estel92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα εδω και λίγους μήνες εχω ένα θέμα με την οθόνη benq xl2420G ειναι συνδεδεμένη με DVI σε sli gtx 780. φαίνεται σαν να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς η φωτινότητα της οθόνης. τώρα έβαλα το HDMI και δεν το κάνει μήπως έχετε καμία ιδέα το τι θα μπορούσε να φταίει ; Ευχαριστω
estel92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 DVi δυστυχώς δεν εχω δεύτερο αλλα με HDMI που δοκίμασα δεν το έκανε
bazzil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ισως φταίει η έκδοση του hdmi που υποστηρίζει η οθόνη. Θα πρέπει να συμβουλευτείς της οδηγίες της οθόνης (τεχνικά χαρακτηριστικά) και της κάρτας γραφικών που χρησιμοποιείς ώστε να βρεις το κατάλληλο hdml καλώδιο 1
estel92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ισως φταίει η έκδοση του hdmi που υποστηρίζει η οθόνη. Θα πρέπει να συμβουλευτείς της οδηγίες της οθόνης (τεχνικά χαρακτηριστικά) και της κάρτας γραφικών που χρησιμοποιείς ώστε να βρεις το κατάλληλο hdml καλώδιοΤο πρόβλημα δεν το εχω με το HDMI αλλα με το DVI
bazzil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα δεν το εχω με το HDMI αλλα με το DVI Sorry.. Απο το post "DVi δυστυχώς δεν εχω δεύτερο αλλα με HDMI που δοκίμασα δεν το έκανε" μου διέφυγε το "ΤΟ". Μήπως χαλάρωσε κάποια ακίδα από το dvi. Και με το HDMI όμως καλά είσαι. Και τα δύο έχουν ίδια ποιότητα εικόνας.
estel92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω βλέπω διαφορά στα χρώματα..
XMorsX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στη συγκεκριμενη το hdmi δεν ειναι το ιδιο με το dual DVI, γιατι το πρωτο δεν βγαζει 144Hz. Xρειαζεται dual DVI ή DP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα