Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto X-Force 32 GB black - 455 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο skroutz ξεκινάει από 649.

στο bestprice ένα μαγαζί (http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/motorola-moto-x-force-4g-32gb-black-ballistic-nylon-eu.html ) το έχει 455, αλλά διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. 

οι τιμές είναι προσφορές για αγορά από Ελλάδα, στο amazon παίζει ακόμα πιο κάτω.

(εγώ το είδα αρχικά στο e-shop και το έψαξα μετά. επειδή η τιμή στο άλλο μαγαζί είναι πιο χαμηλή έβαλα στον τίτλο αυτή. αν θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξει λόγω διαθεσιμότητας, ή να σβηστεί τελείως το e-shop από το μήνυμα ας το αλλάξει κάποιος mod κατά βούληση, ή το αλλάζω και εγώ ;)

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς φορτιστή κι αγγλικό...

Νομίζω είναι πολιτική της motorola το χωρίς φορτιστή...... Σε Moto E & Μοτο G σιγουρα ισχυέι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Για το αγγλικό κάνουν λάθος, έχει σίγουρα Ελληνικά..... 

• Moderators
Δημοσ.

αν θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξει λόγω διαθεσιμότητας, ή να σβηστεί τελείως το e-shop από το μήνυμα ας το αλλάξει κάποιος mod κατά βούληση, ή το αλλάζω και εγώ ;)

Ετοιμο.

Δημοσ.

Χωρίς φορτιστή κι αγγλικό...

Νομίζω είναι πολιτική της motorola το χωρίς φορτιστή...... Σε Moto E & Μοτο G σιγουρα ισχυέι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Για το αγγλικό κάνουν λάθος, έχει σίγουρα Ελληνικά..... 

επιβεβαιώνω για τον φορτιστή στο Moto G. 

και θεωρώ και εγώ ότι θα έχει ελληνικό μενού, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω. 

τωρα και αγγλικά να είναι μόνο για την πλειοψηφία νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα, αλλά καλά έκανες και το ανέφερες ;) 

Ετοιμο.

ευχαριστώ! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Το εν λογω κινητο(οπως πιθανως και το νεο Moto Z)δεν το φερανε ποτε επισημα στην χωρα μας(γιαυτο και δεν υπαρχει ουτε 1 ονομα γνωστης αλυσιδας που να το εφερε). Για το θεμα φορτιστη η motorola/lenovo ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες να μην σου βαζουν σε συσκευη 600ευρω ουτε καν τον φορτιστη μεσα. Αντε πες οτι στα moto e και moto G τα ακουστικα/φορτιστης δεν τα βαζουν λογω χαμηλου κοστους.Στο Moto X Force δεν υπαρχει καμια δικαιολογια. Βεβαια για την αγορα της Ινδιας ολα τα κινητα εχουν μεσα φορτιστη και ακουστικα αναγκαστικα.

Στο θεμα μας τωρα η συσκευη ειναι αξιολογη και με Shaterproof οθονη που ξεχωριζει οσο να ναι απο τα υπολοιπα κινητα.

Απο specs ειναι κλασσικα οτι καλυτερο προσεφεραν τα κινητα του 2015 με Snap 810,3gb ram, 1440p οθονη και καλη αυτονομια σχετικα(δεν βοηθαει ο snap810 σε αυτο δυστηχως). Δεν ειναι σε καμια περιπτωση σαν συσκευη αυτη καθαυτη προσφορα καθως αυτη επρεπε να ειναι η κανονικη τιμη της συσκευης(μη πω καλυτερα στα 380-400ευρω οπως το nexys 6p).

Αρα ειναι κανονικη τιμη της συσκευης για αυτα που προσφερει και προοριζεται κυριως για οσους θελουν να κρατησουν για καιρο την συσκευη και λογω και της οθονης που εχει. Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι προσφορα η τιμη αυτη για αυτα που προσφερει.

Δημοσ.

Ενημερωτικά οι shutterproof οθόνες (όπως & στο φετινό Moto Z Force), δεν σπάνε εύκολα, αλλά επειδή η εξωτερική επίστρωση μοιάζει με πλαστικό, χαράζει πολύ πιο εύκολα από γυαλί....

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο MotoG3 (2GB) που πήρα το Μάιο από Ελλάδα (γαλλικό) βρήκα μέσα και φορτιστή και ακουστικά, το οποίο με παραξένεψε βέβαια, γιατί κι εγώ είχα διαβάσει το αντίθετο και δεν περίμενα να έχει...

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο MotoG3 (2GB) που πήρα το Μάιο από Ελλάδα (γαλλικό) βρήκα μέσα και φορτιστή και ακουστικά, το οποίο με παραξένεψε βέβαια, γιατί κι εγώ είχα διαβάσει το αντίθετο και δεν περίμενα να έχει...

Όλα τα γαλλικά κινητά έχουν και φορτιστή και ακουστικά με βάση τη γαλλική νομοθεσία.

Δημοσ.

Όλα τα γαλλικά κινητά έχουν και φορτιστή και ακουστικά με βάση τη γαλλική νομοθεσία.

Ισχύει, κι εγώ το διάβασα μετά την αγορά βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...