Προς το περιεχόμενο

Huawei P9lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει καταλήξει /έχουμε καταλήξει στα Ρ9 lite και J5 (2016) . Η αγορά θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από Κωτσοβολο επειδή υπάρχει δωροεπιταγή και δυνατότητα δόσεων. Με βάση τα σπεκ ξεχωρίζει το P9 lite αλλά υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία θα ήθελα την γνώμη σας. Η ενοποίηση sd σαν εσωτερικό χώρο που επιτρέπει η ΜΜ δεν γίνεται στο P9 lite, στο J5 ξερετε αν υπάρχει το ίδιο θέμα ; Επίσης διάβασα στο p9 lite κάτι για μη δυνατότητα αντικατάστασης των εφαρμογών που είναι ηδη εγκατεστημένες . Δηλαδή αν θέλω ένα άλλο ξυπνητήρι ακόμα και αν κατεβασω από το play store δεν θα λειτουργεί κτλ κτλ ισχύει ή χαζομαρες είναι ; Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα με τις εφαρμογές και το mui της Huawei ; Πάντως το θέμα ενοποίησης της sd με έχει χαλάσει γιατί τι να το κάνω το ΜΜ αν δεν έχει από τα βασικά feature. Εγώ έχω Μότο αλλά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στον κωτσοβολο. Αξιζουν οι "θυσίες " με βάση το mui υπέρ των σπεκ σε σύγκριση με το J5;

Δημοσ.

Όλες οι εφαρμογές θα λειτουργούν, το αν θα βγαίνουν οι προεγκατεστημένες είναι άλλο ζήτημα. Για την sd δεν ξέρω να σου απαντήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω τις προεγκατεστημένες αλλά αν βάζω άλλες αν θα λειτουργούν εντάξει ; Οπότε δεν έχει θέμα με τις εφαρμογές που κατεβάσεις από το play store.Με το Nova launcher θα είναι οκ για να το κάνουμε να μοιάζει σαν "android" το ιντερφεις; Με "συρτάρι εφαρμογών " κτλ. Είναι επιπλέον βάρος να βάλεις launcher σε συσκευή που έχει δικό της skin?

Δημοσ.

Α οκ. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω τις προεγκατεστημένες αλλά αν βάζω άλλες αν θα λειτουργούν εντάξει ; Οπότε δεν έχει θέμα με τις εφαρμογές που κατεβάσεις από το play store.Με το Nova launcher θα είναι οκ για να το κάνουμε να μοιάζει σαν "android" το ιντερφεις; Με "συρτάρι εφαρμογών " κτλ. Είναι επιπλέον βάρος να βάλεις launcher σε συσκευή που έχει δικό της skin?

νομίζω πως ναι γιατί θα τρέχει τις διεργασίες του από πίσω ο emui launcher ας μην είναι ο βασικός

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ πολύ . Οπότε μία χαρά θα του πω τότε για το p9 .

Γιατί και στην περίπτωση του σαμσουνγκ ουσιαστικά εφ' όσον έχει touchwiz το ίδιο θα ναι. Για ελαφριά δουλειά το θέλει μόνο φβ και ινστα.

Δημοσ.

To FB είναι από τις βαρύτερες εφαρμογές που υπάρχουν. Το J5 πάντως δεν είναι καθόλου κακή επιλογή και το tw έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με ότι ήξερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...