splash18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος IPhone 6 και έχω ακόμα την έκδοση ios 9.0.1 (δεν εχει αναβαθμιστεί στην τελευταια γιατι φοβάμαι μηπως εχω θεματα με την μπαταρια κ δεν κραταει). Τις τελευταιες μερες παρατηρω ότι ενώ έχω ανοιχτο στο σπιτι ή εξω, όταν κλεινει η οθονη αυτόματα με αυτοματο κλειδωμα και μετα από καποια λεπτα παω να το ανοιξω το κινητο μου, το wifi εχει κλεισει και ξαναανοιγει βεβαια μονο του. Πρεπει πριν κανα μηνα δεν συνεβεβαινε αυτό τα τελευταια 2 χρονια που το εχω το κινητο δηλ όταν εκλεινε με αυτοματο κλειδωμα ή το έκλεινα εγω το σηματακι wifi ηταν ενεργο και μου ερχοντουσαν οι ειδοποιήσεις και με κλειστη οθονη κλειδώματος.... Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει ?
technology_guy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε καποια επανεκκινηση. Αν εξακολουθει το θεμα, μεσω iTunes περασε την τελευταια εκδοση του iOS. Εγω δεν αντιμέτωπιζω καποιο θεμα με την μπαταρια. 1
splash18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 λες ε? ρε συ διαβαζω ότι η τελευταια εκδοση ios εχει διαφορα θεματακια με το 6
taslikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα έχεις το iPhone 6 όχι το 4. Δεν εχει κανένα προβλημα με μπαταρία με το νεο.... Κάνε αναβάθμιση και αν δεν φτιαχτεί κάνει restore &I set up as new 1
Ar_DiMiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλος κι εγω με το 6 στην τελευταία αναβάθμιση δεν εχω κάποιο θέμα με μπαταρία.
kaktos77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος IPhone 6 και έχω ακόμα την έκδοση ios 9.0.1 (δεν εχει αναβαθμιστεί στην τελευταια γιατι φοβάμαι μηπως εχω θεματα με την μπαταρια κ δεν κραταει). Τις τελευταιες μερες παρατηρω ότι ενώ έχω ανοιχτο στο σπιτι ή εξω, όταν κλεινει η οθονη αυτόματα με αυτοματο κλειδωμα και μετα από καποια λεπτα παω να το ανοιξω το κινητο μου, το wifi εχει κλεισει και ξαναανοιγει βεβαια μονο του. Πρεπει πριν κανα μηνα δεν συνεβεβαινε αυτό τα τελευταια 2 χρονια που το εχω το κινητο δηλ όταν εκλεινε με αυτοματο κλειδωμα ή το έκλεινα εγω το σηματακι wifi ηταν ενεργο και μου ερχοντουσαν οι ειδοποιήσεις και με κλειστη οθονη κλειδώματος.... Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει ? Μου το έκανε και εμένα αυτό πριν κανένα δίμηνο στην ίδια έκδοση με αυτή που έχεις στο 6αρι μου με συγκεκριμένο wifi δίκτυο όμως και όχι με όλα. Τελικά έφυγε μόνο του, το έκανα και αναβάθμιση στο ios 10, δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος που έφτιαξε πάντως τώρα όλα κομπλέ...
Neg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 λες ε? ρε συ διαβαζω ότι η τελευταια εκδοση ios εχει διαφορα θεματακια με το 6 Διάβασες για τις τρύπες ασφαλείας που έκλεισαν με την 9.3.5? Ποτέ μα ποτέ μην αφήνεις το κινητό δίχως την τελευταία ενημέρωση. Οι ενημερώσεις διορθώνουν τα σφάλματα στο λειτουργικό προφανώς και αυτό του WiFi σου και επίσης κλείνουν πιθανές τρύπες ασφαλείας που θα σε προστατέψουν από επιθέσεις και ιούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα