MechaCorn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τις πλακε τις εγκρινω. τον σεξισμο δεν εγκρινω. δεν νοιαζει κανεναν τι εγκρινεις και τι οχι ριξε μια ματια: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85 7
hyperspaced Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 "Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει ευρυγώνια κάμερα 130 μοιρών και μικρόφωνο/ηχείο..." Ένα τέτοιο να μου βάλει η πεθερά μου στο σπίτι και την πάτησα! Live-streaming οδηγίες στη κόρη της. Υ.Γ. Υπάρχει Θεός! Καλά έκανα και της έδωσα ένα παλιό Windows Phone τηλέφωνο μου. Η εφαρμογή δεν παίζει σε WP. Χα!
georgepppo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι 14 και αυτό είναι αστείο i smell μ@υν@δ@υλο :Ο καλό αυτό,έχω δοκιμάσει ανοιχτό skype σε laptop με κινητό για δοκιμή και η φάτσα της σκύλας μπροστά στην οθόνη ήταν όλα τα λεφτά πάντως η γυναίκα άμα θέλει δεν περιορίζεται και σε μπουκάλι να την βάλεις θα πάει με τον φελλό.
Kostasspil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τόσες κοπέλες στο φόρουμ, ούτε μια δεν διέκρινε σεξισμο, μήπως κάνεις λάθος;
Belisarius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θα κάνει καλές πωλήσεις, γενικώς ό,τι ιδέα φτιάχνεται για φιλόζωους ακόμα και παπαριά να είναι, συνήθως πετυχαίνει.
mg3575 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τις πλακε τις εγκρινω. τον σεξισμο δεν εγκρινω. 13-12-69 μηνυματα vs 8.654 οποτε οτι λεμε δεν μετραει
Bezbozny Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά δεν είναι κάτι καινούργιο..... υπάρχουν ήδη πολλά τέτοια gadgets http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2516814/PetChatz-videophone-lets-owners-talk-pets-ANYWHERE.html
vasilipap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Eντωμεταξύ με τα επίπεδα παράνοιας που παίζουν στις φιλοζωικές, θα βγουν να πουν για καταστρατήγηση της ιδιωτικής ζωής των κατοικίδιων. 1
mants118 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίο σχήμα, θα βγαίνει πιο άνετα από το σκύλο όταν τη τρώει!
DimitrisVita Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Eντωμεταξύ με τα επίπεδα παράνοιας που παίζουν στις φιλοζωικές, θα βγουν να πουν για καταστρατήγηση της ιδιωτικής ζωής των κατοικίδιων. Παντα θα υπαρχει ο παραλογισμος. Μας διεπει εμας τους ανθρωπους... Υγ1 επιτελους θα δουμε αν οι γατες θελουν να κατακτησουν τον κοσμο Υγ2 το Secret Life of Pets ηταν απογοητευση. Τζαμπα τα 4 εισιτηρια(ευτυχως υπαρχουν τα cosmote deals και παμε κανα σινεμα)
DimitrisVita Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παντα θα υπαρχει ο παραλογισμος. Μας διεπει εμας τους ανθρωπους... Υγ1 επιτελους θα δουμε αν οι γατες θελουν να κατακτησουν τον κοσμο Υγ2 το Secret Life of Pets ηταν απογοητευση. Τζαμπα τα 4 εισιτηρια(ευτυχως υπαρχουν τα cosmote deals,τα τεσσερα δυο γινανε, και παμε κανα σινεμα)
freegr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εξυπνη τεχνολογική συσκευή που θα έχει φανατικούς οπαδούς...
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν νοιαζει κανεναν τι εγκρινεις και τι οχι ριξε μια ματια: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85 ακριβως, οπως εχεις εσυ την ελευθερια να πεις οτι σου κατεβει, εχω και εγω την ελευθερια να κατακρινω αυτο που λες. οποτε ειμαστε πατσι.
suffocater Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τιποτα καινούριο σαν ιδέα.Και μάλιστα,υπάρχουν υλοποιήσεις που η συσκευη ενσωματώνει και γλυκίσματα/μπισκοτακια etc,και μπορεις να του δινεις απομακρυσμένα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2016 από suffocater 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα