taslikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητό στο gps ειναι πολυ κομπλε στα πάντα ειναι κομπλε γενικά μονο η κατασκευή ειναι φθηνή αλλα για 230€ τσάμπα ειναι. Παρτο κομπλε θα εισαι εκτός απο το 5x σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις άλλες επιλογές. Ανάμεσα στα 2 εισαι αλλα εγω θα προτιμούσα αυτο.
L0k0p0k013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για την χρήση που του κάνω δεν κολλάει ούτε λεπτο σαν gps που το δούλεψα κάνα 10λεπτο χιο τα πήγε αρκετά καλά αλλά δεν δουλεύω γενικά πολύ gps για να έχω μετρο συγκρισης!
ckrystall Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι αρκετά αξιοπιστο ως συσκευής με τρομερή κάμερα και μπαταριά που σε βγάζει 2 μέρες με σκληρή χρήση χάλαρα,εγώ το πήρα απο γερμανο. Προσοχή όμως γιατί στην Ελλάδα υπάρχει η έκδοση με τα 2gb ram Από γερμανό πήρες αυτό που έχει τα 3 gb ram? Και γω θα ήθελα αυτό με τα 3 gb, ξέρεις από που μπορώ να το αγοράσω?
L0k0p0k013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι με τα 2 έχω αλλά θα σε καλύψει στο 100% στο λέω έχοντας περάσει απο note 3-4 mate 7 και άλλες ναυαρχιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα