toxotis70 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα πληκτρολογιο USB και 2 υπολογιστες (PC) και θελω να τα χειριζομαι με μονο ενα πληκτρολογιο. Υπαρχει τροπος να το "μοιραζομαι" ?
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι απ'όσο ξέρω. Αν θες μία αλλαγή πάρε το k380 της Logitech που συνδέεται μέχρι και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα. 1
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά γίνεται (όχι ταυτόχρονα εννοείται). Ψάξε για KVM Switch... π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3247662/Aten-CS22U.html
toxotis70 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη εχω HDMI input-output, κατι τεοιο κανει ? http://www.mgmanager.gr/kvm-switches/31956-aten-2-port-usb-hdmi-audio-video-kvm-switch.html
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται. Θα πάρεις το αντίστοιχο για τις συνδέσεις σου...
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον οι 2 υπολογιστές λειτουργούν ταυτόχρονα, και εφόσον και οι δύο είναι δικτυωμένοι, υπάρχουν προγράμματα για αυτή τη δουλειά, όπως το Synergy. Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν δωρεάν παλιότερα. Κάτι θα βρεις όμως πιστεύω, δωρεάν, αν ψάξεις.
seaofwine Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επάνω σ' αυτό το θέμα θέλω να θέσω μια απορία. Θέλω να χρησιμοποιησω το Synergy για τα 2 Pc μου αλλά εξυπακούεται ότι πρέπει να είναι δικτυωμένοι. Πρόβλημα: Το Α είναι για Web Σερφάρισμα. Το Β είναι για ηχογράφηση (NO Internet!!) Ερώτηση: Γίνεται για το Β να έχει sharing των Mouse+Keyboard χωρίς να μπαίνει στο Ιντερνετ; Προφανώς να το συνδέσω στο ρουτερ αλλά γίνεται να μην έχει access στο ιντερνετ; Ευχαριστώ
makis5423 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά αν θέλεις να είναι συνδεδεμένο μόνο σε ένα μηχάνημα κάθε φορά, και τα μηχανήματα είναι σε απόσταση USB, μπορείς να φτιάξεις/βρεις έναν μηχανικό διακόπτη/επιλογέα USB. Βρήκα Site: αυτό στο ebay, πιθανότατα θα βρείς κάτι παρόμοιο και σε ελληνικό μαγαζί ηλέκτρονικών.
Runner25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Όχι απ'όσο ξέρω. Αν θες μία αλλαγή πάρε το k380 της Logitech που συνδέεται μέχρι και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα. αυτο ακριβως εχω κανει με το μακ μινι και το πσ της υπογραφης
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το KVM είναι για να μοιράζεσαι πληκτρολόγιο και οθόνη μαζί. Υπάρχει περίπτωση να έχεις και κάποια απώλεια στην ποιότητα της εικόνας. Αν θέλεις να μοιράζεσαι μόνο το πληκτρολόγιο... δεν κερδίζεις και τίποτα από το KVM, θα γεμίσεις καλώδια, περισσότερα από ότι αν είχες δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα