tsoump Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Κατέχω ένα macbook 3.1 με λειτουργικό windows 10 + bootcamp. Θα ήθελα να κάνω remapping στο πληκτρολόγιο του mac και να θέσω το eject CD πλήκτρο ώς delete πλήκτρο. Γνωρίζω τη λειτουργία του fn + backspace αλλά δε με βολεύει στη χρήση word. Έψαξα και βρήκα ένα προγραμματάκι ονόματι Karabiner που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά αλλά είναι για MacOS. Οπότε αναζητώ ένα πρόγραμμα remapping για windows που να μπορεί να αλλάξει το eject button. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Για δες αυτό το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoump Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σ' ευχαριστώ, το έχω δει ωστόσο. Ήδη, προσωρινά, χρησιμοποιώ το δεξί command για delete μια και ήταν εύκολο μέσω του sharpkey. Το eject button δεν το "διαβάζει" και είδα ότι μόνο με το autohotkey θα κάνω δουλειά. Όχι όμως εύκολα αφού οι περισσότεροι με τον προγραμματισμό που απαιτεί εγκατέλειψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikafe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Όσο παλιό είναι το thread άλλο τόσο καιρό έχω να χρησιμοποιήσω bootcamp εκτός parallels και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες και αν χρειάζονται κάποια περαιτέρω βήματα. Πάντως για αυτόν τον λόγο έχω χρησιμοποιήσει το AutoHotKey και σήμερα που το δοκίμασα λειτουργούσε τρέχοντας το παρακάτω script: AppleWKRemapper.ahk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα