εφαρμογές και δεν το έχεις κάνει root να αλλάξεις kernel και rom για να έχεις τη καλύτερη εμπειρία χρήσης.
arma1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω που προερχομαι απο htc m9 και τωρα εχω το s6 δεν καταλαβα καμια απολυτως διαφορα στην εμπειρια χρησης, που για μενα η htc πανω σε αυτο το κομματι ειναι κορυφη , τωρα που βλεπουν μερικοι τα κολληματα κλπ κλπ δεν μπορω να καταλαβω
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω που προερχομαι απο htc m9 και τωρα εχω το s6 δεν καταλαβα καμια απολυτως διαφορα στην εμπειρια χρησης, που για μενα η htc πανω σε αυτο το κομματι ειναι κορυφη , τωρα που βλεπουν μερικοι τα κολληματα κλπ κλπ δεν μπορω να καταλαβω Αναλογως τον καιρο που το εχεις. Σε 1 χρονο απο την αγορα αρχιζει τα κολληματα.
arma1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν λεω τη γνωμη μου, λεω τι εχει ακουστει. Μετα απο 6 με 7 μηνες το κινητο κανει σκαλωματα. Λιγο να γεμισεις τον χωρο αρχιζει τα κολληματα. Και πιστεψε με γνωριζω σρκετα τη samsung και τα προιοντα της, Αναλογως τον καιρο που το εχεις. Σε 1 χρονο απο την αγορα αρχιζει τα κολληματα. Εδω πιο πανω λες αλλα ,μη λες οτι να ναι
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω πιο πανω λες αλλα ,μη λες οτι να ναι Το "ενας χρόνος" και το "6 με 7 μήνες" είναι τρόπος του λέγειν, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Εννοώ πως μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζει να παρουσιάζει κολλήματα. Σκοπός μου δεν είναι να παραπληροφορίσω τον άλλον αλλά να τον βοηθήσω. Οπότε για ποιον λόγο να λέω ότι να ναι...
arma1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το "ενας χρόνος" και το "6 με 7 μήνες" είναι τρόπος του λέγειν, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Εννοώ πως μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζει να παρουσιάζει κολλήματα. Σκοπός μου δεν είναι να παραπληροφορίσω τον άλλον αλλά να τον βοηθήσω. Οπότε για ποιον λόγο να λέω ότι να ναι... αστο φιλε, δεν σε πιστευει κανεις
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αστο φιλε, δεν σε πιστευει κανεις Αν με το κανείς εννοείς εσένα που είσαι ο μόνος που έχει απαντήσει σε αυτά που λέω από το πρωί, ναι, ας το αφήσω καλύτερα.... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
arma1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ναι , αφησε το ,κινητο που δεν εχει περασει απο τα χερια σου μην εισαι απολυτος
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερα ο καθένας να εκφέρει γνώμη για κινητό που είχε (έστω ένα 3μηνο) ή έχει στην κατοχή του τώρα. Το τι ακουσαμε,μας είπε ο μπατζανακης,η ξαδέρφη μας καλύτερα να μην τα γράφουμε εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα