Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δοκιμασει καποιος κατι τετοιο σε laptop?

http://www.banggood.com/JM-MAXPRO-V8-USB-Laptop-Cooler-Notebook-Cooling-Air-Extracting-Cooling-Fan-Turbro-Radiator-p-1042551.html

http://www.banggood.com/A8-Notebook-Ventilation-Radiator-for-Laptop-Cooling-Fan-Silent-p-939980.html

υπαρχει περιπτωση κατι τετοιο να κατεβασει την θερμοκρασια

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που προσαρμόζει αυτο το εργαλειάκι( έξοδοι ψύκτρας/exhaust) βγάζει ζεστό αέρα το laptop!

εντελώς άχρηστο(νομίζω) είναι.

Καλό καθάρισμα εσωτερικά-φρεσκάρισμα με New αναλώσιμα και είσαι οκ!

ΑΝ θέλεις μπορείς να τοποθετήσεις και μια καλή βάση ψύξης.

Δημοσ.

δε κατεβάζει θερμοκρασια.

Ανεβάζει μεσω της αυξημένης ροής τη ταχυτητα του ανεμιστηρα του φορητου.

Κάνε ένα πέιραμα,βάλε την ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή ένταση να ρουφαει αερα απο τη έξοδο του φορητου.

Αρχικά θα δεις πτωση θερμοκρασια ,σταδιακά όμως θα προκαλέσεις προβλήματα σε συστημα ψυξης και πιθανόν mainboard.

Δημοσ.

"Της κοντής ***** της φταίν' οι τρίχες"  Όλα αυτά συμπεριλαμβανομένων και των βάσεων ψύξης(εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις) απλά προσπαθούν , πολύ συχνά μάλιστα ανεπιτυχώς ,  να ρίξουν τις θερμοκρασίες καλύπτοντας το πρόβλημα και ΌΧΙ διορθώνοντάς το. 

Η απόλυτη λύση για να πέσουν πέσουν οι θερμοκρασίες είναι ο σωστός καθαρισμός και η αντικατάσταση πάστας και pads καθώς και η αποφυγή τοποθέτησης του φορητού σε επιφάνειες μου δεν μπορεί να αναπνεύσει από τους κάτω αεραγωγούς (πχ στα πόδια, στο κρεβάτι, πάνω σε σεντόνια,τραπεζομάντιλα κλπ).

Δημοσ.

εγω βασικα δεν εχω καποιο προβλημα με θερμοκρασιες  απλος ετυχε να δω στο ιντερνετ αυτό το μαραφέτι και ειπα μηπως το εχει δοκιμασει κανεις!

γιατι εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις  εδω μεσα  οτι μετα απο καθαρισμο και αλλαγη παστας κτλπ σε λαπτοπ  συνεχιζουν να εχουν υψηλες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Και καθόλου απίθανο να έχουν και μεγαλύτερες θερμοκρασίες μετα τον καθαρισμό αν παν και βάζουν εκει που εχει pad πάστα ή αν απλά φυσάνε μέσα στο fan και δεν το λύνουν εντελώς να το καθαρίσουν εσωτερικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο το παραμυθι με το καθαρισμα τις καλες παστες

και τα ωραια pads ,αλλα ,παντα υπαρχει ενα αλλα,

οταν ζοριζεις ενα μηχανημα περα απο τις δυνστοτητες heatsink κσι ανεμιστηρα

Ισως εινσι το κατι παραπανω που χρειαζεται

Σε καποιο παιχνιδι πχ δουλευει το μηχανηματακι 80 85 κανεις pause και αμεσως πεφτει στους 65 με βαση και με ανεμιστηρα

Aυτο δεν απο βρωμισ κακες παστες και pads αλλα

απο το συστημα που δεν μπορει να ανταποκριθει σε τετοιο θερμικο φορτιο

Εγω προσωπικα οταν μου δωθει η ευκσιρισ θσ το δοκιμασω το gadgetaki και ευχαριστω το φιλο γισ το thread

ΥΓ το παθητικο overspin θα βγαλει επαγωγικο φορτιο;πχ το 5v θα γινει 6 η 7v

Συγνωμη αν η ερωτηση ειναι απλοικη

Επεξ/σία από kotsos72
  • Like 1
Δημοσ.

Καλο το παραμυθι με το καθαρισμα τις καλες παστες

και τα ωραια pads ,αλλα ,παντα υπαρχει ενα αλλα,

οταν ζοριζεις ενα μηχανημα περα απο τις δυνστοτητες heatsink κσι ανεμιστηρα

Ισως εινσι το κατι παραπανω που χρειαζεται

Σε καποιο παιχνιδι πχ δουλευει το μηχανηματακι 80 85 κανεις pause και αμεσως πεφτει στους 65 με βαση και με ανεμιστηρα

Aυτο δεν απο βρωμισ κακες παστες και pads αλλα

απο το συστημα που δεν μπορει να ανταποκριθει σε τετοιο θερμικο φορτιο

Εγω προσωπικα οταν μου δωθει η ευκσιρισ θσ το δοκιμασω το gadgetaki και ευχαριστω το φιλο γισ το thread

ΥΓ το παθητικο overspin θα βγαλει επαγωγικο φορτιο;πχ το 5v θα γινει 6 η 7v

Συγνωμη αν η ερωτηση ειναι απλοικη

Μα συγνώμη όταν μου αγοράζεις ένα λάπτοπ οικιακής χρήσης ή χρήσης γραφείου και θέλεις να παίξεις παιχνίδια σου φταίει μετά αυτό που ανεβάζει θερμοκρασίες;;;Κάθε πράγμα προορίζεται για κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...