maou28 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα,,θα σας περιγράψω όπως μου τα είπε ένας φίλος για το πως χάθηκαν τα αρχεία του. Λοιπόν,,έχει έναν εξωτερικό δίσκο (δεν θυμάμαι μάρκα),,500gb και είχε μέσα αρκετά αρχεία,,μου είπε ότι πήγε να κατεβάσει τα windows 8 στον εξωτερικό,,μου είπε δεν θυμάται τι πάτησε και τώρα εκεί μέσα είναι τα αρχεία όπως καίμε ενα ISO σε dvd και μας δίνει τα αρχεία για να κάνουμε το boot και μετά την εγκατάσταση,,και τώρα του δείχνει ότι ο σκληρός του δίσκος από 500 είναι 30gb,,τι μπορεί να έγινε;;Που πήγαν όλα τα υπόλοιπα Gb και με τα αρχεία τι γίνετε;;Χρησιμοποίησε το Recuva αλλά δεν του τα βρήκε όλα.
stelios5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς δημιουργήθηκε μέσον (DVD) εγκατάστασης (Boot) των win 8. Για να γίνει αυτό, πρώτα γίνετε format στον δίσκο που βάζεις. Έπρεπε να βάλει κάποιον δίσκο ή ένα USB stick πιο καλά, που να μη έχει μέσα αρχεία. Αν μπορέσετε με κάποιο πρόγραμμα να βρείτε τα διαγραμμένα αρχεία έχει καλός. Όλα να βρεθούν αποκλείεται. Μπορεί να βρεθούν και κάποια κατεστραμμένα.
maou28 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τα υπόλοιπα Gb γιατί δεν τα εμφανίζει; Από τα 500 δηλαδή που είναι δείχνει μόνο ότι έχει 30
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ...το "γιατί", είναι, ας πούμε, "προφανές". Το θέμα είναι "τί να κάνει τώρα" : Δοκιμάζει με ΚΑΛΟ πρόγραμμα ανάκτησης (Αctive File Recovery, File Scavenger, Essy Recovery Pro, Get Data Back κλπ), διότι το Recuva (ως free), δεν είναι και το καλύτερο (για ζόρικες καταστάσεις). Αυτά που ανέφερα, ΔΕΝ είναι free, αλλά αν ψάξει, θα τα βρει και σπασμένα... Και ό,τι του βρουν. Προκαταβολικά πάντως, χλωμό το βλέπω να βρει πολλά. Και μετά που θα τελειώσει την (όποια) ανάκτηση, απλά θα διαγράψει από την Διαχείριση Δίσκων ό,τι διαθέσιμο χώρο βλέπουν τα Windows ΕΚΕΙ, αναφορικά με τον συγκεκριμένο δίσκο (να προσέξει μην διαγράψει κανέναν άλλο μόνο...), και στο τέλος, επαναδημιουργία συστήματος αρχείων (="format") στον εν λόγω δίσκο.
maou28 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και το recuva το δοκίμασε ως Pro έκδοση δεν του βρήκε πολλά,,θα τα του προτείνω αυτά που μου είπες και ότι γίνει,,,ευχαριστώ πολύ για βοήθεια
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ...το "Essy" εν τω μεταξύ, εννοείται είναι "Εasy"... Αν τυχόν δεν μπορεί να διαγράψει πλήρως τον δίσκο (για να έχει όλο τον διαθέσιμο χώρο του ελεύθερο και να ξανακάνει partitions), υπάρχουν σχετικά προγράμματα πάντως. Πχ το "HDD Low Level Format Tool" (free είναι).
maou28 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύω το HDD Low Level Format Tool είναι ότι πρέπει γι αυτή την δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα