dimkalogiros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Για οποίον ενδιαφέρεται: http://www.e-shop.gr/apple-md827zm-a-earpods-with-remote-and-mic-case-p-TEL.030173
turbat0s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε κινέζικες συσκευές? Είναι συμβατά ή μόνο σε iphone? 1
epiphobe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 • Συσκευασία: Bulk. Χλωμό να ειναι τα γνήσια.
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 δεν θα ειναι τα γνησια, ειδικα σε μπαλκ συσκευασια... ακυρο απο εμενα..
Petros267 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πως μπορουμε να το καταλαβουμεαν ειναι γνησια;
christos4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εγω τα ειχα αγορασει παλια, στην ίδια τιμή. ήταν με το κουτάκι τους, το πλαστικό που είναι σαν θήκη. το bulk φαντάζομαι αναφέρεται στο ότι δεν έχουν εξωτερική συσκευασία "χάρτινη". δεν ξέρω αν ήταν αυθεντικά ή όχι, αλλά στο τρίμηνο πάνω το δεξί ακουστικό σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη χρήση ή να τα έχω κακομεταχειριστεί.
teo20net Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 δεν θα ειναι τα γνησια, ειδικα σε μπαλκ συσκευασια... ακυρο απο εμενα.. Στον τίτλο του προΙόντος λέει "+case". Το bulk πιθανόν να σημαίνει ότι δεν έχει κουτί Apple αλλά έρχεται σε "γενικής φύσεως" σακουλάκι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πάντως case, έχουν.
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, γράφει Apple, όχι OEM. Εάν δεν είναι γνήσια τους τα γυρνάτε με τη μία πίσω. 1
Exploticon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε κινέζικες συσκευές? Είναι συμβατά ή μόνο σε iphone? τα εχω απο eshop σε προηγουμενη προσφορα και ειναι συμβατα με χιαομι ρεδμι νοτε 3 επισης ειναι πολυ καλα οτι ακουστικα ειχα μου εχουν χαλασει αυτα ειναι τα μονα που εχουν αντεξει τοσο καιρο
Eragon1996 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εχω πάρει παλιότερα ακριβώς τα ιδια στην ιδια τιμής, γνήσια ειναι και εχουν και το κουτάκι τους
epiphobe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.linkedin.com/pulse/how-distinguish-fake-apple-earpod-from-real-one-nicole-ji Oσοι τα πήρατε κανετε ενα check.Επίσης σας ήρθαν σε αυτη τη συσκευασία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα