Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά, στο 6άρι μου (που το 'χω απ' την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ - είναι αμερικάνικο μοντέλο), η μπαταρία είναι "τζετ" (που πολλοί παραπονιούνται). Μου κρατά με νορμάλ χρήση (σερφάρισμα, μέιλς, χάρτες, τηλέφωνα, μηνύματα, μουσική) περίπου 2 μέρες δίχως φόρτιση. Εννοείται ότι σε idle mode δεν χάνει καθόλου.

Παιδιά... γενικά κι απ' την Apple εμπειρία μου ως τώρα... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... να παίρνετε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ κι όχι ευρωπαϊκά!

Και στα Win Mo & Android που 'χα, όταν έπαιρνα αμερικάνικο μοντέλο ήταν "μέρα με νύχτα" (πχ. βλέπε HTC Leo, έτη φωτός πιο δυνατό το αμερικάνικο μοντέλο που 'χα φάει το κόσμο να βρω)...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά, στο 6άρι μου (που το 'χω απ' την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ - είναι αμερικάνικο μοντέλο), η μπαταρία είναι "τζετ" (που πολλοί παραπονιούνται). Μου κρατά με νορμάλ χρήση (σερφάρισμα, μέιλς, χάρτες, τηλέφωνα, μηνύματα, μουσική) περίπου 2 μέρες δίχως φόρτιση. Εννοείται ότι σε idle mode δεν χάνει καθόλου.

Παιδιά... γενικά κι απ' την Apple εμπειρία μου ως τώρα... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... να παίρνετε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ κι όχι ευρωπαϊκά!

Και στα Win Mo & Android που 'χα, όταν έπαιρνα αμερικάνικο μοντέλο ήταν "μέρα με νύχτα" (πχ. βλέπε HTC Leo, έτη φωτός πιο δυνατό το αμερικάνικο μοντέλο που 'χα φάει το κόσμο να βρω)...

Γιατί τι διάφορα έχουν τα Αμερικάνικα iPhone από τα Ευρωπαϊκά;
Δημοσ.

Γιατί αμερικάνικο?? Για να έχω μόνο ένα χρόνο εγγύηση?? Τα αμερικάνικα καλύπτονται πλέον και απο τα Ελληνικά service points (Infoquest, Document) αλλά μόνο για ένα χρόνο. Όλα όμως τα ευρωπαικά μοντέλα, καλύπτονται από 2 χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...