Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα πληκτρολογιο USB  και 2 υπολογιστες (PC) και θελω να τα χειριζομαι με μονο ενα πληκτρολογιο.

Υπαρχει τροπος να το "μοιραζομαι"  ?

Δημοσ.

Εφόσον οι 2 υπολογιστές λειτουργούν ταυτόχρονα, και εφόσον και οι δύο είναι δικτυωμένοι, υπάρχουν προγράμματα για αυτή τη δουλειά, όπως το Synergy.

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν δωρεάν παλιότερα. Κάτι θα βρεις όμως πιστεύω, δωρεάν, αν ψάξεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επάνω σ' αυτό το θέμα θέλω να θέσω μια απορία.

Θέλω να χρησιμοποιησω το Synergy για τα 2 Pc μου αλλά εξυπακούεται ότι πρέπει να είναι δικτυωμένοι.

Πρόβλημα: Το Α είναι για Web Σερφάρισμα. Το Β είναι για ηχογράφηση (NO Internet!!)

Ερώτηση: Γίνεται για το Β να έχει sharing των Mouse+Keyboard χωρίς να μπαίνει στο Ιντερνετ; 

Προφανώς να το συνδέσω στο ρουτερ αλλά γίνεται να μην έχει access στο ιντερνετ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βασικά αν θέλεις να είναι συνδεδεμένο μόνο σε ένα μηχάνημα κάθε φορά, και τα μηχανήματα είναι σε απόσταση USB, μπορείς να φτιάξεις/βρεις έναν μηχανικό διακόπτη/επιλογέα USB.

Βρήκα Link.png Site: αυτό στο ebay, πιθανότατα θα βρείς κάτι παρόμοιο και σε ελληνικό μαγαζί ηλέκτρονικών.

Δημοσ.

Όχι απ'όσο ξέρω. Αν θες μία αλλαγή πάρε το k380 της Logitech που συνδέεται μέχρι και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα.

αυτο ακριβως εχω κανει με το μακ μινι και το πσ της υπογραφης

Δημοσ.

Το KVM είναι για να μοιράζεσαι πληκτρολόγιο και οθόνη μαζί.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις και κάποια απώλεια στην ποιότητα της εικόνας.

Αν θέλεις να μοιράζεσαι μόνο το πληκτρολόγιο... δεν κερδίζεις και τίποτα από το KVM, θα γεμίσεις καλώδια, περισσότερα από ότι αν είχες δεύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...