alexisswimming Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το θέμα: Λόγω του ερχομού ενος νέου μέλους στην οικογενεία χρειάζεται να ψάξω για ενα baby monitor !Μιας και το σπιτι ειναι μεζονετα και εχω αμφιβολίες για την ποιοτητα του σηματος και επισης θελω να το γλυτωσω απο τις ακτινοβολιες, οσο ακομα ειναι μικρό σκεφτηκα να βαλω μια ip camera και να την συνδεσω μεσω ενος powerline δικτύου. Να αναφερω επισης οτι εχω ηδη χρησιμοποιησει το powerline για να εχω internet και στον πιο πανω οροφο και μου δουλευει αριστα. Η ερωτηση: Μπορει μια ip camera να εναρμονιστει με το powerline ή χρειάζεται καποια ιδιαιτερη ρύθμιση ή ακόμα την αγορά καποιου πρόσθετου εξοπλισμού ??Ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
harris78 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά δουλεύουν οι ip κάμερες με τα powerlines χωρίς καμία ρύθμιση όσον αφορά τα powerlines αφού στην ουσία αντικαθιστούν στην λειτουργία το καλώδιο. Και τις 5 κάμερες που έχω πάνω σε powerlines είναι,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα