KRITOLAOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μια γνώμη θα ήθελα παιδιά.Είχα ξανανοίξει θέμα πρίν 2 μήνες για μια αγορά smartphone που προσδιόριζα στο συγκεκριμένο διάστημα του Σεπτεμβρίου.Τότε κοιτούσα για Smasung S6 κλπ κλπ με διάφορες οικονομικές υπερβάσεις μέχρι και το ποσό των 400...κάτι ευρώ(αχχ oneplus 3 υπέροχο χαχα) Όμως δυστυχώς αρκετά και απρόβλεπτα έξοδα το τελευταίο διάστημα ρίξανε αρκετά το budget και φυσικά τις προτιμήσεις.Έχω σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για την xiaomi μιας και έχω πιάσει στα χέρια μου αρκετά απο φίλους.Μιας και η τιμή του xiaomi mi5 3GB Ram 32GB(cpu snapdragon 4-core)) έχει πέσει αρκετά(250-260 euro κινεζομάγαζα) και είναι στα επίπεδα του νέου xiaomi redmi pro(3GB Ram 64GB MTK helio X25 cpu 10-core)(250-270 euro στα κινεζομάγαζα) εσείς πιο θα προτιμούσατε και γιατί?Δεν παίζω παιχνίδια,Μπαταρία αν κρατάει 1,5 μέρα με νορμάλ χρήση ιντερνετ 4g είμαι οκ.Απο εμπερία χρήσης το mi5 τι λέει?Γιατί το άλλο τώρα λογικά θα το πιάνουν οι πρώτοι στα χέρια τους.το MAX budget είναι αυτά τα λεφτά.Δεν θα έχω θέμα να περάσω την Ελληνική ROM μιας και έχω φίλο που το έχει κάνει άπειρες φορές και θα μάθω πιστεύω αμέσως κι εγώ. στα υπόψιν μου για παραγγελία έχω τα vickmal-geekbying-aliexpress.Τι γνώμη έχετε γι'αυτά?
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο αργεις να αγορασεις βγαίνουν όλο νεα μοντέλα. Αγόρασε κάποιο πριν το μετανιώσεις. (Βέβαια δεν απανταω στην ερώτηση σου αλλά ήθελα να στο πω)
KRITOLAOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο αργεις να αγορασεις βγαίνουν όλο νεα μοντέλα. Αγόρασε κάποιο πριν το μετανιώσεις. (Βέβαια δεν απανταω στην ερώτηση σου αλλά ήθελα να στο πω) καλά κάνεις και το αναφέρεις!!Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και βγαίνει νέο μοντέλο χαχαχα.Προοπτική διετίας δίνω σε όποιο πάρω... 1
SaFiS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν κάτοχος Mi4 θα σου έλεγα να πας στο Mi5. Λόγω Snapdragon ασχολείται πιο πολύς κόσμος με ROMS. Η MediaTek δεν είναι τόσο "φιλική" προς τους Developers, όσο θα έπρεπε (drivers, κλπ.)... 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως Mi5 είναι μία χαρά κινητό από όλες τις απόψεις. 1
leo066 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τελευταίες μέρες έψαχνα και εγώ για κινητό με budget 260 ευρώ το πολύ, ήμουν μεταξύ του mi5 και του zuk z2, κατέληξα τελικά στο z2 λόγο του ότι έχει 4 γίγα ραμ,64 αποθηκευτικό χώρο,3500mah μπαταρία, η κάμερα ήξερα από την αρχή ότι θα είναι χειρότερη από του mi5 αλλά δεν με ενδιέφερε τόσο και ίσως και η οθόνη να μην είναι το ιδιο ποιοτική με του mi5 αλλά για 230 ευρώ που αγοράστηκε νομίζω θα το προβλέψω 1
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Update θα παίρνεις όμως?? Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα κινέζικα του κιλού...
leo066 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ναι.με την original rom θα παίρνεις αλλά δεν σκοπεύω να μείνω για πολύ με την original, ας είναι καλά η cm Update θα παίρνεις όμως?? Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα κινέζικα του κιλού...
Diamback Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαίνεις στο φόρουμ της κοινότητας που είναι και η μεγαλύτερη κοινότητα της xiaomi στον κόσμο και η πιο ενεργή και ρωτάς ότι μα ότι θέλεις... Αν και τα δύο κινητά είναι με τον xelio πάρε το mi5 αν τώρα κάτι που θα το χαρείς και δε θα έχεις και το φόβο του xelio πάρε το redmi note 3 pro που έχει Qualcomm snapdragon κάτι που αν μη τι άλλο σημαίνει σωστή κατανάλωση ενέργειας! Όσο για μαγαζί από τα 3 που λες... Μόνο vickmall και αν έχει το κινητό που θέλεις σε ευρωπαϊκή αποθήκη να ξέρεις είναι Θεσσαλονίκη!
ziaba Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 και γω ήθελα να χτυπήσω το mi5 ΆΛΛΑ-> http://www.gsmarena.com/watch_xiaomi_mi_5_crack_and_pop_under_pressure-blog-17882.php μου έφυγε η όρεξή κοιτάω τώρα προς zuk και meizu 6 pro μεριά
karaLRS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Mi5 εννοείται... Ναυαρχίδα που θα παίρνει update συνέχεια. Εδώ το mi4 έχει πάρει 6.0.1 εδώ και 2 μήνες. Πέρα από αυτό... Ufs 2.0 μνήμη, snapdragon 820,κάμερα με ois, 600 nit οθόνη... Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε zuk κινητό λόγω bend test.. 1
KRITOLAOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στα bend tests δεν πολυ δίνω σημασία για τον εξής απλό λόγο.Αν φτάσω για οποιοδήποτε λόγο να ασκήσω υπερβολική πίεση στο smartphone τότε άλλο απλα θα λυγίσει,άλλο θα σπάσει η οθόνη κλπ κλπ.Μιλάμε για την πίεση του βίντεο που παρέθεσε ο Ziaba.Η ουσία όμως είναι μία.το κινητό μου θα αχρηστευθεί.Γιατι μην πεί κάποιος οτι δεν θα τον ενοχλούσε ένα λυγισμένο iPhone 6 που λειτουργεί και απροβλημάτιστα ακόμα λόγω π.χ πίεσης απο οπίσθια τσέπη παντελονιού.σε αναμμένα κάρβουνα θα καθόταν απο ενδεχόμενη δυσλειτουργία στο άμεσο μέλλον αλλά και αισθητικά θα ξενέρωνε απίστευτα.Δεν βάζω ποτέ κινητά σε τσέπη και γενικά χρησιμοποιώ τσαντάκια.Θα κάνω και post στην Ελληνική κοινότητα xiaomi αλλά με βλέπω για Mi5.snapdragon power.Με ψιλοχαλάει η μη επέκταση μνήμης μόνο λόγω του ότι δεν με παίρνει για τα 64 GB οικονομικά.Αν και νομίζω τα 32 θα με βολέψουν απλά θα ήθελα την εναλλακτική just in case...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα