panagioths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα λένε "Designed by Apple in California Assembled in China" και μετά ένα serial number. Από μπάσα μια χαρά μου ακούγονται (ειχα καιρό να χρησιμοποιήσω handsfree είναι η αλήθεια οπότε δεν έχω τόσο καλό μέτρο σύγκρισης). Android συσκευή δεν έχω πρόχειρη ρε γαμώτο για να δοκιμάσω κουμπιά κτλ...
teo20net Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως κ γνησια να ειναι, προσωπικα τα θεωρω πολυ αβολα κ με μετριο ηχο. +1. Πραγματικά ο μόνος λόγος για να τα αγοράσεις είναι για να τα κάνεις set ala pozeri με το Iphone σου.
GeorgeSony Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σήμερα μου ήρθανε τα ακουστικά λοιπόν είναι γνήσια δν είδα καμιά διάφορα με τα άλλα που μου ήρθαν μαζί με το κινητό και επίσης στο καλώδιο γράφει desing by apple california assebly in vietnam οτι γράφουν και τα άλλα που έχω όποτε δεν είναι κινεζικά όσοι το σκέφτεσται πάρτε τα Υ.Γ στο παλιό μου samsung galaxy s3 τα κουμπιά volume δν λειτουργούν
sistah Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ενω αν ηταν fake θα εγραφε assembly in fake factory....Αν και πιστευω οτι ειναι αυθεντικα, ο σκοπος της απομιμησης ειναι να δειχνει ιδιο σε design, να γραφει copy paste οτι γραφουν τα αλλα, ομως η ποιοτητα να ειναι για τα πανηγυρια. Οποτε, το που σχεδιαστηκε και που κατασκευαστηκε, δεν εχει να λεει τιποτα για την αυθεντικοτητα του.
NMadGun19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μάγκες εμένα δεν μου ήρθαν με κουτί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα