Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει ευρυγώνια κάμερα 130 μοιρών και μικρόφωνο/ηχείο..."

Ένα τέτοιο να μου βάλει η πεθερά μου στο σπίτι και την πάτησα!  Live-streaming οδηγίες στη κόρη της.

Υ.Γ. Υπάρχει Θεός!  Καλά έκανα και της έδωσα ένα παλιό Windows Phone τηλέφωνο μου. Η εφαρμογή δεν παίζει σε WP.  Χα!

Δημοσ.

Ειμαι 14 και αυτό είναι αστείο

i smell μ@υν@δ@υλο :Ο

καλό αυτό,έχω δοκιμάσει ανοιχτό skype σε laptop με κινητό για δοκιμή και η φάτσα της σκύλας μπροστά στην οθόνη ήταν όλα τα λεφτά :P

πάντως η γυναίκα άμα θέλει δεν περιορίζεται και σε μπουκάλι να την βάλεις θα πάει με τον φελλό.

Δημοσ.

Eντωμεταξύ με τα επίπεδα παράνοιας που παίζουν στις φιλοζωικές, θα βγουν να πουν για καταστρατήγηση της ιδιωτικής ζωής των κατοικίδιων.

• Like 1
Δημοσ.
Eντωμεταξύ με τα επίπεδα παράνοιας που παίζουν στις φιλοζωικές, θα βγουν να πουν για καταστρατήγηση της ιδιωτικής ζωής των κατοικίδιων.

Παντα θα υπαρχει ο παραλογισμος. Μας διεπει εμας τους ανθρωπους...

Υγ1 επιτελους θα δουμε αν οι γατες θελουν να κατακτησουν τον κοσμο

Υγ2 το Secret Life of Pets ηταν απογοητευση. Τζαμπα τα 4 εισιτηρια(ευτυχως υπαρχουν τα cosmote deals και παμε κανα σινεμα)

Δημοσ.
Παντα θα υπαρχει ο παραλογισμος. Μας διεπει εμας τους ανθρωπους...

Υγ1 επιτελους θα δουμε αν οι γατες θελουν να κατακτησουν τον κοσμο

Υγ2 το Secret Life of Pets ηταν απογοητευση. Τζαμπα τα 4 εισιτηρια(ευτυχως υπαρχουν τα cosmote deals,τα τεσσερα δυο γινανε, και παμε κανα σινεμα)

Δημοσ.

δεν νοιαζει κανεναν τι εγκρινεις και τι οχι ;)

ριξε μια ματια: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85

ακριβως, οπως εχεις εσυ την ελευθερια να πεις οτι σου κατεβει, εχω και εγω την ελευθερια να κατακρινω αυτο που λες. οποτε ειμαστε πατσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα καινούριο σαν ιδέα.
Και μάλιστα,υπάρχουν υλοποιήσεις που η συσκευη ενσωματώνει και γλυκίσματα/μπισκοτακια etc,και μπορεις να του δινεις απομακρυσμένα.

Επεξ/σία από suffocater
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...