Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω 2 κινητα το ενα ειναι 5s κ το αλλο ειναι 6s. Και τα δυο αγορασμενα απο γερμανο πριν 3-4 μηνες. Ξαφνηκα εχουν αρχησει να τρωνε την μπαταρια πολυ γρηγορα. Στο idle ολη νυχτα μπορει να μου φαει και 20%.  Δοκιμασα clean ios install και κανουν παλι τα ιδια. Διαβαζω σε ξενα forum τα ιδια. Εκει το γραφουν battery drain idle / battery drain overnight. Τι να κανω?? εχει συμβει σε καποιον απο εσας??

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα ίδιο πρόβλημα στο 5s πέρυσι. Μου άδειαζε την μπαταρία περίπου 10% στα 20 λεπτά με κλειστά τα πάντα. Το πήγα στην Infoquest και μου έγινε αντικατάσταση. Είχε πρόβλημα η Logic Board...

Για να δεις αν φταίει η συσκευή, θα κάνεις Restore και setup as new. Μην βάλεις εφαρμογές, κλπ. και δούλεψε το μια μέρα σκέτο. Αν συνεχίσει πας για Service. Μην μπλέξεις με Γερμανό γιατί το πιο πιθανό είναι να σου πουν για υγρασίες και τα γνωστά. Πάς Document ή Infoquest...

Πάντως έχεις αρκετή χρήση σε οθόνη, αν και πάλι, δεν θα έπρεπε να έχεις τόση κατανάλωση. Μήπως έβαλες κάτι συγκεκριμένο και στις 2 συσκευές την ίδια περίοδο?? Είσαι jailbroken??

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν εχουν jailbrake! το 5s ειναι λιγακι στραβο, μπορει να μην το δεχτει η εγγυηση? εχω την εντυπωση πως το παθανε αυτο και τα 2 κινητα μετα απο ενα air-condition που συνδεσα. Μπορει να ειναι κ τυχαιο βεβαια. Παντως θα τα κανω κ τα δυο clean install χωρις εφαρμογες και θα σου πω! Σου δειχνω κ μια φωτο το A/C.

Η μπαταρια παντως κρατουσε παρα πολυ πριν λιγες μερες. Κανονικα δηλαδη. Σε idle ελαχιστη καταναλωση ειχαν!

post-291289-0-79120600-1472937163_thumb.jpg

Δημοσ.

Αδερφέ, μάλλον ο ανεμιστήρας σου έκανε ζημιά (να φανταστώ ότι είναι και κινεζιά). Η θύρα δεν είναι για να τραβάμε ρεύμα. Για το στράβωμα που λες, αν δεν έχει χωρίσει η οθόνη από το σασί, λογικά θα στο δεχτούν. Εγώ είχα χτύπημα στο βύσμα των ακουστικών. Τους είχα στείλει πρώτα email με φωτό και μου είπαν τα παραπάνω. Έστειλα μετά το κινητό και σε 2 μέρες είχα πίσω ανακατασκευασμένο σε ζελατίνα...

nx3zhy.jpg

f0owaf.jpg

Δημοσ.

αυτο ειναι το στραβωμα! ρε συ πολυ παραξενο μ φαινεται να το επαθε απο το φουρφουρι απο τα τζαμπο..

post-291289-0-19112800-1472938656_thumb.jpg

post-291289-0-09102600-1472938658_thumb.jpg

Δημοσ.

Δύσκολα βλέπω να το δέχονται. Eίναι αρκετά στραβό. Και για να μην έχεις αμφιβολίες, κατά 99% το ανεμιστηράκι στην έκανε. Δες και το παρακάτω στο amazon, που πάθανε κάποιοι το ίδιο...

https://www.amazon.com/Stouch-Portable-Cooler-Rotating-Lightning/dp/B013GXY3N2

Διάβασε τα reviews...

• Like 1
Δημοσ.

τα βλεπω..! και τωρα τι μπορω να κανω? αλλαγη μπαταριας? η αλλαγη κονεκτορα? τι εγινε ακριβως? αυτα σε περιπτωση που δεν το δεχεται η εγγυηση.

Δημοσ.

Πιθανό πρόβλημα σε Logic Board ή στο κύκλωμα φόρτισης. Κάνεις μια προσπάθεια, μήπως τα δεχτούν. Μην τα πας ταυτόχρονα εννοείται...

Αν δεν τα δεχτούν (τουλάχιστον το 5s λόγω σασί), νομίζω με 270€ - 300€ σου γίνεται αντικατάσταση με δική σου υπαιτιότητα...

Δημοσ.

Αν δεν το δεχτει η εγγυηση το 5s τους πληρωνω κιολας? Κ κατι ακομα, αν το παω πχ τν δευτερα, ποτε θα εχω νεα? περναει κανα μηνας? Ή ειναι γρηγοροι σε αυτα?

εσυ που εστειλες mail???

Δημοσ.

Αν δεν το δεχτούν στην εγγύση ή το παίρνεις όπως είναι χαλασμένο ή το αφήνεις, πληρώνεις την διαφορά και σου δίνουν ανακατασκευασμένο σε ζελατίνες. Εφόσον γίνει δεκτό και πάει για αντικατάσταση, υπολογίζεις 3 - 4 μέρες, το αργότερο εβδομάδα. Την πορεία μπορείς και την ελέγχεις και online. Εγώ είχα στείλει email στην Infoquest και αφού μου είπαν το ΟΚ, το έστειλα με courier διότι είμαι απο επαρχία. Σε 3 μέρες είχα πίσω άλλη συσκευή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...