Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Όταν πάω να τρέξω τον apache τότε δεν ξεκινάει και βγάζει το παρακάτω error:

Error: Apache shutdown unexpectedly.
11:49:13 πμ  [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies, 
11:49:13 πμ  [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
11:49:13 πμ  [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
11:49:13 πμ  [Apache] the Windows Event Viewer for more clues

Τσέκαρα και τον event viewer των windows αλλά και μήπως υπάρχει κάποιο error file αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Νομίζω πως προσπαθεί να συνδεθεί από θύρα που ήδη χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω αυτό στον apache. Τρέχω την έκδοση 7,0,9. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρρόσδεκτη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημοσ.

Έχεις ανοιχτό skype οταν πας να το τρέξεις; Αν ναι , πήγαινε στις ρυθμίσεις του skype , advanced->connection και βγάλε το τικ από το use port 80 and 443 κλπ.

Δημοσ.

Όχι δεν έτρχα το skype μαζί. Παρόλα αυτά έκανα αυτό που μου είπες αλλά συνεχίζει να βγάζει το ίδιο error

Δημοσ.

Τότε μάλλον κάποια άλλη εφαρμογή δεσμεύει τη θύρα. Στα logs του XAMPP τι γράφει;

Στα error logs του apache εννοείς; τίποτα, μάλιστα δεν υπάρχει καν αρχείο. τα μόνα logs που υπάρχουν είναι αυτά για το configuration. Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο καθώς με παλιότερη έκδοση και win 8.1 και τα ίδια ακριβώς προγράμματα δεν είχα κανένα θέμα, ακόμα και με το skype

θα δοκιμάσω καμιά παλιότερη έκδοση...

Τζίφος τελικά

Μήπως φταίει ότι έχω εγκατεστημένο και τον sql server 2016; μήπως το ένα δεν αφήνει το άλλο;

Δημοσ.

Δοκίμασε να σταματήσεις την υπηρεσία του server και δες αν ανοίξει κανονικά ο apache.

Αν δεν είναι ούτε αυτό , τρέξε το cmd και γράψε αυτά μέσα netstat -anb | findstr :80 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...