rose from hell Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εχει δοκιμασει καποιος κατι τετοιο σε laptop? http://www.banggood.com/JM-MAXPRO-V8-USB-Laptop-Cooler-Notebook-Cooling-Air-Extracting-Cooling-Fan-Turbro-Radiator-p-1042551.html http://www.banggood.com/A8-Notebook-Ventilation-Radiator-for-Laptop-Cooling-Fan-Silent-p-939980.html υπαρχει περιπτωση κατι τετοιο να κατεβασει την θερμοκρασια 1
coolerman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εκεί που προσαρμόζει αυτο το εργαλειάκι( έξοδοι ψύκτρας/exhaust) βγάζει ζεστό αέρα το laptop! εντελώς άχρηστο(νομίζω) είναι. Καλό καθάρισμα εσωτερικά-φρεσκάρισμα με New αναλώσιμα και είσαι οκ! ΑΝ θέλεις μπορείς να τοποθετήσεις και μια καλή βάση ψύξης.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δε κατεβάζει θερμοκρασια. Ανεβάζει μεσω της αυξημένης ροής τη ταχυτητα του ανεμιστηρα του φορητου. Κάνε ένα πέιραμα,βάλε την ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή ένταση να ρουφαει αερα απο τη έξοδο του φορητου. Αρχικά θα δεις πτωση θερμοκρασια ,σταδιακά όμως θα προκαλέσεις προβλήματα σε συστημα ψυξης και πιθανόν mainboard.
nikοs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 "Της κοντής ***** της φταίν' οι τρίχες" Όλα αυτά συμπεριλαμβανομένων και των βάσεων ψύξης(εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις) απλά προσπαθούν , πολύ συχνά μάλιστα ανεπιτυχώς , να ρίξουν τις θερμοκρασίες καλύπτοντας το πρόβλημα και ΌΧΙ διορθώνοντάς το. Η απόλυτη λύση για να πέσουν πέσουν οι θερμοκρασίες είναι ο σωστός καθαρισμός και η αντικατάσταση πάστας και pads καθώς και η αποφυγή τοποθέτησης του φορητού σε επιφάνειες μου δεν μπορεί να αναπνεύσει από τους κάτω αεραγωγούς (πχ στα πόδια, στο κρεβάτι, πάνω σε σεντόνια,τραπεζομάντιλα κλπ).
rose from hell Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εγω βασικα δεν εχω καποιο προβλημα με θερμοκρασιες απλος ετυχε να δω στο ιντερνετ αυτό το μαραφέτι και ειπα μηπως το εχει δοκιμασει κανεις! γιατι εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις εδω μεσα οτι μετα απο καθαρισμο και αλλαγη παστας κτλπ σε λαπτοπ συνεχιζουν να εχουν υψηλες θερμοκρασιες
nikοs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Και καθόλου απίθανο να έχουν και μεγαλύτερες θερμοκρασίες μετα τον καθαρισμό αν παν και βάζουν εκει που εχει pad πάστα ή αν απλά φυσάνε μέσα στο fan και δεν το λύνουν εντελώς να το καθαρίσουν εσωτερικά!
george1703 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έβαλα το καθάρισα και έβαλα κανονικά εκεί που έχει πάστα πάστα και στην gpu pad και πάλι πιανει60-65.
kotsos72 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλο το παραμυθι με το καθαρισμα τις καλες παστες και τα ωραια pads ,αλλα ,παντα υπαρχει ενα αλλα, οταν ζοριζεις ενα μηχανημα περα απο τις δυνστοτητες heatsink κσι ανεμιστηρα Ισως εινσι το κατι παραπανω που χρειαζεται Σε καποιο παιχνιδι πχ δουλευει το μηχανηματακι 80 85 κανεις pause και αμεσως πεφτει στους 65 με βαση και με ανεμιστηρα Aυτο δεν απο βρωμισ κακες παστες και pads αλλα απο το συστημα που δεν μπορει να ανταποκριθει σε τετοιο θερμικο φορτιο Εγω προσωπικα οταν μου δωθει η ευκσιρισ θσ το δοκιμασω το gadgetaki και ευχαριστω το φιλο γισ το thread ΥΓ το παθητικο overspin θα βγαλει επαγωγικο φορτιο;πχ το 5v θα γινει 6 η 7v Συγνωμη αν η ερωτηση ειναι απλοικη Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από kotsos72 1
nikοs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο το παραμυθι με το καθαρισμα τις καλες παστες και τα ωραια pads ,αλλα ,παντα υπαρχει ενα αλλα, οταν ζοριζεις ενα μηχανημα περα απο τις δυνστοτητες heatsink κσι ανεμιστηρα Ισως εινσι το κατι παραπανω που χρειαζεται Σε καποιο παιχνιδι πχ δουλευει το μηχανηματακι 80 85 κανεις pause και αμεσως πεφτει στους 65 με βαση και με ανεμιστηρα Aυτο δεν απο βρωμισ κακες παστες και pads αλλα απο το συστημα που δεν μπορει να ανταποκριθει σε τετοιο θερμικο φορτιο Εγω προσωπικα οταν μου δωθει η ευκσιρισ θσ το δοκιμασω το gadgetaki και ευχαριστω το φιλο γισ το thread ΥΓ το παθητικο overspin θα βγαλει επαγωγικο φορτιο;πχ το 5v θα γινει 6 η 7v Συγνωμη αν η ερωτηση ειναι απλοικη Μα συγνώμη όταν μου αγοράζεις ένα λάπτοπ οικιακής χρήσης ή χρήσης γραφείου και θέλεις να παίξεις παιχνίδια σου φταίει μετά αυτό που ανεβάζει θερμοκρασίες;;;Κάθε πράγμα προορίζεται για κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες.
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κοτσο, δεν νομιζω, δεν θα το σχεδιαζανε ετσι. Αν και θεωρητικα θα μπορουσε, η πιεση δεν ειναι αρκετη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα