Rollyre Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.Εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω ένα από τα δύο κινητά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω παιχνίδια,να βγάζω ωραίες φωτογραφίες και γενικά να έχει ωραία εμπειρία χρήσης.Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ πολύ.
alx301 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 s6 η s6 edge. Ειχα 1+2 και s6, πολύ ανώτερο το s6 παντού εκτός της μπαταρίας 1
technology_guy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα από τα δύο. Το nexus 6P στα 372 είναι πολύ καλύτερο. 2
Rollyre Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν αγορασω ενα απο τα δυο μεταχειρησμενα στα 250 που τα εχω βρει τοτε αξιζει?
technology_guy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν αγορασω ενα απο τα δυο μεταχειρησμενα στα 250 που τα εχω βρει τοτε αξιζει? Στα 250 αξίζει το 1+2. Το s6 θα αρχίσει να κολλάει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. 1
dimips Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού θα το πάρεις μεταχειρισμενο κάνε στο s6 root και βάλε custom rom δε θα κολλάει τίποτα. 5 ώρες μπαταρία, τέλειο standby και πολύ καλές επιδόσεις σε παιχνίδια κτλ. Επίσης η κάμερα και η οθόνη είναι πολύ καλύτερες από 1+2
alx301 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 καμερα μερα με την νυχτα σχεδόν, πολύ καλύτερο το s6. Οπως και η οθόνη. Θα διαφωνήσω με το οτι κολλάει μετα απο λίγο καιρο, εμενα μια χαρα ηταν. Το 1+2 είναι ισως λίγο πιο άμεσο σε απόκριση στο gui από το s6 (touchwiz), αλλα ισως να είναι λόγο μειωμένων animations. Επισης δες το 1+2 καλύτερα στο χέρι πρώτα, είναι λίγο βαρύ αλλα κάπως το συνηθίζεις με τον καιρό. Δες και μερικά VS στο youtube βοηθάει πολύ στην τελικη σου απόφαση
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον βοηθατε παρα πολυ
panos- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον βοηθατε παρα πολυ 8ο θέμα.
Rollyre Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 παρακαλω να κλησει το θεμα διοτι πηρα συσκευη
panos- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 παρακαλω να κλησει το θεμα διοτι πηρα συσκευη Ποιά;
nikos1965 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στα 250 αξίζει το 1+2. Το s6 θα αρχίσει να κολλάει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. το εχεις τεστάρει αυτο ?? εσενα σου κολλούσε ? γιατι πρεπει να εισαι ο πρωτος παγκοσμίως
technology_guy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το εχεις τεστάρει αυτο ?? εσενα σου κολλούσε ? γιατι πρεπει να εισαι ο πρωτος παγκοσμίως Σιγουρα δεν ειμαι ο πρωτoς παγκοσμιως. Υπαρχουν πολλα περιστατικα. Το touchwiz βαραινει με τον καιρο και γινεται πολυ αργο. Plus το memory leak που κανει ακομα χειροτερη την κατασταση. Συν την μπαταρια που ειναι εντελως αθλια, διπλα στο nexus δεν συγκρινεται απλα.
mahone1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο αυτα διαλεξε κατι καινουριο πες μας και ποσα διαθετεις. Στα 250 αξίζει το 1+2. Το s6 θα αρχίσει να κολλάει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ποιος σου το ειπε εσενα οτι κολλαει φιλε μου;
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο αυτα διαλεξε κατι καινουριο πες μας και ποσα διαθετεις. Ποιος σου το ειπε εσενα οτι κολλαει φιλε μου; Διαβασε το παραπανω ποστ μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα