SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, σε αυτό το email είχα στείλει και 'γω...
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, γενικά δεν αλλάζουν τίποτα. Εφόσον τα τεστ που τρέξουν, βγάλουν πρόβλημα, προχωράνε σε αντικατάσταση. Το πρόβλημα όπως έγραψα, πιθανότατα δημιουργήθηκε στην Logic Board ή στο κύκλωμα φόρτισης. Logic Board είναι η μητρική και το κύκλωμα φόρτισης είναι πάνω σε αυτήν...
taslikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 οπως βλεπεις και εδω αυτο το ανεμιστηρακι ειναι θανατος.. ακομα και στα jumbo εχω δει να το πουλανε προσοχη...
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό ειναι το ανεμιστηράκι!! Θα το πάρουν στην εγγύηση; Τι πιστεύετε για το στραβόμα;
kaktos77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστευω πως θα το πάρουν απλά μην τα πας όπως σου είπαν και τα παιδιά και τα δυο μαζί γιατί θα το ψιλιαστουν. Όσο για το στράβομα δεν νομίζω να σου πουν τίποτα
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το στελνω με δικα τους εξοδα? ή δικα μου?
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δικιά σου χρέωση και με δικιά σου, θα γυρίσει πάλι πίσω...
gRim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερα να μείνει το θέμα μήπως την γλιτώσουν άλλοι που είναι εκτός εγγύησης από αυτά τα ανεμιστηράκια.
xatzhs1992 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 τιποτα. τα εστειλα κ τα 2 ινφοκουεστ κ περιμενω νεα τους. απο διαφορετικο κουριερ τα εστειλα με αλλα στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα