Tobajara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Νέο puzzle platformer στα χνάρια των Child of Light και Ori, με αισθητική που προσωπικά μου είναι ιδιαίτερα αγαπητή (ό,τι έχει σχέση με δάση, ζώα και παραμύθια μου αρέσει κατευθείαν). Ο παίκτης χειρίζεται μια αλεπού και η ιδέα του gameplay είναι η διαχείριση των εποχών. Ο χειμώνας παγώνει τα τρεχούμενα νερά, η άνοιξη τα φουσκώνει, το καλοκαίρι μεγαλώνει τα φυτά, το φθινόπωρο δεν ξέρω τι κάνει (μάλλον πάει σχολείο). Αισθητικά σίγουρα κερδίζει, από πλευράς gameplay δεν ξέρω πόσο διαφοροποιείται από παιχνίδια όπως τα παραπάνω ή πχ Nihilumbra, αλλά φαίνεται να αξίζει την προσοχή μας. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη σε Steam και - ελπίζω - σε GOG. Launch trailer Gameplay
Despotas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Όμορφα γραφικά και ωραία μουσική αλλά το παιχνίδι έχει αρκετά προβλήματα στο gameplay. Το παιχνίδι είναι εντελώς απλοϊκό. Δεν υπάρχει καθόλου challenge καθώς εχθροί δεν υφίστανται. Στην ουσία όλο λύνεις τα puzzle αλλάζοντας τις εποχές. Οι περιοχές που επισκέπτεσαι είναι οι ίδιες, επομένως πολύ μπρος-πίσω και χωρίς κάποιο χάρτη για να έχεις μια εικόνα τι να κάνεις. Από ένα σημείο και έπειτα κάνεις ανούσιες βόλτες. Γίνεται κουραστικό και τελικά δε με κράτησε. Δε μπορεί να συγκριθεί με Ori που είναι κλάσεις ανώτερο μόνο λόγω σωστού pacing. Από μένα 6/10, μόνο για κάποιον φανατικό και για μικρές ηλικίες. 1
firepc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το βρηκα αρκετα βαρετο. Ειχε και delay οταν πηδουσες. Το δυνατο του σημειο ηταν τα γραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα